- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.001
Cok şükür iyim dr dan eve yürüyerek gelecek kadar düşün şimdi gülsüm berrayı emziyorum aşk bu aşkEwt şekli biraz enteresan olmuş sağlıkla gelsin inşallah sen nasılsın
Çok şükür normal canım hep ultrasonlara bakıp niye böyle bu bebek anlanadık diyip durdular doğum yapacağım gün bile kafası niye küçük dediler 34 cm kafası 2630 gr :)) herşeyi normal sadece küçümen benim oğluşum. Darısı başına canım benim.Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah herşey normal değil mi
Sutunden sur cnm yada saf zyag.. ben yapmadim ama oyle duymustumKizlar benim oglan habire kaka yaptigindan midir nedir hep totosu pisik. Tam binbir caba sonucu iyilesiyor 2 gun sonra bi daha.. Bepanten merhem sudo krem mustela ne varsa suruyorum sirayla. Mustela kizimda sipsak geciriyordu. Bunda ise yaramiyor. Napsam ki?
Bgn dr da dustu gobegimiz:) ama icindeki et sarimsi rengi.. dr antibiotikli krem verdi onu surcez ins bisey kalmazO seti eczaneden aldık biz, zararsız bişey zaten mikrop kapmasın diye. Göbek düşünce çok rahat ettim ama ya
sağol cnm evet 3 doktordan doğru ölçtü 2600 küsür 46 cm kafa çapı 34 cm sadece kafası biraz ultrason daki neden büyük galiba :)LifeandFeel gözün aydın canım.kilosu ne kadar çıktı.*tuttu mu tahminler
Ğompanın resmini atabilirmisinYani elektrikliyle ova ova zar zor 25 dk.da cikardigim cc.yi 5 dkda sadece makineyi calistirarak cikardim. Pratik ve acisiz. Bide bebek emmesi gibi bir ayari var sutun devamliligi acisindan iyiymis o. O yuzden aldim zaten. Vallahi cok iyi oldu rahatladim bi. Ozellikle geceleri iskence gibiydi sagmak o aciyi cekmek.
İyi olmuş Can'ım benim memnun kalacağından şüphem yoktu. Kullananların hepsi memnun kalmıştı. Bende bir kaç gün sonra kiralicam şimdiden önlem amaçlı doğumdan sonra uğraşamam. Geçen kahkula arkadaşımız numara vermişti not almıştım. Aynı numaradan mı sipariş verdin? Bu arada bol sütlü günler diliyorum:)Kizlar dusunenler icin soyliyim biliyorsunuz ben sutumu sagarak veriyorun ogluma. Evdeki elektrikli pompami bir kenara birakip profesyonel bir makineyle sagmak icin medela marka hastane tipi pompa kiraladim. Cift gogsu birden sagiyorsun. Inanilmaz guzel. Hic acitmadi ve 5 dk sonunda butun sutu bosaltmisti. Digeriyle 25dk fln suruyordu ayni islem. 100 tl kiralama bedeli. Ilgilenenlere tlfn veririm
çook teşekkür ederm ben henüz doğurmayanlardanım ama doğurur doğurmaz almayı planlıyorum iyice sağayım ki sütüm daha çok gelsin.Cok pardon canim. Sumer a.s. kiraliyor medelayi. Avrupa ve anadolu yakasinda yerleri var. Ben haznedar medicana hastanesinin ordaki subeden kiraladim. Numarasi da su: 212 5425646
Hayirli olsn canm bnde pazartesi dogum yaptim ama bnmde sutum gelmiyor sutum gelmedigi icinde yara oldu bugun medelanin sut pompasiyla sktim agiz suyu 2 damla filan ancak cikmistir bizde mamaya basladik insallah tez zamanda bol bol emdirebilirizKızlar benim göğüslerde acımaya başladı sütüm sıktıkça damla damla geliyor bebek çoooookkkkk aç hiç doymuyor emzirmekten bi hal oldum sizde böylemisiniz nekadar gelir ilk günler sütünüz mama verdinizmi ben artık veriyorum mama azıcık. Birde ilk gün 3 kere kaka yaptı bugün hiç yapmadı birde idrarında önce iltihap gördük sonrada öteki bezde de hafif kan sizde böyle birşey oldumu yrn doktoru arıcam
