- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.041
supremee F Fundaa_aa cimcimegfb yesilimtrak bizim günler belli değil kalan arkadaşların sezeryan..onlar da kucağına aldığında bu hafta haftaya itibariyle bilmediğim sessiz takipçiler hariç çok az kaldık gerçekten. Bazen bi hüzün çöküyor, değişik bir ruh haline bürünüyorum ben,beklemek,son günler değişik bir ruh hali oluşturdu bende..ama sonra diyorum 38 hafta dile kolay,bi de geleceği gün bellidir onun beklemekten başka yapacak bişey yok bilemedim işte bi hoşum
Siz ne durumdasınız?
Çok sevindim inan ki canim sana birşey soracağım en son ultrason da ne kadar çıkmıştı bas çevresiÇok şükür normal canım hep ultrasonlara bakıp niye böyle bu bebek anlanadık diyip durdular doğum yapacağım gün bile kafası niye küçük dediler 34 cm kafası 2630 gr :)) herşeyi normal sadece küçümen benim oğluşum. Darısı başına canım benim.
Yaklaşan doğumun duygusallığı sarmış içini ama birazcık rahatla herşey çok güzel olacak. Durduğu bir gün bile faydalı ve tıpkı içimizde varoluşları gibi dünyaya gözlerini açtıkları günde bize sürpriz olacak :)supremee F Fundaa_aa cimcimegfb yesilimtrak bizim günler belli değil kalan arkadaşların sezeryan..onlar da kucağına aldığında bu hafta haftaya itibariyle bilmediğim sessiz takipçiler hariç çok az kaldık gerçekten. Bazen bi hüzün çöküyor, değişik bir ruh haline bürünüyorum ben,beklemek,son günler değişik bir ruh hali oluşturdu bende..ama sonra diyorum 38 hafta dile kolay,bi de geleceği gün bellidir onun beklemekten başka yapacak bişey yok bilemedim işte bi hoşum
Siz ne durumdasınız?
Duygu durumunu geçtim zaten hep ben doğuramıyorum heralde psikolojisindeyim ama 39 dan sonrası 3 gün el ayak şişti ağrılar arttı doğumdan korkum azaldı resmen doğrıyımda artık olsun bi an önce modundayım 40 ı geçerse iyice stres artcak çok yordum kendimi umarım bu gece gelirsupremee F Fundaa_aa cimcimegfb yesilimtrak bizim günler belli değil kalan arkadaşların sezeryan..onlar da kucağına aldığında bu hafta haftaya itibariyle bilmediğim sessiz takipçiler hariç çok az kaldık gerçekten. Bazen bi hüzün çöküyor, değişik bir ruh haline bürünüyorum ben,beklemek,son günler değişik bir ruh hali oluşturdu bende..ama sonra diyorum 38 hafta dile kolay,bi de geleceği gün bellidir onun beklemekten başka yapacak bişey yok bilemedim işte bi hoşum
Siz ne durumdasınız?
Aynı bedende son gecemiz hamileliğe baya alışmıştım tekmelerni cok özlicem hüzün cöktü bana sağlıkla gelsin kızım
Evet göbek düştükten sonra daha kanama devam ederse 2. Kez karşı vitamini iğnesi vuruluyor dedi Dr vurdu ama daha devam ediyo badisinde oluyo üstünü degistirdigimde2.ye mi igne oldu?
Biz ayni gaz cis kaka uyku meme :) valla son gunler zor insan bir an once dogurmak istiyo ama suandada 20.gunum kizimla sanki hic hamile olmamisim gibi hissediyorum nedense.. kisacasi her anin kıymetini bilip tadini cikarmak lazim. Vakti saati belli yavrucuklarin..Canım,çok teşekkür ederimyok bi numara bende:) hiçbir belirti de yok, öylece beklemedeyim. Annem yanımda,onla ilgileniyorum. Meraklanıyorum ne zaman gelecek benimki diye, forum hep kaka,süt,meme muhabbeti doldu ne güzel,imrenerek okuyorum sizi
Senin nasıl geçiyor günlerin yavrucuğunla
Insanlara haber vermemekle en iyisini yapmissin mumkunse hic haber verme cunku her agizdan farkli ses cikiyor psikoloji kalmiyorBenimkide 2 kere mama verdik bi rahatladı kıyamam. Ama memeden de vazgeçmiyo gelmese ağlardı herhalde demi. Ben kimseye haber vermedim doğum yaptığımı gurbetteyim yabancı herkes onlarda ben biraz toparlanınca haberleri olsun dedik eşimle :))
Bnde ilk gun ve ikinci gun israrla sutum gelecek bebegim emecek diye mucadele ettim ama kizimin cigliklari ve gogsumdeki yaralar yuzunden dun aksam mecbur kaldim humana cayina basladim surekli sicak havlu koyuyorum ve olumlu dusunmeye karar verdim insallah gelecek inaniyorumKizlar ilk 3 gin benim de oyleydi. 2 3 damla gelmisti hatta 300 gramverdi bebegim ama yilmadim hep emzirdim ve hic pompaya mamaya da takilmadim. Sukur kilosu ve gelisimi iyi simdi. Doktprunuza danisin her ne yaparsaniz. Bol sutlu gunler
Aslında sabırsız yaratılısımızdan bu kadar endişeler bu,yola cıkıp bebegini bu günlere getiremeden düşüren de var prematüre dogurup hastane kapılarını asındıran da.Bu günlere gelmek herkese nasip olmuyo o yüzden canlarımızı sıkmayıp pozitif düşünelim ben de bekleyenlerdenim. Bu acıdan bakmak belki bizleri rahatlatır.supremee F Fundaa_aa cimcimegfb yesilimtrak bizim günler belli değil kalan arkadaşların sezeryan..onlar da kucağına aldığında bu hafta haftaya itibariyle bilmediğim sessiz takipçiler hariç çok az kaldık gerçekten. Bazen bi hüzün çöküyor, değişik bir ruh haline bürünüyorum ben,beklemek,son günler değişik bir ruh hali oluşturdu bende..ama sonra diyorum 38 hafta dile kolay,bi de geleceği gün bellidir onun beklemekten başka yapacak bişey yok bilemedim işte bi hoşum
Siz ne durumdasınız?
Ewt canım amin inşallahYarın doğum mu var.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sorum arada kaynamış galiba bebeğinize hangi tip burun aspiratöru kullanıyorsunuz otri bebemi klasik mi
Gazini çıkartmak icin omzuna al canım benimki öyle uyuyunca koyuyorum yatağına hos bugun 1 den beri ayakta yeni uyuyabildimKizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
Kizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
Gazini cikartmak icin koynuma aliorum gazimiz cikiyor kafasini ittire ittire memeye gidiyor yine.. uyutmaya calisirken yeniden acikti.. bugece bana uyku yok belli olduGazini çıkartmak icin omzuna al canım benimki öyle uyuyunca koyuyorum yatağına hos bugun 1 den beri ayakta yeni uyuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?