2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar gunaydin, birazcik moralim bozuk Deniz dun gece hic uyumadi karni tas gibi oldu. 5 gibi ancak uyutabildim. Sonra bir uyuyakalmisim tam 4 bucuk saat gecmis. Deniz de yorgunluktan hic uyanmadi sanirim ama ben saati falan da hic duymadim. Yavrumun zaten sariligi var umarim iyice yukselmis. Kendimi cok suclu hissediyorum. Yorgunluktan bayilmisim resmen

Gunaydin ayilabilen var mi?
3te uyanan oglum sutunu icti tekrar uyudubben kalktim sut sagdim sonra mide agrisi cektim. Tam dalacakken oglum uyandi sutunu icti ama uuimadi
Yani gune 3te basladim hadi hyirlisi..
Bende leyla gibiyim bi çay içtim biraz kendime geldim gece iki saatte bi uyan emzir gaz çıkar altını değiştir sonra kustu üstünü değiştir saat 7.30kalk kızları okula hazırla o saatten beride ayaktayım bizdede böyle

İnşallah yukselmemistir cnm ya aynı senin gibiyim bende gece olunca başlıyor 12 4 buçuğa kadsr uyumadı uyutmaya çalıştım yorgunluktan uyudu ama yine 1 2 saate kalktı. zombi gibiyim

Emzik mi deneseniz canım avent soothie tuttu bizimki
teşekkür ederim canım biraz azalmaya basladı,kremle birlikte gögüs kalkani kullandim geceleri iyi geldi gibi sanki ama şişlik oldugu gibi duruyor kendimi cok kotu hissediyorum sanki hep böyle kalacakmısım gibi
Kalkan çok iyi canım bakım yap kalkanı tak devamlı birkaç güne iyice geçecek inşallah
Uykusuz bir gece daha.. aglamiyoruz ama uyumuyoruz.. memede uyumak istiyoruz yine.. emzik verdim basinda bekliorum uyusunda emzigi aliyim diye.. babamiz bayildi uyudu bende zor duruyorum valla
Egozz senin oğlan 4 kilo 200 gramın hakkını veriyo maşallah :))

Göğüs kalkanı bende denedim ya ise yaramadi bebiş sevmedi o ete değmek istiyor öyle alıştı cunku

İnşallah yukselmemistir cnm ya aynı senin gibiyim bende gece olunca başlıyor 12 4 buçuğa kadsr uyumadı uyutmaya çalıştım yorgunluktan uyudu ama yine 1 2 saate kalktı. zombi gibiyim
Dediğin gibi tek gece olan birsey de degil, yorgunluktan bayilmisim resmen ilk defa oldu Allah hepimize güç versin. Annelerin hakkı ödenmez cidden..

Kızlar benim kız gaz sancısı çekiyor beceremiyorum off . Bide nefes sorunu var burnunda sümük dolu alamıyom kı çok küçücük. Napmaliyim ilaç sürüyor burnuna yaramadı emerken zorlanıyor nefes alamıyor
Bide göz çapaklanma şu sorun var anne sütü damlattik yaramadı:-(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar benim de sabahtır adet sancısı tarzında agrılarım var. üc saat kadar düzenli kasılmalarım oldu ama sonra gecti simdi agrılar var yine. Doktora yarın randevum var bugüne anlamadm. Sizce baska doktora gitmeli miyim. Beklesem mi.

Ayy bi tanesine bakmak bisi diilmis ben bunu anladim. Buyugune bakmasi daha zor. Kaprisleri aglamalari istekleri hic bitmiyor cani sagolsun. Tuvaletini kendi yapan cocuk bebek kucagimdaysa ille de benimle gitmek ister. Yemegi sen yedir der. Zorlu bir surec atlatiyoruz vallahi:)

Ödenmez gerçekten ;(
Anne olunca anlıyor ben yavrumu her şekilde kontrol ediyorum annemi de öyle anladım ne zor şeymiş anne olmak.. ben her türlü seve seve yapıyorum. Akşamları babası ilgilensin diyom adam napsin iş güç peşinde. Alt degistirme Emzirme isi dusuyor zaten yorgunum zombi gibi oluyom hep

Bebegi kolunla kavrayip yatarak emzirme yi denedin mi canim bana hastanede hemsire yaptirdi geceleri emziriyorum bende direkt uyuyakaliyo yerinde :)

Gunaydin ayilabilen var mi?
3te uyanan oglum sutunu icti tekrar uyudubben kalktim sut sagdim sonra mide agrisi cektim. Tam dalacakken oglum uyandi sutunu icti ama uuimadi
Yani gune 3te basladim hadi hyirlisi..
Maalesef ayilamadim gece bir oyle bir boyle uykusuz gecti hala uyumadi cocuk gogsumu sıktım sut az geldi mama yaptim 3 olcek icti simdi uyuyo ac miydi acaba ama kucagimda uyuyi yerine koyunca uyaniyo diye ac oldugunu hic getirmedim aklima

Kizlar yarin oglumu sunnet ettiriyoruz. Hem daha rahat atlaticak diye iyi hissesiyorum hem icim aciyo daha cok minnak Allahim canini yakarlar mi ki?

Hayir canim rahat ol bezin icinde oyle cabuk iyilesecekki kendi cisiyle hic hissetmeyecek cok iyi dusunmussun benimde oglum olsa yaptiracaktim oyle düşünürdüm hep hayirli olsun :)

Emzikle tam uyudu dedim uzandim biyk biyk basladi.. uyandik memedeyiz yine.. buarada belim kopuyor

Benimde kamburum çıktı resmen. Kı benimki öyle memede filan oyalanmiyor. 30-40 dk emiyor ve uyuyor. Uyuduğu zaman da 2 saat uyanmiyor. Dinleniyorum da ama ona rağmen omurgam ağrıyor.

Göğüs kalkanı bende denedim ya ise yaramadi bebiş sevmedi o ete değmek istiyor öyle alıştı cunku
O göğüs ucu canım kalkan emme bitince takılıyor , bu arada buruna serum fizyolojik alıp şırınga ile sıkın hapşırıp çıkarıyorlar o zaman gözünü de ben kaynamış su ve pamukla sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…