Bizim doktorda gazli bezle sar kuru kalsin dedi batikona gerek yok dediBugün dr kontrolümüz vardı kaybettiğimiz kiloyu geri almışız emzirmeye devamkızlar size sorayım sağlık ocağındaki hemşire göbeğine batucon sür hafif kızarmış dedi hastanedeki dr da hiç bişey sürme kuru tutmaya çalış dedi ben şimdi hangisinin dediğini yapıyım kafam karıştı
hiç bişeye sardığımız yok öylece kendi kendine iyileşecek dedilerHayirli olsn canm bnde pazartesi dogum yaptim ama bnmde sutum gelmiyor sutum gelmedigi icinde yara oldu bugun medelanin sut pompasiyla sktim agiz suyu 2 damla filan ancak cikmistir bizde mamaya basladik insallah tez zamanda bol bol emdirebiliriz
Bizim doktorda gazli bezle sar kuru kalsin dedi batikona gerek yok dedi
Ben avrupa yakasindaki subeden aldim cnm no farkli. 212 5425646 haznedarda.İyi olmuş Can'ım benim memnun kalacağından şüphem yoktu. Kullananların hepsi memnun kalmıştı. Bende bir kaç gün sonra kiralicam şimdiden önlem amaçlı doğumdan sonra uğraşamam. Geçen kahkula arkadaşımız numara vermişti not almıştım. Aynı numaradan mı sipariş verdin? Bu arada bol sütlü günler diliyorum:)
Bana tüm ebe ve doktorlar nezaman isterse ver memeni emdikçe sütün gelicek dediler hemşire mememi sıktı 2 damla çıktı bunla doyar sütün var dedi benimki nerde doyucak obur 3 şırınga mama yiyo utanmazHayirli olsn canm bnde pazartesi dogum yaptim ama bnmde sutum gelmiyor sutum gelmedigi icinde yara oldu bugun medelanin sut pompasiyla sktim agiz suyu 2 damla filan ancak cikmistir bizde mamaya basladik insallah tez zamanda bol bol emdirebiliriz
Bizim doktorda gazli bezle sar kuru kalsin dedi batikona gerek yok dedi
Kesinlikle sagmak arttiriyor. Yani emse de ustune hemen sagarsaniz artiyor. Benim 10cc fln gelirken saga saga simdi baya geliyor cok sukur. Insallah azalmaz da en azindan 6 ay yettiririm.çook teşekkür ederm ben henüz doğurmayanlardanım ama doğurur doğurmaz almayı planlıyorum iyice sağayım ki sütüm daha çok gelsin.
Hep iğne batma hissi var ve de bebeğin basını hissediyorsun ki doktor dedi zaten cok asagıda ama böle olup iki hafta tutanları görüyorum dedi benim nerdeyse iki hafta olucak catı muayenesi de yapmadı. Açıklık varsa bile bilmiyorum ben de bekliyorm bakalım sonucta kendi istediğinde gelecektir insallah
Dogru diyosun ben de suyum gelse direk hastanedeyim ama daha bi sey yok. Yürüyüş yapmak gerekiyo. Egzersizle gelir insallahBatma bende de oluyor iğnelenme gibi de oluyor.ama kafayı hissetmedim karnım çok aşağıda.senn gibi hisseden bi arkadaşımın suyu boşalmıştı bir anda :)
Bnmkide sknca 1-2 damla cikiyodu hemsire doyar diyodu ama bizimki aglamaktan helak oldu mama verince rahatladi birde yara olunca mecbur mamaya gecmek zorunda kaldik bir de ev cok kalabalik ya gelen gidenden rahat rahat sagamiyorum misafirler azalsaydi birBana tüm ebe ve doktorlar nezaman isterse ver memeni emdikçe sütün gelicek dediler hemşire mememi sıktı 2 damla çıktı bunla doyar sütün var dedi benimki nerde doyucak obur 3 şırınga mama yiyo utanmazseninde sıkınca geliyormuydu cnm yoksa hiçmi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?