2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
sıcak su torbası koy sağmadan önce.bende işe yaradı @ruzigarr sağolsun o demişti

Yapıyorum canım.. buhar tutuyorum, utu ile havlu isitiyorum... ucu düşecek artık sagmaktan. Az önce sagdigimda içinden kaymak gibi pıhtı düştü. Bundan sonra açılır diye umuyorum. Yarın kontrolüm var. Sabaha kadar açılmasa Birde hastanede sagarim. Allah tan tek tek geldi de kuzum diğer memeden beslenebiliyor. Buna da şükür..

Egozz aynen benim bebegimde oyle kac gundur ya sinir oldum elini burnuna goturuyo cocuk cok rahatsiz.. serum fizyolojik skıp cekiyoruz ama burnu acilsada sanki genizleri dolu gibi bi hirilti var... cok kafama takiyorum hele gece meme ememedi yavrum sinirden

Darisi basina canim benim de önceden bir kaybim oldugu icin seni cok iyi anliyorum bugunlerde gececek hayirlisini versin allah insallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun

Kızlar ben genel anesteziyle berenime kawuştum ağrım cok darısı doğumunu bekleynlere sağlkla alsn herkes inşallah kuxagna
haber varmı diye bakıyım dedim sen yazmışsın canım hayırlı olsun bol sütün olsun inş ilk etapta ağrın olması normal geçecek inş

Benimkinde de emerken kıh kıh ses çıkıyor sizde de öyle mi burun hırıltısı değil başka bir hırıltı var

Ķızlar geldik biz hastaneden makineyle ölçüm yapıldı 13.1lerde sarılığımız çok şükür. Allahın izniyle bir bitse. Yavrumu doğduğundan beri sarı sarı görmekten gerçek ten rengini unuttum. Maviş gözleriyle sarı gözpınarlarıyla bakıyor dünyaya Deniz oğlan. Dualarınıza bizi de katarsanız çok mutlu olurum. Allah bizlerin duasini kabul eder. Buna da çok şükür.Hepinizi öpüyoruz

Kızlar benim goguslerim çok fena uçları kopacak gibi sizce silikon uç kullansam iyileşir mı? Ve bebeğim tutar mı o ucu
Benimde sag göğsümde çok fena yarıldı koparacak gibi dile çözüm buldum anne sütünü üzerine sürüyorum kurutuyor iyi geldi bide zeytinyağı sürdüm oda iyi geliyor acı çeke çeke emziriyom hala. Dikiş atsam şunu iyi olcak dediğim oluyor sağ göğsümde.

İlacla burnunu ben öyle yapıyom ya nefes alamıyor yavrum emiyor nefes alıp öyle alıyor bı daha

Kızlar ben genel anesteziyle berenime kawuştum ağrım cok darısı doğumunu bekleynlere sağlkla alsn herkes inşallah kuxagna
Can'ım gözün aydın hayırlı olsun bebişin. Çok heyecanlandım çok güzel bir duygudur eminim seninle günlerimiz aynıydı sanırım daha bir heyecanlandım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Gözün aydın sezeryan gerçekten çok zor dayanılır gibi değil cnm ama rahatlıcaksın birazdan ağrı kesicilerle analı babalı büyüsün yavrun

Sütünü sağan anneler :)) power pomp diye bir teknik var ben de sadece sağarak beslediğim zamanlar kullanıyordum ilk kızımda daha çok cc çıkıyor deneyebilirsiniz isterseniz

Darisi basina canim benim de önceden bir kaybim oldugu icin seni cok iyi anliyorum bugunlerde gececek hayirlisini versin allah insallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun
Sağolun kızlar Allah razı olsun.. Amin inşallah.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Yarın 11:30 da canım :) Çoook heyecanlıyım

Gözün aydın canımmm... Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…