2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bnde de medelanin elektrkli gogus pompasi var cnm bnm daha sutum tam inmedi elimle sknca 1-2 damla cikiyor gogus pompasiyla deniyorum 15 dk filan 2 tatli kasigi ancak cikiyor bn daha cok cikar diye ummustum ama bnm sorunum sutle alakali heralde
Kac gun oldu dogum yapali cnm?
Benim ilk gun 2. Gun oyleydi sonradan artti.

Kızlaaar yatışım yapıldı genel olcak bebek düz durmuo malesef hakkımzda hayırlısı olsun
Olsun uyanınca zaten görüceksin bebişini.keşke benim de günüm gelse :) düşündükçe heyecanlanıyorum.Allah yardımcınız olsun canım.

Bakımlar yapılmış.süperrr .senn ki saat kaçtaydı.sağlıkla gelsin bakalım bebişin çıkınca yaz :)

Toplam Arası 28 gün mü oluyor peki onu hesapla cnm . 28 günluk oluyorsa ara sağlık ocağını sor boşa gitme bnce . toplam 30 günlük tam 1 aylık olunca git derim

Humana steel tee ye başladım ben bugün günde 1 bardak içicem doktorum izin verdi. Doğum yapmamış arkadaşlara duyurulurr

Ikisini birer çay kaşığı kaynar suda bekletip verebilirsin canım ama bir de eczanede bebekler için olan var kimyonlu rezene çayı acaba onu mu kast etti bir de kalca ultrasonu cektirdiniz mi
Bilmiyorumki ikisini aynı anda ver dedi sanırım eczanedekin den dedi . evdede rezene çayı var . bitki şeklinde yok . neyse ben yarın bakım :) kalça ultrasonunu konuştuk en etkili zaman 45 günlükken falan dedi bazen bidhaa çektirmek gerekiyor dedi 1 aylıkken yaptırma dedi bende 2 aylıkken kontrole gelince cektirelimmi dedim olur dedi . göz muanesi ni vera da yapıyorlarmış . nerde yapılacak acaba .

Ben tomurcuk olanı aldırdım eşime TV de öyle görmüştüm

İnşallah çabuk toparlanır kızımla daha çok vakit geçirirsem daha iyi hissedicem sen ne kadar sürede ilgilenebildin eskisi gibi canım

Kızlar benim goguslerim çok fena uçları kopacak gibi sizce silikon uç kullansam iyileşir mı? Ve bebeğim tutar mı o ucu

Kizlar oglusun burnu hirildio hasta fln olmamistir dimi yani tikanikliktir sadece.. otribebe var evde ama kullanmadik hic siz kullandinizmi? Nasil oluyor?

İnşallah çabuk toparlanır kızımla daha çok vakit geçirirsem daha iyi hissedicem sen ne kadar sürede ilgilenebildin eskisi gibi canım
Gözün aydın canım lohusalık hormonlarıda etkiliyor kesinlikle bu yönünüde düşün sen güzel birşey istemişsin kızın için. Analı babalı büyüsünler yavruların

Kızlar benim goguslerim çok fena uçları kopacak gibi sizce silikon uç kullansam iyileşir mı? Ve bebeğim tutar mı o ucu
Benimki 2 günde mahvoldu bugün kullanmaya başladım çok iyi geldi bebişte tuttu daha az acıyor şimdi normal vereyim dedim bir kerede kanadı geri silikon uçla verdim

Kizlar oglusun burnu hirildio hasta fln olmamistir dimi yani tikanikliktir sadece.. otribebe var evde ama kullanmadik hic siz kullandinizmi? Nasil oluyor?
Canim bizim dogdugun beri oyle. Surekli serum fizyolojik sıkıyoruz. Bugun doktora gittik yeni doganlar burunlarini daha temizleyemedikleri icin oyle oluyormus. Serum fizyolojik kullanmaya devam dedi. Eger burunda sumuk olursa serum fizyolojiki sıktıktan sonra aspirator kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…