2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah herşey normal değil mi
Çok şükür normal canım hep ultrasonlara bakıp niye böyle bu bebek anlanadık diyip durdular doğum yapacağım gün bile kafası niye küçük dediler 34 cm kafası 2630 gr :)) herşeyi normal sadece küçümen benim oğluşum. Darısı başına canım benim.

Sutunden sur cnm yada saf zyag.. ben yapmadim ama oyle duymustum

Kızlar bebeklerinize özellikle gazlı olanlara buzuki orhan açın youtubedan acayip rahatlıyolar benimki ağlıyosa susuyo hatta :))

Kızlar benim göğüslerde acımaya başladı sütüm sıktıkça damla damla geliyor bebek çoooookkkkk aç hiç doymuyor emzirmekten bi hal oldum sizde böylemisiniz nekadar gelir ilk günler sütünüz mama verdinizmi ben artık veriyorum mama azıcık. Birde ilk gün 3 kere kaka yaptı bugün hiç yapmadı birde idrarında önce iltihap gördük sonrada öteki bezde de hafif kan sizde böyle birşey oldumu yrn doktoru arıcam

O seti eczaneden aldık biz, zararsız bişey zaten mikrop kapmasın diye. Göbek düşünce çok rahat ettim ama ya
Bgn dr da dustu gobegimiz:) ama icindeki et sarimsi rengi.. dr antibiotikli krem verdi onu surcez ins bisey kalmaz

Ğompanın resmini atabilirmisin

İyi olmuş Can'ım benim memnun kalacağından şüphem yoktu. Kullananların hepsi memnun kalmıştı. Bende bir kaç gün sonra kiralicam şimdiden önlem amaçlı doğumdan sonra uğraşamam. Geçen kahkula arkadaşımız numara vermişti not almıştım. Aynı numaradan mı sipariş verdin? Bu arada bol sütlü günler diliyorum:)

Bu arada spinal sezeryan oldum dün ameliyat çok güzel geçti bebeği temizleyip getirdiler ağlıyordu yanağıma koydular öptüm sustu çektiler geri ağladı tekrar getirdiler öptüm böyle 3 kere öpüştük koklaştık ağlaştık çoook güzeldi. ilk saatler çok güzel hiç ağrım olmadı uyuşuk uyuşuk emiştik. Sezeryan gerçekten çok zormuş çoook. Ama çok güzel bi duygu annelik anneme bile emanet edemiyorum hep ben ilgileniyorum sezeryan ağrılamı geçiren tek şey emişmemiz. Allah bekleyenleride hayırlısıyla kavuştursun.

Bugün dr kontrolümüz vardı kaybettiğimiz kiloyu geri almışız emzirmeye devam kızlar size sorayım sağlık ocağındaki hemşire göbeğine batucon sür hafif kızarmış dedi hastanedeki dr da hiç bişey sürme kuru tutmaya çalış dedi ben şimdi hangisinin dediğini yapıyım kafam karıştı

Cok pardon canim. Sumer a.s. kiraliyor medelayi. Avrupa ve anadolu yakasinda yerleri var. Ben haznedar medicana hastanesinin ordaki subeden kiraladim. Numarasi da su: 212 5425646
çook teşekkür ederm ben henüz doğurmayanlardanım ama doğurur doğurmaz almayı planlıyorum iyice sağayım ki sütüm daha çok gelsin.

Hayirli olsn canm bnde pazartesi dogum yaptim ama bnmde sutum gelmiyor sutum gelmedigi icinde yara oldu bugun medelanin sut pompasiyla sktim agiz suyu 2 damla filan ancak cikmistir bizde mamaya basladik insallah tez zamanda bol bol emdirebiliriz
Bizim doktorda gazli bezle sar kuru kalsin dedi batikona gerek yok dedi

Ben cuma yaptım doğumu sezeryan oldum hastanede emmeye basladık ama memeyi sıkınca az bişey süt çıkıyodu sonra hemşire aldı tartı getirdi kilo kaybetmiş 15 cc mama vermişler sonra sağalım dedi iki göğüsden 10cc anca süt çıktı pazar sabah eve geldim banyo yaptım akşamına anca sütüm gelmeye başladı yani diycem mamaya hemen başlamayın sabırlı olun artar gürleşir sütleriniz hiç bişeye sardığımız yok öylece kendi kendine iyileşecek dediler

Ben avrupa yakasindaki subeden aldim cnm no farkli. 212 5425646 haznedarda.

Bana tüm ebe ve doktorlar nezaman isterse ver memeni emdikçe sütün gelicek dediler hemşire mememi sıktı 2 damla çıktı bunla doyar sütün var dedi benimki nerde doyucak obur 3 şırınga mama yiyo utanmaz seninde sıkınca geliyormuydu cnm yoksa hiçmi gelmiyor

çook teşekkür ederm ben henüz doğurmayanlardanım ama doğurur doğurmaz almayı planlıyorum iyice sağayım ki sütüm daha çok gelsin.
Kesinlikle sagmak arttiriyor. Yani emse de ustune hemen sagarsaniz artiyor. Benim 10cc fln gelirken saga saga simdi baya geliyor cok sukur. Insallah azalmaz da en azindan 6 ay yettiririm.

Batma bende de oluyor iğnelenme gibi de oluyor.ama kafayı hissetmedim karnım çok aşağıda.senn gibi hisseden bi arkadaşımın suyu boşalmıştı bir anda :)
Dogru diyosun ben de suyum gelse direk hastanedeyim ama daha bi sey yok. Yürüyüş yapmak gerekiyo. Egzersizle gelir insallah

Bnmkide sknca 1-2 damla cikiyodu hemsire doyar diyodu ama bizimki aglamaktan helak oldu mama verince rahatladi birde yara olunca mecbur mamaya gecmek zorunda kaldik bir de ev cok kalabalik ya gelen gidenden rahat rahat sagamiyorum misafirler azalsaydi bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…