- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.021
Hastaneden cikarken set fln vermediler bize hic ellemeyin dediler gobegini.. boyle olunca dun batikon surduk bizde bgn yeni bi doktora gidicez bakalim o da bi gorsun. Bizde bgn 12 gunluk oldu hala dusmedi.. kalinmis kordonu oyle demisti doktoru.. ama alt degistirirken fln zor oluyo icim gidio o orda sallanio tam kopamadi fln..
Benimkide 2 kere mama verdik bi rahatladı kıyamam. Ama memeden de vazgeçmiyo gelmese ağlardı herhalde demi. Ben kimseye haber vermedim doğum yaptığımı gurbetteyim yabancı herkes onlarda ben biraz toparlanınca haberleri olsun dedik eşimle :))Bnmkide sknca 1-2 damla cikiyodu hemsire doyar diyodu ama bizimki aglamaktan helak oldu mama verince rahatladi birde yara olunca mecbur mamaya gecmek zorunda kaldik bir de ev cok kalabalik ya gelen gidenden rahat rahat sagamiyorum misafirler azalsaydi bir
Benin kizlardan birinin 17 gunde digerinin 12 gunde dusti bize hic birsey surmeyin demsiti doktor sadece yikamadan sonra iyice kurutun dedi. Son 3 gun ucunda sallaniyordubkopacak diye korkuyordumHastaneden cikarken set fln vermediler bize hic ellemeyin dediler gobegini.. boyle olunca dun batikon surduk bizde bgn yeni bi doktora gidicez bakalim o da bi gorsun. Bizde bgn 12 gunluk oldu hala dusmedi.. kalinmis kordonu oyle demisti doktoru.. ama alt degistirirken fln zor oluyo icim gidio o orda sallanio tam kopamadi fln..
ay evet çıkmıyo sıkıyo kendinii 2 büklüm oluo kucagımda bugün doktora sordum dizine yüzüstü koy diklemesine dedi sıcak havluyla pıt pıt yap dedi.kakası kokarmış öyle söyledi :)Canm gaz konusunda bende çok zorlanıyorum yani o ağlıyor ben ağlıyorum çıkmayınca daha kötü oluyorum :'( evet kakası kokuyor normal sanırım canım
Bu gece sana uyku yok anlaşılan.. Yarın çekirdek aile olarak yola devam..güzel haberlerini bekliyoruz canımKuaföre gittim kaş bıyık manikür :) acayip heycanlıym sürekli ağlayasım war kimseyede çaktırmamaya calısıorum
Bnce kesinlikle bise surme kuru tut. Gobek dusene kdar su degmesin..Bugün dr kontrolümüz vardı kaybettiğimiz kiloyu geri almışız emzirmeye devamkızlar size sorayım sağlık ocağındaki hemşire göbeğine batucon sür hafif kızarmış dedi hastanedeki dr da hiç bişey sürme kuru tutmaya çalış dedi ben şimdi hangisinin dediğini yapıyım kafam karıştı
Kizlar ya birsey sorcam ben ilk gunler sutum gelsin diye sagiyordum o da damla geliyordu. Sonra hemsire sagma makinesiyle bebek ayni olmaz dedi. Bebek daha iyi cekermis. Yaniltici olur dedi sagma makinesi. Simdi siz yaziyorsunuz su kadar cc geldi falan neden sagiyorsunuz ki bebek emsin surekli. Sagmaya kalksam benim de az gelir gibi onemli olan bebegin gunde 25 gram kadar almasi. Bezler de dolu cikiyorsa endiselenmeyin.Benim stresimi biliyorsunuz sütumu etkiliyor galiba 2 saatte bir iki göğsümden 100 cc çıkıyor sizce yeter mibebegimeki makine de bu kdr çıktı normalde bebeğim o kdr emmiyor.ki anca bi memeyi 10 dk emiyor
Doktor adaçayı iç hurma ye dedi bana da bolbol yürüyüş yok anam tık yok.. Bnm ilk oğlan da 41de suni ile gelmiştiDogru diyosun ben de suyum gelse direk hastanedeyim ama daha bi sey yok. Yürüyüş yapmak gerekiyo. Egzersizle gelir insallah
