2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizde bugün gittik aynı şeyleri söyledi canım göz niye orada yapilmiyormuski ben sormayı unuttum umut hast. Yapılıyordu

Bizde bugün gittik aynı şeyleri söyledi canım göz niye orada yapilmiyormuski ben sormayı unuttum umut hast. Yapılıyordu
Niye yapılmadigini sormadım ama bana burda yapılmıyor istediğin yerde yaptırabilirsiniz dedi . acaba benmi yanlis anladım :)) neyse bi ara esime arattır tekrar sordururum :)

Kızlar ben bunu aldım şimdi burda 100 ml e 1 tatlı kaşığı koyun diyor . bu bebekler içinmiş ama ben bunun hepsinimi İcirCem fazla değilmı . benim bebis sütü bile 100 ml icmiyor ( bilen kullanan varsa yardım etsin :)))

Eklentiler

• IMG-20170316-WA0020.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar tansiyonum yükseldi 16/9limonlu su içtim acaba tansiyon ilacımı içsem hamileyken içiyordum alfamet

Cnm gazın çıkması için bebeğe mi veriliyor;biz de gaz sorunu yaşıyoruz da ondan merak ettim

Fazla canım bebişe birkaç çay kaşığı ver kalanını sen iç gün içinde ara ara verebilirsin

Kızlar bebek bazen 10 dk bazen 20-25 dk emiyor-emin olamıyorum acaba emzik niyetine mi beni kullanıyor yoksa gerçekten emiyor mu diye.aktif emmeyi nasıl anlarız bilen var mı

Bana sabah 9da gel dedi ama benden önce 10a kadar başka ameliyatı varmış benden daha yatış kağıdı istemedi sabah gidince alicam ertelemez inşallah yoksa sorun çıkarırım,bizde temizliği hallettik ayyy bi durgunum,hayırlısıyla gelsin emzirelim yavrularimizi

Benimki 2 günde mahvoldu bugün kullanmaya başladım çok iyi geldi bebişte tuttu daha az acıyor şimdi normal vereyim dedim bir kerede kanadı geri silikon uçla verdim

Benim ilk günden beri yarıldı canım çıkıyor emzirirken
Dene bence canim iyilesene kadar arada kullan krem surup gogus kalkani tak mutlaka

Doğru diyorsun canım

Benim ikiside aynı durumda ne denediysem iyi gelmiyor bebeğin ağzına verirken resmen canımdan can gidiyor bide sert emiyor benim kı biraz

Benim doktorum da ilgi sifirya ,bırakın aramayı arasam hatırlamaz bile

Kızlar bebek bazen 10 dk bazen 20-25 dk emiyor-emin olamıyorum acaba emzik niyetine mi beni kullanıyor yoksa gerçekten emiyor mu diye.aktif emmeyi nasıl anlarız bilen var mı
Emisinde yutkunma varsa aktiftir yani guluk guluk diye ses cikacak canim obur turlu benimde sonlara dogru sadece agzinda tutuyo arada oynuyo ama cekmek istedigimde birakmiyo emiyomis gbi yapiyo

Cnm gazın çıkması için bebeğe mi veriliyor;biz de gaz sorunu yaşıyoruz da ondan merak ettim
Evet canım rahatlatıyormus . benim doktor önerdi alirsan fazla verme cnm 100 ml diyor cok 3 4 cay kasigi ver gerisini sen ic ben ekstra gaz damlasıda kullanıyorum bizimki durmuyor gazdan .

Allah şifa versin canim. Geçecek inşallah :)

Bende aynı durumdayım. Makyaj pamuguna Saf zeytinyağı koyup kapatıyorum ben. Emmeden oluşan yariga İyi geliyor. Ama benim göğsüm pompadan yarıldı o daha sıkıntılı...

Emisinde yutkunma varsa aktiftir yani guluk guluk diye ses cikacak canim obur turlu benimde sonlara dogru sadece agzinda tutuyo arada oynuyo ama cekmek istedigimde birakmiyo emiyomis gbi yapiyo
Her emişinde gulul guluk diye duyamıyorum cnm;annemler küçük olduğu için diyor ama bilemedim-15 günlük olduk biz.yine de bariz ses gelmeli mi?

Ewet bekliyoruz mecbur kontrol vardı bugün suyun azalmış dedi sızdı sanırım farketmedim de haftaya böyle olursa alırım doğuma dedi ama ben yine de suyu artıracak şeyler yicem havuç suyu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…