2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Seni cok iyi anliyorum yasadim ayni seyi ana moralini yuksek tut yavrun ciktigibda en cok sna ve sutune ihtiyaç duyacak bizde 16 ile yatirdik 9a dustu taburcu olduk 24 saat kaldi iyi olacak onun iyiligi icin bu durum
Benim oğlum da çabuk toparlar inşallah canım ya . Erken doğum oldu o yüzden çok kalır diye korkuyorum ama yanımda durup daha artacağına orda gözetim altında olması iyi diye teselli veriyorum kendime

Cok zor canim sen haklisn biz birine yetisemiyoruz. Allak kolaylik versin sana.

Strese girme cok normsl bunlar. Bebekler memeyi zor bitirir cunku onlar emdikce sut dolar. Sen 20ser dk emzir. Baktin araniyo ustune sagdigini ver

ruzigarr cok sagol canm yazdiklarin icimi rahatlatti.
bnm gogsumun biri yara oldu o yuzden sagsamda sut kanli oluyor.zaten 4-5 kasik cikiyor onuda geri dokuyorum.bebegime simdilik sut veremiyorum ama en azindan boyle boyle cogalacak insallah

Yarin epey dogum yapacak arkadas vardi sanirim
Kizlar hepinize simdiden kolay dogumlar :)
Bebeklerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Cnm emzirmiyorken bakım yap göğsüne devamlı krem sur sagmadigin zamanlarda

Çok geçmiş olsun canım. Bizim de bugün 18 çıktı hastaneye yatirdik akşam. moralim çok bozuldu ağlamaktan çok kotu oldum .moral veren lütfen.kac gün kalır hastanede(
3. Gunumuzde bizimde 26 cikmisti ve bi gece yatmistik hastanede.. ciftlinfototerapi gorup ertesi gun oglen almistik oglumu.. hastanede sabahlamistim cok zor biliyorum ama sutunu etkilemesine izin verme.. sagip sut ver bebegine yatarken..

Uykusuz bir gece daha.. aglamiyoruz ama uyumuyoruz.. memede uyumak istiyoruz yine.. emzik verdim basinda bekliorum uyusunda emzigi aliyim diye.. babamiz bayildi uyudu bende zor duruyorum valla

Uykusuz bir gece daha.. aglamiyoruz ama uyumuyoruz.. memede uyumak istiyoruz yine.. emzik verdim basinda bekliorum uyusunda emzigi aliyim diye.. babamiz bayildi uyudu bende zor duruyorum valla
Al benden de o kadar tam yatiriyorum geri uyaniyor gazi mi var ben mi çıkaramıyorum bilmem 2 den beri ayaktayim esimi de yolladim sen yat diye adam ise gidecek sabah napsin..oynatmaya az kaldi

Al benden de o kadar tam yatiriyorum geri uyaniyor gazi mi var ben mi çıkaramıyorum bilmem 2 den beri ayaktayim esimi de yolladim sen yat diye adam ise gidecek sabah napsin..oynatmaya az kaldi
Emzikle tam uyudu dedim uzandim biyk biyk basladi.. uyandik memedeyiz yine.. buarada belim kopuyor

Kanlı da olsa ver demisti dr canim benc3 dökme kiymetli sut o bebegi etkilemez dedi whatsapp dan fotosunu cektim sagdigim.sutun bildigin icetea rengiydi sakin dokme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…