2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
36 haftalık doğdu çok küçük daha çabuk yoruluyor kiyamiyorum bende ama dediğin gibi biberona alışırsa kötü olur .sütum de gider

Ay aynı canım yanlıs hesaplamıs bızde doktoruna kontrole gıdıyoruz pazartesi olcakmıs asısı neden işlerini duzgun yapmazlarki
Aynen düzgün yapmıyorlar ya boş boşuna gittik bide bizim sağlık ocağida uzaktı pazartesi bidaha . neyseki doktor kontrolü aradan çıkardık

Ayy tatlm seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ya evet onu bende duydm da denemedm henüz ise yariyor diyorsun yani.bi alip deneyeym hemen bari bende

Herkese Merhabalar... Uzun zaman oldu bu topice yazmayalı.. Bende mart annesi olacaktım ama 12.haftalıkken kalbi durdu yavrumun.. Yaşasaydı Bu hafta doğum yapacaktım... Nasip değilmiş.. Hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka.. Doğum yapacak olan arkadaşlara sağlıklı doğum diliyorum doğum esnasında duâ bekliyorum.. İyi günler herkese..

ehehehe memur musun sen:))) hafta başladı mı sonu geliyor bi şekilde ama bebeklerin işi belli olmaz bana hamilelikte zaman yalnızlıktan dolayı çok yavaş geçmişti ama son bikaç gündür zaman daha da ağırlaştı sanki bu da zaman algısı ve doğum yapanları gördükçe bizim de yavrularımızı kucağımızda istememizle alakalı sanırım..hayırla, sağlıkla gelsinler de bekliycez artık

Kızlar yeşil kaka yi sordum . iki kere oldu dedim olabilir bazen sindiremiyolar dedi . ama sürekli devam edilirse getir dedi . biagoio gaz damlası kullanıyorum dün başladım dedim onu kullanabilirsin faydası var dedı zararlı deil dedi . birde gaz için ekstra kimyonla rezene verebilirsin dedi. bilen varmı kimyonla rezeneyi nasıl iciriyoruz bebeğe . ben sormayı unuttum telastan

Ilk zamanlar ben de sagdim ama sonra bebek bosaltiyor. Ne kadar geliyor diye sagmak dogru mu bilemedim. Bebek emiyorsa hic problem yoksa sagmak anneyi uzuyor bence sutum azmis diye.

Anladım cnm benimki daha 6 günlük o kadar emip bosaltamiyor :) süt fazlalığı var sağ göğsüm tıkanmış durumda 2 gündür ağlayarak sağiyorum ama daha açamadım. Süt emme miktarı çoğaldıkça dediğin gibi sağmaya gerek kalmayacak inşallah..

sevindim canım aramayım benimde damla damlaydı bugün bollaştı hamdolsun artık içim rahat kakasını bile yaptı 2 kere mamaya elvada :))).

Çok sevindim inan ki canim sana birşey soracağım en son ultrason da ne kadar çıkmıştı bas çevresi
35 hafta çıkmıştı cnm
FL si 34
çocuk doktoru geldiğinde sordum hep meme istiyor 2 saati bulmuyor dedim her istediğinde ver öyle öyle sütün gelir demişti. İnşAllah seninde gelir en yakın zamanda. Yorulana kadar meme ver sonra da mama ver göğsünde uyarılsın cnm

Kızlar yarın bu saatlerde belki de oğlum doğmuş olacak. Artık saatler kaldı. Değişik duygular içindeyim. Yarın doğumu olacaklar siz nasılsınız? Neler hissediyorsunuz??
Aynen canım benimde doğumum yarın inşallah,dün gece çok ağrım vardı hala var doktora gittim bişey çıkmadı,ama bebeğim kilo almış hoşuma gitti,hayırlısıyla yarın kavusucaz inşallah,bi durgunluk ve yoğun stres var üzerimde,spinalmi senin ilk dogummu

Kizlar, oglusu geceleri memeden alamiorum.. iki memeyide emdi bitirdi.. uyuyakalio cikartiorum memeyi hoop uyanio.. neyapicam ben boyle?
Uykusuzluk çok kötü benimkide kısa sık sık emiyor hiç uyuyamadım 3. Gün ama perişanım
biz 3 kere siyah bugün 2 kere yeşil yaptık bol bol kötü birşey mi cnm. Bu arada bende bugün rezene verdim çok rahatladı yavrum 4ten 9 a kadar gaz sancısı çekti en son rezene rahatlattı. Rezeneyi 1 çay kaşığı olacak şekilde 1 su bardağı kaynar suya at demlenmeye bırak ondan bir çay kaşığı bebeğe içir. Kinyonda galiba 1 çay kaşığıydı rezeneyle beraber demliyorsun istersen

Kızlaaar yatışım yapıldı genel olcak bebek düz durmuo malesef hakkımzda hayırlısı olsun
sağlıkla gelsin canım bebeğin hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…