2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
G gulguseli canim cok sevindim emiyor olmasina bebisinin insallah diger bebisinde emmeye baslar :) Ben valla bildigin mandiraya dondum :) benim minik kizlardan daha minik olani zaten 1 hafta falan gecikmeli emmeye basladi biberonu bile. Dr kucuk olduklari icin yormayalim sagalim biberonla verelim toparlaninca memeye geceriz dedi ama memeyi emmeseler bile arada memene al yalasinlar tanisinlar o bile yeter dedi. Biz anlamamamisiz megerse benim o minnak kizin cenesini desteklememiz gerekiyormus. Neyse bir hafta falan biberonla elimizle ceneyi destekleyerek verdik. Sonra memeye gectik ama memeyi tutamadilar silikon uc kullandim cok rahat ettim. weewellinki philips avent silikon uca gore daha yumusak diye onu sevdiler. Birkac gun silikon ucla emmeye baslayip 10 dk sonra falan ucu cikarip direk memeyi vermeye basladim. Bugun 24 gunluk oldular . Artik meme ucumda emiyorlar diye iyice cikti normal silikon ucsuz da emmeye basladilar.
Sira olayina gelince kenarda 60 cc anne sutu varsa yedekte sikinti yok. Birisi memedeyken digeri aglarsa biberonla onu veriyoruz. Ama bugun itibariyle artik sut yetmemeye basliyor emdikten sonra mama istiyorlar sanki. Bugune kadar bi sekilde idare ettik ama artik doymuyorlar. Simdi artik birisi emerken sikinti cikarsa ona mama verecegiz. Bir sekilde adil olmak adina gun icinde bu kez ona mama verio digerine anne sutu vermeyi dusunuyorum :) donusumlu yani geceleri kalkip 2-3 saatte bir sut sagiyorum biberonla veriyoruz ama yeterli degil her ikisine de.
Bugun dr kontrolumuz vardi. Cok guzel kilo aldilar dr beni tebrik etti :) :) fakat laktoz intoleransindan supheleniyor. Bir kizimin karni sis, gazi var ve kaka yaparken cok zorlaniyor. Laktazim adli bir damla verdi. Ayrica bebelac lf adli mamayi onerdi. Benim de iceriginde sut olan hicbir seyi yememem lazim. Bana da diyet verdi. Petibör bisküvi bile yememem lazim

Duzenli emzirip ya da suzenli sagarsan artar tabiki. Gunde 3 br rezene 3br hosaf 3lt su bol dereotu. Bunlar cok etkiliyor. Ben bide tahin pekmez yiyorum.

Dereotu yemiyorum pek ama diğerlerine dikkat ediyorum. Sarılığı yeni atlattık, onun tekrarlamasından çok korkuyorum, mama takviyesine de başladım onun için ama sütüm de artsın istiyorum. Birde 2 göğsü sağıp verince biberondan içiyor ama emerken birini bile bitiremiyor. Strese girdim napcam diye.

cnm bizim kızın poposu ve vücudu doğdugundan beri kızarık pişik gibi doktora söyledim biodermanın bi kremini verdi çok iyi geldi doktoruna bi danış istersen

Cok guzel ikisininde emmesi sana tabi hic zaman kalmiyordur. Sislikten mi anladi laktoz sıkıntısı oldugunu? Simdilik benim sutum artiyor ama artik doymuyorlar birde cocuk doktorumu degistirdim. Yeni doktorum olculeri artirdi. Birden bebeklerin durumuna gore artirabilirsin dedi. Sanirim benimde artik sutler yetmez gibi duruyor ama simdilik dolapta biriktirdiklerim var biraz onlarla dengelerin sanirim. Doktorun guzel seyler soylemesi insani cok motive ediyor . Birde ne kadar zamanda bir veriyorsun ? Her agladiginda mi belli bir surede mi ? Benin kizim doymak bilmedi bugun. Yarim saat meme emdi uzerine 90 cc biberon icti sonra gene 15 dk emdi devam edecektide ben cok gelir diye biraktirdim.

Oturmakta cok güçlük cekiyorum gözümden yas geliyor neredeyse amabebegi emzirirken mecvurum
Canım ben ayakta emziriyordum o yüzden işte. İmkanı yok oturamadım. Ödemler de o yüzden daha beter oldu ayaklarım inanılmaz şişmişti basamıyordum. Şimdi çok şükür öyle oturup kalkamama durumu yok. O zamanlar klozete bile otururken kıvranıyordum :/

Çok zor ya resmen eziyet

Aynen canım resmen işkence çekiyorum pompada ama neyseki açıldi bayağı göğsüm. 1-2 pompa seansından sonra normale dönecek gibi. Gerçi göğüs ucum bu haldeyken bu memeyi emzirmem imkansız. Emzirmezsem de sağman gerek off kısır döngü resmen.

Kızlar benim bebeğim sarardı oğlumun gözleri yüzü sapsarı meme güzel yiyo geri yatıyor benim sütümde geldi hala sarı süt ama çok bol normal demi

Koca karı işi derler ama ben gerçekliğine inanıyorum. Canım tenine değecek şekilde alyans ini şapkasına tak istersen . Altın değince sarılık olmaz derlerdi annemgil. Oglumda ben künye takmıştım altından.

Çok geçmiş olsun canım. Bizim de bugün 18 çıktı hastaneye yatirdik akşam. moralim çok bozuldu ağlamaktan çok kotu oldum .moral veren lütfen.kac gün kalır hastanede(
Canim 4 gunluk ken 19 çıkmıştı bende çok ağladım. Yatırdık hastaneye iki gece kaldı 8 e düştü çıkardık

Canim 4 gunluk ken 19 çıkmıştı bende çok ağladım. Yatırdık hastaneye iki gece kaldı 8 e düştü çıkardık
Canimm inşallah benim yavrum da hemencecik evine döner .bu mübarek gunlerde rabbim onları bize bagislasin güç kuvvet versin . Bizlere de sabır versin bırakıp gelmek çok çok zor geldi.

Her emişinde gulul guluk diye duyamıyorum cnm;annemler küçük olduğu için diyor ama bilemedim-15 günlük olduk biz.yine de bariz ses gelmeli mi?
Bize dr bu sekilde soyledi canim yutkunma olacak dedi ac bebek aglar durmaz zaten eger sarilik değilse
Bebek emmeye baslayinca ben sagmayi biraktim moralim bozuluyodu açıkçası. Ac oldugunu hissedersem mama verdim. Ama emdikce sut artti zaten sende hissedeceksin dr tekrar etmez demiyor kesin. Uyku halini vs takip edeceksin diyor

Canimm inşallah benim yavrum da hemencecik evine döner .bu mübarek gunlerde rabbim onları bize bagislasin güç kuvvet versin . Bizlere de sabır versin bırakıp gelmek çok çok zor geldi.
Seni cok iyi anliyorum yasadim ayni seyi ana moralini yuksek tut yavrun ciktigibda en cok sna ve sutune ihtiyaç duyacak bizde 16 ile yatirdik 9a dustu taburcu olduk 24 saat kaldi iyi olacak onun iyiligi icin bu durum

tota00 benimde o günler o kadar çıkıyordu ama şimdi iki göğüs toplam 150 cc falan çıkıyor rahat ol artacak sütun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…