2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim bebeğim sarardı oğlumun gözleri yüzü sapsarı meme güzel yiyo geri yatıyor benim sütümde geldi hala sarı süt ama çok bol normal demi

Sezeryan olan arkadaşlar karninizda hissizlik var mı

Canım, benim dün kontrolüm vardı, o hissizlik 3 ay sürermiş.

Sezeryan dikis yerine krem kullanan var mi kizlar sanirim izin gecmesi icinmis hergun sürüyorum ben

Bana da verdi ama kullanmaya fırsat olmadı:) sabah akşam sür dedi bana da.

Canim sen yeni dogum yaptn sanirim sut sonradan iniyor ben ne kdar sahsam 30 40 cc den fazlasini goremedim pes etme emzir sag bol su sivi tuket gelecektir

Canım şu anda da mı öyle? Biz 6 günlük olduk da, dün maalesef fototerapi gördük, ilk defa orda sağdım maks 50 cc gördüm o da bir kere. Canım sıkıldı ona da. Artacaktır heralde dimi? Tekrarlasın istemiyorum sarılığı

Surekli su ve humana cayi iciyorum bebek emse gelecekte ucunu tutturamiyorumki pompada sanki tam cekmiyor gibi

Bugun 4. Gunu cnm biraz geliyo gibi ama bu kezde kiz memeyi agzina alamiyor
Off zor zamanlar canim ya. En guzel sekilde atlatirsin insallah bugunlerini. Allah kolaylik versin sana bol bol sutun olsun insallah.

teşekkür ederim,biraz azalmaya basladı,kremle birlikte gögüs kalkani kullandim geceleri iyi geldi gibi sanki

Maşallah size canım bende seni merak ediyordum nasıl gidiyor alisabildinmi iki çocuklu hayata küçük ablamızın tepkisi nasıl oldu

teşekkür ederim canım biraz azalmaya basladı,kremle birlikte gögüs kalkani kullandim geceleri iyi geldi gibi sanki ama şişlik oldugu gibi duruyor kendimi cok kotu hissediyorum sanki hep böyle kalacakmısım gibi

Surekli su ve humana cayi iciyorum bebek emse gelecekte ucunu tutturamiyorumki pompada sanki tam cekmiyor gibi

Bugun 4. Gunu cnm biraz geliyo gibi ama bu kezde kiz memeyi agzina alamiyor
Canim bak sana moral olayim. Benim oglum hic emmedi bugun 22. Gunumuz. Ben emmedigini anladigim andan itibaren hep sagdim 3 saatte bir. Yeterki sutum gelsin bi sekilde verilir. Ilk gun 10cc geldi 3. Gun 15cc. Bu sekilde bu sekilde su an cok sukur allahima 3 saatte bir en az 180cc sagiyorum. Sen sagmaya devam et. Sagdikca sutun cogalacak. Ama bu arada memeyi hep vermeye calis.

Canim biri emerken diger memeyi sagabilir misin? Ya da yaninda biri varsa o tutsun makineyi gogsune sana zor olur. Ne guzel en azindan biri emiyor.

Duzenli emzirip ya da suzenli sagarsan artar tabiki. Gunde 3 br rezene 3br hosaf 3lt su bol dereotu. Bunlar cok etkiliyor. Ben bide tahin pekmez yiyorum.

aynı dertten muzdaribim kavramıyor agzında geveliyoor bırakıyor sonra aglıyor üzülüyorum öyle olunca çünkü zaten çok emen bir bebek değill bende meme basını sıkıp agzına ittiriyorum anca öyle tutuyo dikişlerim yüzünden dÜz oturamıyorum bende doktora sormadım ben senin doktor düz oturmana izin veriyormu ne zaman oturabilirmişiz ?

Canim biri emerken diger memeyi sagabilir misin? Ya da yaninda biri varsa o tutsun makineyi gogsune sana zor olur. Ne guzel en azindan biri emiyor.
Onu dusundum ama birini tutmasi lazim yoksa tutmadan olmuyor. Annemle ben bakiyoruz ikizlere biriyle ben ilgileniyorum digeriyle annem seklinde yani annem onu tutarsa ikinci bebegim yanliz kalacak gene. Ne zor bir durum iki bebege esit zaman ayirmakta lazim insan bir garip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…