2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya biz iyice kusmaya basladik. Cokelek gibi olsa iyi mememi birakir birakmaz bildigin sut kusuyo bu cocuk. E tekrar meme istiyo dogal olarak gubde 2 3 ust bas degisimide cabasi

Sen yarın kaçta doğuma gireceksin canım?

Zynpunb taze anne, bol sütün olsun , bebişin gazı az olsun inşallah. Darısı yarın bizlere olsun inşallah.
Tam saat belli değil canım,sabah 9da gel hazirlikli dedi sadece ,normal doğum istemem konusunda hala ısrarlı olduğu için açık kapı bıraktı ama istemiyorum,hayırlısı,çıkınca yazicam insallah

Ya biz iyice kusmaya basladik. Cokelek gibi olsa iyi mememi birakir birakmaz bildigin sut kusuyo bu cocuk. E tekrar meme istiyo dogal olarak gubde 2 3 ust bas degisimide cabasi
Cnm ağzında tutuyor olabilir mi? Bnmki bazan yutmuyorda ağzında biriktiriyor :) ve evet çok kusuyırlar hele bide fazla gelince kusup tekrar emmek istiyor tekrar kusuyo kısır döngü resmen dr bana iyi eksiğinden eminsen azcık oyala demişti.. bnde sıkıldım üst değiştirmekten bi de değiştirirken yaygarayı koparıyor daha da sıkıntı

Oturmakla ilgili bir şey demedi doktorum ama rahat oturmak ne mümkün zaten. Bugün 1 hafta olacak ancak dün biraz biraz dik oturabildim. Emzirme pozisyonu da alamıyorum haliyle rahat oturamadığım için. Neyse geçecek bu günler de :)

Al bizden de o kadar. Çok kusuyor yediğini. Ama biberon olayını bırakınca azaldı biraz daha.

Ay evet ya azıcık midede yer açılsın hemen doldurma çabasına giriyor. Hamster gibi ağzında biriktiriyor sütü. Bir de üst değişmeye kalksak yaygara kopuyor sesi kısıldı kuzumun

Geçti diye seviniyorum ama şu ya tekrarlarsa stresi de canımı sıkıyor. Ne zormuş ya, mamaya başladım artık mecburen.

tota00 benimde o günler o kadar çıkıyordu ama şimdi iki göğüs toplam 150 cc falan çıkıyor rahat ol artacak sütun

Ay inşaallah ya, sağınca moralim bozuldu çünkü.

Strese girme cok normsl bunlar. Bebekler memeyi zor bitirir cunku onlar emdikce sut dolar. Sen 20ser dk emzir. Baktin araniyo ustune sagdigini ver

Bir tanesini aktif olarak yarım saat emiyor da 2.ye geçerken sıkıntı yaşıyoruz:) yavaş yavaş düzene oturcaz inşaallah.

Y YsfKvsr canım biliyorum çok zor, ben kıyafetini kokladım durdum tüm gün ama düşüyor tedavi ile. Büzümki 24 saatte düştü çok şükür.

Ne kadar sürüyor sizin fasıl ?
Benim biraz enteresan ama 5 gün önce gittiğim muayenede 3 cm açıklığım oldugunu öğrendim ve öyle acı falan çekerek gelmedim o noktaya neyseki. Sonra doğum yaptıgım günün sabahı nişanım geldi. Hafif adet olcakmışım gibi ağrım vardı. Akşam 9da başladı sancılarım 12 de hastaneye girdim 3.30da doğrudum

Oluyor öyle ya, ben adet sancısı bile hissetmedim öyle, büyüğüm var gibiydi. Bi gittik 7-8 cm açılma bu kasılmaları hissettiğimden doğuma kadar geçen süre de 5 saat zaten. Uzun sürse yapamazdım ben, allah dağına göre kar veriyor :)

Gunaydin ayilabilen var mi?
3te uyanan oglum sutunu icti tekrar uyudubben kalktim sut sagdim sonra mide agrisi cektim. Tam dalacakken oglum uyandi sutunu icti ama uuimadi
Yani gune 3te basladim hadi hyirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…