- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.141
Onceden miyom ameliyatım olduğu icin ben biliyorum 2,3 ayda ancak geciyor acele etmeyin kizlarVar cnm alt.kısımda nezaman geccek acaba 1 ay oldu
Kalmayacak canim iyi dusun hep, sagmaya ve emzirmeye devam. Bol sutlu gunlerAnladım cnm benimki daha 6 günlük o kadar emip bosaltamiyor :) süt fazlalığı var sağ göğsüm tıkanmış durumda 2 gündür ağlayarak sağiyorum ama daha açamadım. Süt emme miktarı çoğaldıkça dediğin gibi sağmaya gerek kalmayacak inşallah..
Depend kulot lansinoh krem kesinlikle alinmali ve arkadaslara katiliyorm ilk hinler gogusler acayip hassaslasip aciyor ben almadim ama kalkan iyi fikir hatta doguma gitmeden sogan surmeyi deneyin derim cogu kisiden duydum bunu keske bende yapsaydim acidan agliyodum o gunler.. sut pompasi hazirsa bulundurulmali bence. Bebek icinde ince battaniye yenidogan takimlari (hele kusan bebekse) cok lazim oluyor. Ben hijyenik olsun diye ilk günler ped koydum goguslerime meger hava almasi daha iyimis bu da hatamdi.. ve cocukta sarilik varsa mama vermekten cekinmeyin derim sonra benm gibi salya sumuk fototerapiye yatirmak zorunda kalirsiniz biraz tecrube gibi oldu ama belki birilerinin isine yarar..Günaydın arkadaşlar, Doğum yapanları çok takip edemiyorum, Doğum yapanlara hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Merak ediyorum, anneler iyi ki almışım dediğiniz şeyler nedir? En çok neleri tavsiye edersiniz?
Evet bu benimde kafama takildi cocuklarimiz 30 günü doldurmadan 1 aylik diyeceğiz ben 23.unde dogum yaptim asiyada 23 marta vermis acaba hata olur mu????@ciarasisi canım aşıya gittinizmi biz gittik ama . subat 28 çekiyor diye yanlış tarih yazmışlar . 30 gün doldurması gerekiyor kusura bakmayın falan deyip gönderdiler . pazartesi çağırdılar. acaba Bize mi yanlış söylüyorlar anlamadım . yaparlarsa bana haber verirmisın cnm
Hatirliyorum seni canim cennette bir melegin var rabbim hayirlisini nasip etsin sanada insallah..Herkese Merhabalar... Uzun zaman oldu bu topice yazmayalı.. Bende mart annesi olacaktım ama 12.haftalıkken kalbi durdu yavrumun.. Yaşasaydı Bu hafta doğum yapacaktım... Nasip değilmiş.. Hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka.. Doğum yapacak olan arkadaşlara sağlıklı doğum diliyorum doğum esnasında duâ bekliyorum.. İyi günler herkese..
Epidural olacak canım.. Bende de bir hissizlik var. Sanki doğuma daha çok var gibi. Bir tuhafım. Annem ve eşim evde temizlik yapıyorlar şu an. Ben uzanıyorum. Bana da ara ara iğne batması gibi bir şey oluyor kasiklarima. Ama iyiyim yine de şükür. Bütün hazirliklari arabaya koyacağız hazırlayacağız temizlikten sonra. Sabah 7 de hastanede yatırım yapılacak. Benden önce 2 sezeryan varmış. 9 buçuk 10 gibi alacaklar sanirim beniAynen canım benimde doğumum yarın inşallah,dün gece çok ağrım vardı hala var doktora gittim bişey çıkmadı,ama bebeğim kilo almış hoşuma gitti,hayırlısıyla yarın kavusucaz inşallah,bi durgunluk ve yoğun stres var üzerimde,spinalmi senin ilk dogummu
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Depend kulot lansinoh krem kesinlikle alinmali ve arkadaslara katiliyorm ilk hinler gogusler acayip hassaslasip aciyor ben almadim ama kalkan iyi fikir hatta doguma gitmeden sogan surmeyi deneyin derim cogu kisiden duydum bunu keske bende yapsaydim acidan agliyodum o gunler.. sut pompasi hazirsa bulundurulmali bence. Bebek icinde ince battaniye yenidogan takimlari (hele kusan bebekse) cok lazim oluyor. Ben hijyenik olsun diye ilk günler ped koydum goguslerime meger hava almasi daha iyimis bu da hatamdi.. ve cocukta sarilik varsa mama vermekten cekinmeyin derim sonra benm gibi salya sumuk fototerapiye yatirmak zorunda kalirsiniz biraz tecrube gibi oldu ama belki birilerinin isine yarar.
