2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben sorunumu buldum benim göğüs ucum yokmuş. Yetmiyor yavruma. Silikon uç almayı düşünüyorum. Var mıydı aramızda kullanan? Nasıl kullanılıyor ?
Ben aldim avent marka hastanede aldirdi hemsireler ilk zamanlar icin kurtarıcı silikon seffaf bisey meme ucuna yapıştırıp sonra emziriyorisun icine sut doluyir biberon gibi bebek emiyor zamanla.cikartip kendi gogsune alıştırmaya calisirsin csnm

Ewt canm cok kusmuştum inşallah ya acayip heycanlym cok rahattm ama sancılar beni heycanlandrdı heralde yaa

Günaydin kizlar,
Doguramayan olarak bende kaldim aranizda. Sizi düzenli olarak sessiz takip ediyorum. 17 mart yani yarin dogurmam gereken tarih. Dogum icin yurtdisina geldim. Normalde Istanbul'da Yasiyorum. 10 gün önce doktor 2 güne doguracaksin demisti ama malesef doguramadim. Esimde doktor öyle deyince senelik iznini alip Istanbul'dan buraya geldi. Suan esimin izni bitmek üzere ve bende tik yok. Normal dogum istiyordum ama vajinal muayenede cok sorun yasiyorum. Ayrica normal dogumu suniyle baslatmalari gerek. Artik depresyona girdigimi hissediorum.

Yurtdisinda zorunlu haller disinda sezaryen yapılmıyor diye biliyorum allah yardimcin olsun tek sikintin bu olsun istanbula donup burda da yapabilirsin dogumunu

Oturmakta cok güçlük cekiyorum gözümden yas geliyor neredeyse amabebegi emzirirken mecvurum

Normal dogumu neden suniyle baslatmanız gerekiyor.vakti gelmiş.banada doktor suniyle basşatalım dedi.bir gün sonra kendi sancılarım geldi

F Fundaa_aa yesilimtrak cimcimegfb Allah kurtarsın, kolaylaştırsın inşallah yavrularımızın gelişini.
S Sldgr aslında bi sürecin tamamlanacak olup başka bir sürece geçecek olmanın verdiği bir hüzün benim üzerimdeki..tabi ki vakti saati belli yavrucakların geleceği. Neyi nasıl yaşayacağımızı Allah bilir.

Günaydın herkese yine ben benim oğlum memeyi tam olarak emmiyor beş dk etmiyorsa uyuyakaliyor memede .Bende doymadı diye biberonla veriyorum 2 saatte yada 3 saatte bir. 30-40 cc iciyor . normal mi sizce

20 gün olmuş ha dile kolay, doğuma gidişini hatırlıyorum burdan kucağa aldıktan sonrası öncesini unutturuyor demek ki sen de ilk günlerinin keyfini sür, balık balık bakışları vardır şimdi etrafa kuzunun çok sevimli oluyorlar

Günaydın arkadaşlar, Doğum yapanları çok takip edemiyorum, Doğum yapanlara hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Merak ediyorum, anneler iyi ki almışım dediğiniz şeyler nedir? En çok neleri tavsiye edersiniz?

Gunaydın canım. Kesınlıkle reflu yastıgı.. Agız mendılleri ..ince battanıyeleri

Ben sorunumu buldum benim göğüs ucum yokmuş. Yetmiyor yavruma. Silikon uç almayı düşünüyorum. Var mıydı aramızda kullanan? Nasıl kullanılıyor ?
Ben kullanıyorum tek göğsüm için ucu yok gibi ve aşağı dönük sadece memenin üzerne koyuyorsun gerisi bebeğe kalmiş

Günaydın herkese yine ben benim oğlum memeyi tam olarak emmiyor beş dk etmiyorsa uyuyakaliyor memede .Bende doymadı diye biberonla veriyorum 2 saatte yada 3 saatte bir. 30-40 cc iciyor . normal mi sizce
Benimkide gündüz uykusnda öyle 5dk emiyor bırakıyor ozamn ben saat başı kaldırıyorum emzirmek için artık ne kadar uyanırsa gögüslerim dolduğu vakit yada tam boşaltamadığı zaman sağıyorum vermem gerekirsede çay kaşğıyla veriyorum ki biberona alışıp memeyi bırakmasın sen de böyle yap biberonla verme sütü

C ciarasisi canım aşıya gittinizmi biz gittik ama . subat 28 çekiyor diye yanlış tarih yazmışlar . 30 gün doldurması gerekiyor kusura bakmayın falan deyip gönderdiler . pazartesi çağırdılar. acaba Bize mi yanlış söylüyorlar anlamadım . yaparlarsa bana haber verirmisın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…