2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bundan onceki bebegimde de haziranin sonuna kalmistim normal dogumu bekliycem deniycem diye martta da vaktini doldursun diye sona kaldim bir kere ayin ilk gunlerinde dogurup muhabbete katilmak nasip olmadi hep sondan takip edenim :)

supremee F Fundaa_aa cimcimegfb yesilimtrak bizim günler belli değil kalan arkadaşların sezeryan..onlar da kucağına aldığında bu hafta haftaya itibariyle bilmediğim sessiz takipçiler hariç çok az kaldık gerçekten. Bazen bi hüzün çöküyor, değişik bir ruh haline bürünüyorum ben,beklemek,son günler değişik bir ruh hali oluşturdu bende..ama sonra diyorum 38 hafta dile kolay,bi de geleceği gün bellidir onun beklemekten başka yapacak bişey yok bilemedim işte bi hoşum
Siz ne durumdasınız?

Aynen stresli ve çok ağrılı oldu . Hamileliğmde bu sefer ki zordu ama şu son günler mahvoluyrum. Yalancı sancılar, kasılmalar. Vajina ağrısı kimse dokunmasın üstüme gelmesin . Herşeye parliyorum

Çok sevindim inan ki canim sana birşey soracağım en son ultrason da ne kadar çıkmıştı bas çevresi

Yaklaşan doğumun duygusallığı sarmış içini ama birazcık rahatla herşey çok güzel olacak. Durduğu bir gün bile faydalı ve tıpkı içimizde varoluşları gibi dünyaya gözlerini açtıkları günde bize sürpriz olacak :)
Bende kendimi bir hafta sonraya hazırladım fakat şuanda da tetikteyim acaba suyum geldimi nişan geldi mi sancım mı var bu kasılmamı içerde iyimi diye deli sorular var kafamda. Ama beni gülümseten bir düşünce varki belki birkaç saat sonra bile gelebilecek olan dünyaya uyum sağlayabilecek elimize alabileceğimiz ağlayabilecek bir varlık bir melek şuanda bizim karnımızın içinde. Bu Rabbimin bir mucizesi..

Duygu durumunu geçtim zaten hep ben doğuramıyorum heralde psikolojisindeyim ama 39 dan sonrası 3 gün el ayak şişti ağrılar arttı doğumdan korkum azaldı resmen doğrıyımda artık olsun bi an önce modundayım 40 ı geçerse iyice stres artcak çok yordum kendimi umarım bu gece gelir

Biz ayni gaz cis kaka uyku meme :) valla son gunler zor insan bir an once dogurmak istiyo ama suandada 20.gunum kizimla sanki hic hamile olmamisim gibi hissediyorum nedense.. kisacasi her anin kıymetini bilip tadini cikarmak lazim. Vakti saati belli yavrucuklarin..

Gece bu saatler olunca benim sutum azaliyo sanki kizlar? Goguslerim yumusacik oluyo. Birde bugün gunduz full emdi yatti kizim suan 22.30 dan beri emme gaz kisir dongusundeyiz uyumuyor bi turlu. Belki actir diye mamanin suyunu koydum. Uyumazsa vericem dun ictigim anadonun etkisi oldu galiba uyumasinda siz neler iciyosunuz?

Insanlara haber vermemekle en iyisini yapmissin mumkunse hic haber verme cunku her agizdan farkli ses cikiyor psikoloji kalmiyor
Bnmki mememi zor tutuyordu cnm tutsada doymuyordu aglamaya devam ediyodu mecbur kaldik mama verdik
insallah bu aralar sutum gelir diye umit ediyorum
Kizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunler
Bnde ilk gun ve ikinci gun israrla sutum gelecek bebegim emecek diye mucadele ettim ama kizimin cigliklari ve gogsumdeki yaralar yuzunden dun aksam mecbur kaldim humana cayina basladim surekli sicak havlu koyuyorum ve olumlu dusunmeye karar verdim insallah gelecek inaniyorum

Aslında sabırsız yaratılısımızdan bu kadar endişeler bu,yola cıkıp bebegini bu günlere getiremeden düşüren de var prematüre dogurup hastane kapılarını asındıran da.Bu günlere gelmek herkese nasip olmuyo o yüzden canlarımızı sıkmayıp pozitif düşünelim ben de bekleyenlerdenim. Bu acıdan bakmak belki bizleri rahatlatır.

Sorum arada kaynamış galiba bebeğinize hangi tip burun aspiratöru kullanıyorsunuz otri bebemi klasik mi

Sorum arada kaynamış galiba bebeğinize hangi tip burun aspiratöru kullanıyorsunuz otri bebemi klasik mi

Ben otri bebe aldım ve deniz suyu olarakda otri bebe aldım tabi henüz kullanmadık. Ama kullanan arkadaşlarım gayet iyi olduğunu söyledi

Kizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?

Kizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
Gazini çıkartmak icin omzuna al canım benimki öyle uyuyunca koyuyorum yatağına hos bugun 1 den beri ayakta yeni uyuyabildim

Gazini çıkartmak icin omzuna al canım benimki öyle uyuyunca koyuyorum yatağına hos bugun 1 den beri ayakta yeni uyuyabildim
Gazini cikartmak icin koynuma aliorum gazimiz cikiyor kafasini ittire ittire memeye gidiyor yine.. uyutmaya calisirken yeniden acikti.. bugece bana uyku yok belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…