Bnde de medelanin elektrkli gogus pompasi var cnm bnm daha sutum tam inmedi elimle sknca 1-2 damla cikiyor gogus pompasiyla deniyorum 15 dk filan 2 tatli kasigi ancak cikiyor bn daha cok cikar diye ummustum ama bnm sorunum sutle alakali heraldeozsuu sen mi sormustun medela sut sagma pompasi cc olarak fazla cikariyor mu diye?
Evet fazla cikariyor dunden beri cok sukur. 3 saatte sagiyorum zaten. 30 40 cc daha cok cikariyor toplamda.
Bnde de medelanin elektrkli gogus pompasi var cnm bnm daha sutum tam inmedi elimle sknca 1-2 damla cikiyor gogus pompasiyla deniyorum 15 dk filan 2 tatli kasigi ancak cikiyor bn daha cok cikar diye ummustum ama bnm sorunum sutle alakali heralde
Ikisini birer çay kaşığı kaynar suda bekletip verebilirsin canım ama bir de eczanede bebekler için olan var kimyonlu rezene çayı acaba onu mu kast etti bir de kalca ultrasonu cektirdiniz miKızlar yeşil kaka yi sordum . iki kere oldu dedim olabilir bazen sindiremiyolar dedi . ama sürekli devam edilirse getir dedi . biagoio gaz damlası kullanıyorum dün başladım dedim onu kullanabilirsin faydası var dedı zararlı deil dedi . birde gaz için ekstra kimyonla rezene verebilirsin dedi. bilen varmı kimyonla rezeneyi nasıl iciriyoruz bebeğe . ben sormayı unuttum telastan
Ben kullanıyorum tek göğsüm için ucu yok gibi ve aşağı dönük sadece memenin üzerne koyuyorsun gerisi bebeğe kalmiş
Banada verdi p.tesiden sonra kullanıcam cnm bendeSezeryan dikis yerine krem kullanan var mi kizlar sanirim izin gecmesi icinmis hergun sürüyorum ben
Çooook heyecanlıyım ve değişik duygular içindeyim ağlama modundaydım dün, bgn saç baş manikür pedikür yaptırmaya ayırdım. Biraz evvel doktorum hazır mısın diye aradı heyecan dorukta. Sağlıkla gelsin inşallahh bebişlerimiz.Kızlar yarın bu saatlerde belki de oğlum doğmuş olacak. Artık saatler kaldı. Değişik duygular içindeyim. Yarın doğumu olacaklar siz nasılsınız? Neler hissediyorsunuz??
Canım idrarında kan vardı hep bizde. Doktora sordum onlar kan değil kristaller dedi bir süre isedikce atacak,önemli değil dedi. Kaka da dün sabah azıcık yapmıştı bugün de yapmadı, sabah doktoru aradım emiyor ve doyuyor mı dedi. Bende 2 saatte bir 50 cc süt içiyor ve hemen uyuyor dedim. Doyuyor o zaman kafaya takma kaka olayını , Poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı sur yapar bugün yarın dedi. Bende öyle yaptım,birde sütun içine 1-2 damla yağ damlatip verdim. Yapsın diye bekliyorum. Fokurdamaya başladı karnı inşallah yapacak.
