- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.121
36 haftalık doğdu çok küçük daha çabuk yoruluyor kiyamiyorum bendeBenimkide gündüz uykusnda öyle 5dk emiyor bırakıyor ozamn ben saat başı kaldırıyorum emzirmek için artık ne kadar uyanırsa gögüslerim dolduğu vakit yada tam boşaltamadığı zaman sağıyorum vermem gerekirsede çay kaşğıyla veriyorum ki biberona alışıp memeyi bırakmasın sen de böyle yap biberonla verme sütü
Aynen bende öyle yapıyorum ama goguslerim ucu küçük olunca tam tutamiyorEmiyor belli bi zaman sonra gogüs ycum cıkınca silikonu çıkarıp direk memeye temas ettiriyom ki huylanmasın
Aynen düzgün yapmıyorlar ya boş boşuna gittik bide bizim sağlık ocağida uzaktı pazartesi bidaha . neyseki doktor kontrolü aradan çıkardıkAy aynı canım yanlıs hesaplamıs bızde doktoruna kontrole gıdıyoruz pazartesi olcakmıs asısı neden işlerini duzgun yapmazlarki
Ayy tatlm seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ya evet onu bende duydm da denemedm henüz ise yariyor diyorsun yani.bi alip deneyeym hemen bari bendeCanim. Gozun aydinn. Allah anali babali buyutsun. Biz ilk günden aci elma yagi aldik. Ayaklarina birer damla suruyorum. Çocuğum çok rahatliyor ve güzel uyuyor. Gaz problemi de olmadi hic sanirim yağdan ötürü. Alttan hep pirtpirt benim oğlum :)) bi dene istersen. İnşallah sende de ise yarar
ehehehe memur musun sen:))) hafta başladı mı sonu geliyor bi şekilde ama bebeklerin işi belli olmazValla al benden de okdr 38hafta bitti şu iki hafta geçmiyo saatler geçmiyo sanki bakıyorum ne sancı var ne nişan nisan ortasında bekleyenler bile doğurdu her bebek farklı tabi de herkes soruyo bende daha vaktim var diyorum insan hevesleniyo işte.. Bide pazartesi salı gelmeyince o hafta daha gelmicrk haftaya kaldı gibi geliyo bana
Var cnm alt.kısımda nezaman geccek acaba 1 ay olduSezeryan olan arkadaşlar karninizda hissizlik var mı
Ilk zamanlar ben de sagdim ama sonra bebek bosaltiyor. Ne kadar geliyor diye sagmak dogru mu bilemedim. Bebek emiyorsa hic problem yoksa sagmak anneyi uzuyor bence sutum azmis diye.
Kızlaaar yatışım yapıldı genel olcak bebek düz durmuo malesef hakkımzda hayırlısı olsun
Saol canım inşallahhh :))Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
sevindim canım aramayım benimde damla damlaydı bugün bollaştı hamdolsun artık içim rahat kakasını bile yaptı 2 kere mamaya elvada :))).Canım idrarında kan vardı hep bizde. Doktora sordum onlar kan değil kristaller dedi bir süre isedikce atacak,önemli değil dedi. Kaka da dün sabah azıcık yapmıştı bugün de yapmadı, sabah doktoru aradım emiyor ve doyuyor mı dedi. Bende 2 saatte bir 50 cc süt içiyor ve hemen uyuyor dedim. Doyuyor o zaman kafaya takma kaka olayını , Poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı sur yapar bugün yarın dedi. Bende öyle yaptım,birde sütun içine 1-2 damla yağ damlatip verdim. Yapsın diye bekliyorum. Fokurdamaya başladı karnı inşallah yapacak.
Benim göğüslerde damla damla gelemeye başlamıştı şuan tıkanmış durumdayım. Hastanede çektirdim bir göğsünü , slmdl diğeri tıkandı ağlaya ağlaya sağmayi çalışıyorum saat başı. Açılacak inşallah...
35 hafta çıkmıştı cnmÇok sevindim inan ki canim sana birşey soracağım en son ultrason da ne kadar çıkmıştı bas çevresi
çocuk doktoru geldiğinde sordum hep meme istiyor 2 saati bulmuyor dedim her istediğinde ver öyle öyle sütün gelir demişti. İnşAllah seninde gelir en yakın zamanda. Yorulana kadar meme ver sonra da mama ver göğsünde uyarılsın cnmInsanlara haber vermemekle en iyisini yapmissin mumkunse hic haber verme cunku her agizdan farkli ses cikiyor psikoloji kalmiyor
Bnmki mememi zor tutuyordu cnm tutsada doymuyordu aglamaya devam ediyodu mecbur kaldik mama verdik
insallah bu aralar sutum gelir diye umit ediyorum
Bnde ilk gun ve ikinci gun israrla sutum gelecek bebegim emecek diye mucadele ettim ama kizimin cigliklari ve gogsumdeki yaralar yuzunden dun aksam mecbur kaldim humana cayina basladim surekli sicak havlu koyuyorum ve olumlu dusunmeye karar verdim insallah gelecek inaniyorum
Ah sorma cnm inan toplasan 1 saat uyumusumdur butun gece.. asabiyet tavan vallahi bgn.. oglus da hic bisey yokmus gibi uyuyo simdide..Gelecekten korkar durumdayım :)
Aynen canım benimde doğumum yarın inşallah,dün gece çok ağrım vardı hala var doktora gittim bişey çıkmadı,ama bebeğim kilo almış hoşuma gitti,hayırlısıyla yarın kavusucaz inşallah,bi durgunluk ve yoğun stres var üzerimde,spinalmi senin ilk dogummuKızlar yarın bu saatlerde belki de oğlum doğmuş olacak. Artık saatler kaldı. Değişik duygular içindeyim. Yarın doğumu olacaklar siz nasılsınız? Neler hissediyorsunuz??
Ayy şimdi doğmuştur bebisin çok heyecanlı sabırsızlıkla yazmanı bekliyorum,Allah bağışlasın canım yaaKızlaaar yatışım yapıldı genel olcak bebek düz durmuo malesef hakkımzda hayırlısı olsun
Uykusuzluk çok kötü benimkide kısa sık sık emiyor hiç uyuyamadım 3. Gün ama perişanımKizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
biz 3 kere siyah bugün 2 kere yeşil yaptık bol bol kötü birşey mi cnm. Bu arada bende bugün rezene verdim çok rahatladı yavrum 4ten 9 a kadar gaz sancısı çekti en son rezene rahatlattı. Rezeneyi 1 çay kaşığı olacak şekilde 1 su bardağı kaynar suya at demlenmeye bırak ondan bir çay kaşığı bebeğe içir. Kinyonda galiba 1 çay kaşığıydı rezeneyle beraber demliyorsun istersenKızlar yeşil kaka yi sordum . iki kere oldu dedim olabilir bazen sindiremiyolar dedi . ama sürekli devam edilirse getir dedi . biagoio gaz damlası kullanıyorum dün başladım dedim onu kullanabilirsin faydası var dedı zararlı deil dedi . birde gaz için ekstra kimyonla rezene verebilirsin dedi. bilen varmı kimyonla rezeneyi nasıl iciriyoruz bebeğe . ben sormayı unuttum telastan
sağlıkla gelsin canım bebeğin hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.Kızlaaar yatışım yapıldı genel olcak bebek düz durmuo malesef hakkımzda hayırlısı olsun
Bizimde azaldı 2 tane temiz bezden sonra çok azıcık vardı Allah tan önemli birşey değilmiş :)).LifeandFeel çok şükür çok sevindim canım. Bizim idrardaki kan bitti bile. Gelmiyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?