2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sorum arada kaynamış galiba bebeğinize hangi tip burun aspiratöru kullanıyorsunuz otri bebemi klasik mi
Bebedor var bendede otri Bebe dha iyi diyolar
Kizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
Bizimkide oyle gece uyutana kdar kac saat gecti. Memede keyfi yerinde kendi cikariyor agzindanda. Bu isin çözümü emzik ama benimki tutmuyor maalesef

Gazini cikartmak icin koynuma aliorum gazimiz cikiyor kafasini ittire ittire memeye gidiyor yine.. uyutmaya calisirken yeniden acikti.. bugece bana uyku yok belli oldu
Bu kadar sık emince sutun inmesine vakitte kalmiyo tabi memeler bosaliyor damla damlada gelince sinir oluyo olabilirler :)

Sezeryan olan arkadaşlar ağrılarınız ne kadar devam etti benim dün doğumum oldu ama ağrılarım çok ne kadar sürecek merak ediyorum

Ben ilk 2 gun surekli yardim alarak heryere gidip geldim, kendi basima hicbisey yapmaya kalkmadim. Agrilarimda da cok buyuk degisiklik olmadi. Hemsire beni uyardi sonra. Aslinda uygun yerlerden destek alarak, ne kadar yavas da olsa kendi kendine herseyi yapman gerekiyormus. Hizli iyilesme icin kimseden yardim almaman gerekirmis. Yururken ellerini dikislerine bastirarak destek yapip sirtin dik yurumeliymissin, yere bakmamaya calis mumkun oldugunca. Otururken kalcadan yukarisi hala dik, sadece bacaklari kirarak oturup kalkacaksin, tabi ellerle oturacagin kalkacagin yerden destek alarak. Bol bol yuru ama kendini cok yorma, dinlene dinlene yap dedi. Bugun 4. gun ve kendi basima emzirip yatip kalkabiliyorum. Tabi agrilar var ama gun gectikce azaliyor. Yakinda atlatir bebiklerle hoplayip ziplariz umarim :)

Ben sorunumu buldum benim göğüs ucum yokmuş. Yetmiyor yavruma. Silikon uç almayı düşünüyorum. Var mıydı aramızda kullanan? Nasıl kullanılıyor ?

Ilk zamanlar ben de sagdim ama sonra bebek bosaltiyor. Ne kadar geliyor diye sagmak dogru mu bilemedim. Bebek emiyorsa hic problem yoksa sagmak anneyi uzuyor bence sutum azmis diye.

Seni iyi anliyorum canim. Benim de kan emiyordu yavrum hep bez koydum dislerimin arasina agridan bagirmamak icin. Oyle emzirdim. Gogus ucu yaralarim camasirima ya da gogus pedine yapisiyordu.Agda ceker gibi koparmak zorunda kaliyordum gogsumu camasirdan. lansinoh falan hak getire. En son gogus kalkani aldim boylece yaralarim hicbir yere temas etmeden iyilesti ve goguslerim de nemli kaldi. Sut gelince de en dogal ilac oluyor ve kalkana,lansinoha gerek kalmiyor. Allahin izniyle hepinizin ki gelecek kizlar,az sabir

Giremiyorum birkac gündür.kızlar ben epidural normal dogum yaptım.dikişlerim cok acıyor yatamıyorum ya.normal dogum yapan arkadaslar nekadar sürede iyileştiniz
Hayırlı olsun canım :) güle güle büyüt :)
Benim 1 haftada iyileşti o da tastamam değil. 26 gün oldu doğum yapalı, hala bi hassasiyet var ama hiçbşr işime engel değil. O yatıp kalkamadığım günleri unutamıyorum şu an çok iyiyim onlara kıyasla.

Doğuma daha cok war saat 15 te :) sancılarm war yatamıorm ki zaten normalde de hep bu saatte uyanır sabaha karşı geri dalardım kızımın tekmelerinin tadını cıkarıyorum diyelim :)
Zaman da geçmez şimdi :) olsun gecenin güzel saatleri, kızınla son tek beden oluşunuz, o güzel tekmelerin tadını çıkarmak ne güzel :) sonra da o kokunun tadını çıkaracaksın her gün :)

Zynpunb canım herşey çok güzel olacak, çok az kaldı. Yarın bu saatlerde yavrunla hasret gidereceksiniz. Sen çok kusmuştun yanlış hatırlamiyorsam. Tum yasadiklarin ruyaymis ve sen yasamamissin gibi gelecek. Cunku yavrun hep varmis gibi hissedeceksin, az kaldi arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…