2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Doktordan geldim gözler yukarı bakıyo aşağıya iniş yok hiç haftaya cumaya kadar gelmezse sezeryan gelmicek gibi kafa büyümüş kilo çok kendimi sezeryana alıştırmam lazım panik atak oluyorum uyanıkken kesilme hissinden hayırlısı olsun. Da artık

Haftaya cumaya kdr uzun degilmi ozaman mı doluyor günün

Açılmalı neyle kolaylastirabilirim bilginiz varmı

Canim sen yeni dogum yaptn sanirim sut sonradan iniyor ben ne kdar sahsam 30 40 cc den fazlasini goremedim pes etme emzir sag bol su sivi tuket gelecektir
Surekli su ve humana cayi iciyorum bebek emse gelecekte ucunu tutturamiyorumki pompada sanki tam cekmiyor gibi

Kac gun oldu dogum yapali cnm?
Benim ilk gun 2. Gun oyleydi sonradan artti.
Bugun 4. Gunu cnm biraz geliyo gibi ama bu kezde kiz memeyi agzina alamiyor

Sen de genel yaptir canim ben de korktugum icin genel anestezi ile yaptirdim uyandığımda bebegim yanimdaydi

Sen de genel yaptir canim ben de korktugum icin genel anestezi ile yaptirdim uyandığımda bebegim yanimdaydi
Doktorum böylesini uygun gördü uyanıp sersem olmakta istemiyorum 25 dk aürcek diyor ağrın daha az olur diyo bu korkuyuda böylelikle yenerim diyorum çocuğu da görmek istiyorum tabi umut ediyorum haftaya kadar kendi gelsin normal olsun diye bu saatten sonrası kısmet akışına bıraktım

Kızlar heyecanla bekleyesim başladı yarin 8 de yatış yapacağım normal doğum için dun 1cm açıklık vardı dua edin inşallah sürecim kısa sürsün
bi avaz da kurtul cnm fitil verecekler sonrada suni sancı sanırım sancı zamanında yürü hareket et ozaman açılman olur inşallah.

50 gunden sonra ikizlerden bir kizim memeden emmeye basladi yalniz soyle bir sorunumuz oldu simdi . Kizim memeden hic inmek istemiyor surekli memede. Diger kizim icin sut sagacak ne vaktim kaliyir ne ilgilenecek. Memeden alincada basbas bağırıyor.
Diger kizimada memeyi tuturmaya calisiyorum ama o tutamiyor tutamayinca da cok agliyor. Onerisi olan var mi ? İkiz annesi @aygisi sen nasil yapiyorsun ?

Selam kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki hepsini okuyamadım. Bebişine kavuşanlara hayırlı uğurlu olsun
Biz de bugün 6 günlük olduk bile, ilk banyomuzu yaptık.
Doğum hikayemi herkes doğurduktan sonra anlatsam daha iyi ama sonuç olarak ikimiz de iyiyiz allaha şükür. Ağrılarım da geçecek yavaş yavaş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…