2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

göbek düşene kadar günlük bakım yapılır.korkma, seninkinin göbeği resme göre düştü düşecek.istersen baticonla bakımını yap.ama doktorun görmesinde de fayda var.

Benimkide 2 kere mama verdik bi rahatladı kıyamam. Ama memeden de vazgeçmiyo gelmese ağlardı herhalde demi. Ben kimseye haber vermedim doğum yaptığımı gurbetteyim yabancı herkes onlarda ben biraz toparlanınca haberleri olsun dedik eşimle :))

Benin kizlardan birinin 17 gunde digerinin 12 gunde dusti bize hic birsey surmeyin demsiti doktor sadece yikamadan sonra iyice kurutun dedi. Son 3 gun ucunda sallaniyordubkopacak diye korkuyordum

Canm gaz konusunda bende çok zorlanıyorum yani o ağlıyor ben ağlıyorum çıkmayınca daha kötü oluyorum :'( evet kakası kokuyor normal sanırım canım
ay evet çıkmıyo sıkıyo kendinii 2 büklüm oluo kucagımda bugün doktora sordum dizine yüzüstü koy diklemesine dedi sıcak havluyla pıt pıt yap dedi.kakası kokarmış öyle söyledi :)

Bnce kesinlikle bise surme kuru tut. Gobek dusene kdar su degmesin..

Benim stresimi biliyorsunuz sütumu etkiliyor galiba 2 saatte bir iki göğsümden 100 cc çıkıyor sizce yeter mibebegime ki makine de bu kdr çıktı normalde bebeğim o kdr emmiyor.ki anca bi memeyi 10 dk emiyor
Kizlar ya birsey sorcam ben ilk gunler sutum gelsin diye sagiyordum o da damla geliyordu. Sonra hemsire sagma makinesiyle bebek ayni olmaz dedi. Bebek daha iyi cekermis. Yaniltici olur dedi sagma makinesi. Simdi siz yaziyorsunuz su kadar cc geldi falan neden sagiyorsunuz ki bebek emsin surekli. Sagmaya kalksam benim de az gelir gibi onemli olan bebegin gunde 25 gram kadar almasi. Bezler de dolu cikiyorsa endiselenmeyin.

Ewt cnm cıma olcaktı ama sancılar war bebekte yan duruştaymış genel olma ihtimali yüksek sancılar warken suyum gelirse tok olursam skntı olma ihtimali war erkene cektik o yüzden
Evet ben habersiz tok gittim genel yapamam dedi anestezi uzmani ki ben korkunca genel diyecektim sozde. Bir korktum ama bundan baska carem de yok dedim. O baskilari falan da gogsumde hissettim ama ses cikaramadim. Bu gibi durumlarda planli olmasi iyi

Son düzenleme:
Giremedim kaç gündür herkes doğurdu galiba ben her gün 4 saat geziyorum pilatea topu 7 hurma sıcak duş ne yapsam tık yok yrn doktor var ama hiç aşağı inme hissetmiyorum ne yapsam gelir acaba ellerim ayaklarım şişti çatı kemiklerim çok acıyor gelsin istiyorum ama

Kizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunler

Canım idrarında kan vardı hep bizde. Doktora sordum onlar kan değil kristaller dedi bir süre isedikce atacak,önemli değil dedi. Kaka da dün sabah azıcık yapmıştı bugün de yapmadı, sabah doktoru aradım emiyor ve doyuyor mı dedi. Bende 2 saatte bir 50 cc süt içiyor ve hemen uyuyor dedim. Doyuyor o zaman kafaya takma kaka olayını , Poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı sur yapar bugün yarın dedi. Bende öyle yaptım,birde sütun içine 1-2 damla yağ damlatip verdim. Yapsın diye bekliyorum. Fokurdamaya başladı karnı inşallah yapacak.

Benim göğüslerde damla damla gelemeye başlamıştı şuan tıkanmış durumdayım. Hastanede çektirdim bir göğsünü , slmdl diğeri tıkandı ağlaya ağlaya sağmayi çalışıyorum saat başı. Açılacak inşallah...

Aynen bende sana katılıyorum canım ben de hiç sağmadım okuyunca tereddüt etmeye başladım acaba sağmak mi gerekli diye bebek tutmasa ya da göğüs ucu problemi olsa sağmak tabiki gerekir de emiyorsa bencede sağmaya gerek yok çünkü bebegin çektiğinden daha az çıkıyor insan boşuna stres oluyor

Canim benim çok sevindim inşallah benimki de böyle olur bol bol dua edin arkadaşlar bana

Canım ben sağmadim, tikandim kaldım hastanede sagdirdim. Hemşire emse bile emzirdikten sonra sağman lazım dedi. Elektrikli makine aldım. Ama nasılsa hastanede boşaltım diye sağmadim gece ikisi birden tıkanmıştı. Sabaha kadar ağlaya ağlaya sagdim. Sol taraf açıldı sağ tarafla hala uğraşıyorum kafam kadar oldu. Saat başı dayanabildigim kadar sağiyorum. Sabaha kadar açılmasa yine hastaneye gideceğim. Sık sık emzirmek istiyorum ama benim oğlan bana çekmiş karnı toksa asla emmiyor.. ağzını kilitliyor...

Kizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunler

Emzirdikten sonra sağma sütü artırıyor kızlar tamamen boşalmış oluyor göğüsler beyne daha fazla süte ihtiyaç var mesajı gidip daha iyi süt üretiliyor

34beden nasilsin canim sanki bugun yazmadin pek aklima geldin merk ettim???
Canım,çok teşekkür ederim yok bi numara bende:) hiçbir belirti de yok, öylece beklemedeyim. Annem yanımda,onla ilgileniyorum. Meraklanıyorum ne zaman gelecek benimki diye, forum hep kaka,süt,meme muhabbeti doldu ne güzel,imrenerek okuyorum sizi
Senin nasıl geçiyor günlerin yavrucuğunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…