2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Göğüs ucuyla emebuliyor mu peki. Benimki çabuk yoruluyor uyuyakaliyo(
Emiyor belli bi zaman sonra gogüs ycum cıkınca silikonu çıkarıp direk memeye temas ettiriyom ki huylanmasın

Depend emici külot , lohusalıkta şuan dahi kullanıyorum üstüme çıkar mı iç çamaşırıma geçer mi kaygım olmuyor ilk günler de o yoğun kanamayla iyi başetti.
Avent göğüs kalkanı, ilk günler göğüsler yara olmasa dahi hassas oluyor hiçbir yere temas etsin istemiyosun acıyor değdikçe avent göğüs kalkanı kurtarıcım oldu hala kullanıyorum göğüs pedinden daha iyi geliyo bana akan sütü de topluyor.
Lansinoh lanolin kremden de memnun kaldım.
Yine avent soothie emziği hemen tuttu bizim kız emzik tutturmak isteyenler deneyebilir wee baby falan da denedim direk attı.

permanganat silikon uç avent emzik gögüspedi ama keşke kalkan alsaydım diyorum sütüm boşa akıyor bol kıyafet penye battaniye ha bide köpük banyo filesi pamuk mendil şimdilik bu kadar

Gunaydın canım. Kesınlıkle reflu yastıgı.. Agız mendılleri ..ince battanıyeleri
Reflü yastığı almadım, alıyorum o zaman. Yan yatış yastığı da alayım mı?
Depend ve kullan at kilodu aldım e-bebekten. Göğüs kalkanı da sipariş edeyim. Benim göğüs ucum yok hala, göğüs ucu çıkarıcı alayım mı?
permanganat silikon uç avent emzik gögüspedi ama keşke kalkan alsaydım diyorum sütüm boşa akıyor bol kıyafet penye battaniye ha bide köpük banyo filesi pamuk mendil şimdilik bu kadar
Senin söylediklerinden eksiğim yok canım şimdilik..
Ve gogus pedleri bir ay oldu dogum yapalı 100 lük gogus pedi yeni bitti
Göğüs pedi aldım.
Peki kızlar anakucağı alayım mı? Kullanıyor musunuz?

Valla al benden de okdr 38hafta bitti şu iki hafta geçmiyo saatler geçmiyo sanki bakıyorum ne sancı var ne nişan nisan ortasında bekleyenler bile doğurdu her bebek farklı tabi de herkes soruyo bende daha vaktim var diyorum insan hevesleniyo işte.. Bide pazartesi salı gelmeyince o hafta daha gelmicrk haftaya kaldı gibi geliyo bana

Ay aynı canım yanlıs hesaplamıs bızde doktoruna kontrole gıdıyoruz pazartesi olcakmıs asısı neden işlerini duzgun yapmazlarki

Bimde depend 18li vardı indirimde 25tl ye doğurmayanlar alabilir ben aldım yetermi 1paket normalde 10lusu 23tl civarı

Humana içmiyor müsünüz?
Rezene ve tahin helvası bol sut yapıyor
Humana çayı hala almadım fırsatım olmadı almaya. bol sıvı şeyler ye meyve suyu süt iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…