2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ozsuu sen mi sormustun medela sut sagma pompasi cc olarak fazla cikariyor mu diye?
Evet fazla cikariyor dunden beri cok sukur. 3 saatte sagiyorum zaten. 30 40 cc daha cok cikariyor toplamda.

Kalmayacak canim iyi dusun hep, sagmaya ve emzirmeye devam. Bol sutlu gunler

Depend kulot lansinoh krem kesinlikle alinmali ve arkadaslara katiliyorm ilk hinler gogusler acayip hassaslasip aciyor ben almadim ama kalkan iyi fikir hatta doguma gitmeden sogan surmeyi deneyin derim cogu kisiden duydum bunu keske bende yapsaydim acidan agliyodum o gunler.. sut pompasi hazirsa bulundurulmali bence. Bebek icinde ince battaniye yenidogan takimlari (hele kusan bebekse) cok lazim oluyor. Ben hijyenik olsun diye ilk günler ped koydum goguslerime meger hava almasi daha iyimis bu da hatamdi.. ve cocukta sarilik varsa mama vermekten cekinmeyin derim sonra benm gibi salya sumuk fototerapiye yatirmak zorunda kalirsiniz biraz tecrube gibi oldu ama belki birilerinin isine yarar..

Evet bu benimde kafama takildi cocuklarimiz 30 günü doldurmadan 1 aylik diyeceğiz ben 23.unde dogum yaptim asiyada 23 marta vermis acaba hata olur mu????
Hatirliyorum seni canim cennette bir melegin var rabbim hayirlisini nasip etsin sanada insallah..

Sezeryan dikis yerine krem kullanan var mi kizlar sanirim izin gecmesi icinmis hergun sürüyorum ben

Epidural olacak canım.. Bende de bir hissizlik var. Sanki doğuma daha çok var gibi. Bir tuhafım. Annem ve eşim evde temizlik yapıyorlar şu an. Ben uzanıyorum. Bana da ara ara iğne batması gibi bir şey oluyor kasiklarima. Ama iyiyim yine de şükür. Bütün hazirliklari arabaya koyacağız hazırlayacağız temizlikten sonra. Sabah 7 de hastanede yatırım yapılacak. Benden önce 2 sezeryan varmış. 9 buçuk 10 gibi alacaklar sanirim beni

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

ozsuu sen mi sormustun medela sut sagma pompasi cc olarak fazla cikariyor mu diye?
Evet fazla cikariyor dunden beri cok sukur. 3 saatte sagiyorum zaten. 30 40 cc daha cok cikariyor toplamda.
Bnde de medelanin elektrkli gogus pompasi var cnm bnm daha sutum tam inmedi elimle sknca 1-2 damla cikiyor gogus pompasiyla deniyorum 15 dk filan 2 tatli kasigi ancak cikiyor bn daha cok cikar diye ummustum ama bnm sorunum sutle alakali heralde

Bnde de medelanin elektrkli gogus pompasi var cnm bnm daha sutum tam inmedi elimle sknca 1-2 damla cikiyor gogus pompasiyla deniyorum 15 dk filan 2 tatli kasigi ancak cikiyor bn daha cok cikar diye ummustum ama bnm sorunum sutle alakali heralde

Canim sen yeni dogum yaptn sanirim sut sonradan iniyor ben ne kdar sahsam 30 40 cc den fazlasini goremedim pes etme emzir sag bol su sivi tuket gelecektir

Ikisini birer çay kaşığı kaynar suda bekletip verebilirsin canım ama bir de eczanede bebekler için olan var kimyonlu rezene çayı acaba onu mu kast etti bir de kalca ultrasonu cektirdiniz mi

Pazartesi sezeryanla doğum yaptım bende çok şükür kızımda bende iyiyiz ilk 3 gün sütüm gelmedi bugün çok şükür gelmeye başladı ama tutmuyo göğsümü bide 2 yaşında kızım var onun içinde sıkıntılı bi süreç napacağımı şaşırmış durumdayım ameliyattan sonra ne zaman ağrılarınız geçti?ilk kızımda çabuk toparlanmıştım şimdi sanki hiç iyleşmiyecek gibiyim kendi başıma kalkıp yatmak istiyorum artıkk kızlarımla kendim ilgilenmek istiyorum büyük kızım daha çok küçük ona kardeş iyi olur düşüncesiyle bu işlere girdim ama şimdi de tek büyüseydi ona haksızlıkmı ediyorum diye ağlıyorum lohusa psikolojisi bu olsa gerek off nolur ikinci çocukları olanlar bana bişeyler söyleyin büyük kızıma sarılıp durmadan ağlıyorum (

Kızlar yarın bu saatlerde belki de oğlum doğmuş olacak. Artık saatler kaldı. Değişik duygular içindeyim. Yarın doğumu olacaklar siz nasılsınız? Neler hissediyorsunuz??
Çooook heyecanlıyım ve değişik duygular içindeyim ağlama modundaydım dün, bgn saç baş manikür pedikür yaptırmaya ayırdım. Biraz evvel doktorum hazır mısın diye aradı heyecan dorukta. Sağlıkla gelsin inşallahh bebişlerimiz.

Zynpunb güzel haberlerini bekliyorum canım

sıcak su torbası koy sağmadan önce.bende işe yaradı ruzigarr sağolsun o demişti

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım çok iyi anlıyorum seni benim kızımda 1 buçuk yaşında aynı şeyleri ben de çok düşündüm sezeryandan onceki gece onu uyutmadan once uzun uzun sarildim sanki vedalasiyor gibi ilk gunlerin verdigi duygu degisimleri yuzunden oluyor bunlar zamanla her şey yoluna giriyor canım biz 27 gunluk olduk kardesine baya alisti buyudukce daha da güzel olacak sen de şu an hissettiklerinin geçici olduğunu düşün biz onlara asla haksızlık etmedik aksine can yoldaşı kardeş verdik

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım çok iyi anlıyorum seni benim kızımda 1 buçuk yaşında aynı şeyleri ben de çok düşündüm sezeryandan onceki gece onu uyutmadan once uzun uzun sarildim sanki vedalasiyor gibi ilk gunlerin verdigi duygu degisimleri yuzunden oluyor bunlar zamanla her şey yoluna giriyor canım biz 27 gunluk olduk kardesine baya alisti buyudukce daha da güzel olacak sen de şu an hissettiklerinin geçici olduğunu düşün biz onlara asla haksızlık etmedik aksine can yoldaşı kardeş verdik

Seninki normaldir canım yeni doğdu ya şimdi yavaş yavaş sarıya döner . benimki 1 aylıkken yapınca telaslandim . ama arada olurmuş çok devam ederse sk olursa tehlikeli . bu kimyon normal bildiğimiz toz kimyon la demlicem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…