Benim göğüslerde damla damla gelemeye başlamıştı şuan tıkanmış durumdayım. Hastanede çektirdim bir göğsünü , slmdl diğeri tıkandı ağlaya ağlaya sağmayi çalışıyorum saat başı. Açılacak inşallah...
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım çok iyi anlıyorum seni benim kızımda 1 buçuk yaşında aynı şeyleri ben de çok düşündüm sezeryandan onceki gece onu uyutmadan once uzun uzun sarildim sanki vedalasiyor gibiPazartesi sezeryanla doğum yaptım bende çok şükür kızımda bende iyiyiz ilk 3 gün sütüm gelmedi bugün çok şükür gelmeye başladı ama tutmuyo göğsümü bide 2 yaşında kızım var onun içinde sıkıntılı bi süreçnapacağımı şaşırmış durumdayım ameliyattan sonra ne zaman ağrılarınız geçti?ilk kızımda çabuk toparlanmıştım şimdi sanki hiç iyleşmiyecek gibiyim kendi başıma kalkıp yatmak istiyorum artıkk kızlarımla kendim ilgilenmek istiyorum büyük kızım daha çok küçük ona kardeş iyi olur düşüncesiyle bu işlere girdim ama şimdi de tek büyüseydi ona haksızlıkmı ediyorum diye ağlıyorum lohusa psikolojisi bu olsa gerek off nolur ikinci çocukları olanlar bana bişeyler söyleyin büyük kızıma sarılıp durmadan ağlıyorum (
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım çok iyi anlıyorum seni benim kızımda 1 buçuk yaşında aynı şeyleri ben de çok düşündüm sezeryandan onceki gece onu uyutmadan once uzun uzun sarildim sanki vedalasiyor gibiPazartesi sezeryanla doğum yaptım bende çok şükür kızımda bende iyiyiz ilk 3 gün sütüm gelmedi bugün çok şükür gelmeye başladı ama tutmuyo göğsümü bide 2 yaşında kızım var onun içinde sıkıntılı bi süreçnapacağımı şaşırmış durumdayım ameliyattan sonra ne zaman ağrılarınız geçti?ilk kızımda çabuk toparlanmıştım şimdi sanki hiç iyleşmiyecek gibiyim kendi başıma kalkıp yatmak istiyorum artıkk kızlarımla kendim ilgilenmek istiyorum büyük kızım daha çok küçük ona kardeş iyi olur düşüncesiyle bu işlere girdim ama şimdi de tek büyüseydi ona haksızlıkmı ediyorum diye ağlıyorum lohusa psikolojisi bu olsa gerek off nolur ikinci çocukları olanlar bana bişeyler söyleyin büyük kızıma sarılıp durmadan ağlıyorum (
Seninki normaldir canım yeni doğdu ya şimdi yavaş yavaş sarıya döner . benimki 1 aylıkken yapınca telaslandim . ama arada olurmuş çok devam ederse sk olursa tehlikeli . bu kimyon normal bildiğimiz toz kimyon la demlicem dimiUykusuzluk çok kötü benimkide kısa sık sık emiyor hiç uyuyamadım 3. Gün ama perişanım
biz 3 kere siyah bugün 2 kere yeşil yaptık bol bol kötü birşey mi cnm. Bu arada bende bugün rezene verdim çok rahatladı yavrum 4ten 9 a kadar gaz sancısı çekti en son rezene rahatlattı. Rezeneyi 1 çay kaşığı olacak şekilde 1 su bardağı kaynar suya at demlenmeye bırak ondan bir çay kaşığı bebeğe içir. Kinyonda galiba 1 çay kaşığıydı rezeneyle beraber demliyorsun istersen
sağlıkla gelsin canım bebeğin hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.
Sagol canm çok tuhaf oluyor elleyince :)Onceden miyom ameliyatım olduğu icin ben biliyorum 2,3 ayda ancak geciyor acele etmeyin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?