Evet ben habersiz tok gittim genel yapamam dedi anestezi uzmani ki ben korkunca genel diyecektim sozde. Bir korktum ama bundan baska carem de yok dedim. O baskilari falan da gogsumde hissettim ama ses cikaramadim. Bu gibi durumlarda planli olmasi iyiEwt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Kizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunlerHayirli olsn canm bnde pazartesi dogum yaptim ama bnmde sutum gelmiyor sutum gelmedigi icinde yara oldu bugun medelanin sut pompasiyla sktim agiz suyu 2 damla filan ancak cikmistir bizde mamaya basladik insallah tez zamanda bol bol emdirebiliriz
Bizim doktorda gazli bezle sar kuru kalsin dedi batikona gerek yok dedi
Kızlar benim göğüslerde acımaya başladı sütüm sıktıkça damla damla geliyor bebek çoooookkkkk aç hiç doymuyor emzirmekten bi hal oldum sizde böylemisiniz nekadar gelir ilk günler sütünüz mama verdinizmi ben artık veriyorum mama azıcık. Birde ilk gün 3 kere kaka yaptı bugün hiç yapmadı birde idrarında önce iltihap gördük sonrada öteki bezde de hafif kan sizde böyle birşey oldumu yrn doktoru arıcam
Aynen bende sana katılıyorum canım ben de hiç sağmadım okuyunca tereddüt etmeye başladım acaba sağmak mi gerekli diye bebek tutmasa ya da göğüs ucu problemi olsa sağmak tabiki gerekir de emiyorsa bencede sağmaya gerek yok çünkü bebegin çektiğinden daha az çıkıyor insan boşuna stres oluyorKizlar ya birsey sorcam ben ilk gunler sutum gelsin diye sagiyordum o da damla geliyordu. Sonra hemsire sagma makinesiyle bebek ayni olmaz dedi. Bebek daha iyi cekermis. Yaniltici olur dedi sagma makinesi. Simdi siz yaziyorsunuz su kadar cc geldi falan neden sagiyorsunuz ki bebek emsin surekli. Sagmaya kalksam benim de az gelir gibi onemli olan bebegin gunde 25 gram kadar almasi. Bezler de dolu cikiyorsa endiselenmeyin.
Yarını da geçersek üç-beş kişi kaldık doğurmayannisan anneleri bile 10 bebişe merdiven dayadıı
Canim benim çok sevindim inşallah benimki de böyle olur bol bol dua edin arkadaşlar banaÇok şükür normal canım hep ultrasonlara bakıp niye böyle bu bebek anlanadık diyip durdular doğum yapacağım gün bile kafası niye küçük dediler 34 cm kafası 2630 gr :)) herşeyi normal sadece küçümen benim oğluşum. Darısı başına canım benim.
Kizlar ya birsey sorcam ben ilk gunler sutum gelsin diye sagiyordum o da damla geliyordu. Sonra hemsire sagma makinesiyle bebek ayni olmaz dedi. Bebek daha iyi cekermis. Yaniltici olur dedi sagma makinesi. Simdi siz yaziyorsunuz su kadar cc geldi falan neden sagiyorsunuz ki bebek emsin surekli. Sagmaya kalksam benim de az gelir gibi onemli olan bebegin gunde 25 gram kadar almasi. Bezler de dolu cikiyorsa endiselenmeyin.
Kizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunler
Emzirdikten sonra sağma sütü artırıyor kızlar tamamen boşalmış oluyor göğüsler beyne daha fazla süte ihtiyaç var mesajı gidip daha iyi süt üretiliyorAynen bende sana katılıyorum canım ben de hiç sağmadım okuyunca tereddüt etmeye başladım acaba sağmak mi gerekli diye bebek tutmasa ya da göğüs ucu problemi olsa sağmak tabiki gerekir de emiyorsa bencede sağmaya gerek yok çünkü bebegin çektiğinden daha az çıkıyor insan boşuna stres oluyor
Canım,çok teşekkür ederim34beden nasilsin canim sanki bugun yazmadin pek aklima geldin merk ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?