- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.321
Bende leyla gibiyim bi çay içtim biraz kendime geldim gece iki saatte bi uyan emzir gaz çıkar altını değiştir sonra kustu üstünü değiştir saat 7.30kalk kızları okula hazırla o saatten beride ayaktayım bizdede böyleGunaydin ayilabilen var mi?
3te uyanan oglum sutunu icti tekrar uyudubben kalktim sut sagdim sonra mide agrisi cektim. Tam dalacakken oglum uyandi sutunu icti ama uuimadi
Yani gune 3te basladim hadi hyirlisi..
İnşallah yukselmemistir cnm ya aynı senin gibiyim bende gece olunca başlıyorKızlar gunaydin, birazcik moralim bozuk Deniz dun gece hic uyumadi karni tas gibi oldu. 5 gibi ancak uyutabildim. Sonra bir uyuyakalmisim tam 4 bucuk saat gecmis. Deniz de yorgunluktan hic uyanmadi sanirim ama ben saati falan da hic duymadim. Yavrumun zaten sariligi var umarim iyice yukselmis. Kendimi cok suclu hissediyorum. Yorgunluktan bayilmisim resmen
Emzik mi deneseniz canım avent soothie tuttu bizimki50 gunden sonra ikizlerden bir kizim memeden emmeye basladi yalniz soyle bir sorunumuz oldu simdi . Kizim memeden hic inmek istemiyor surekli memede. Diger kizim icin sut sagacak ne vaktim kaliyir ne ilgilenecek. Memeden alincada basbas bağırıyor.
Diger kizimada memeyi tuturmaya calisiyorum ama o tutamiyor tutamayinca da cok agliyor. Onerisi olan var mi ? İkiz annesi @aygisi sen nasil yapiyorsun ?
Kalkan çok iyi canım bakım yap kalkanı tak devamlı birkaç güne iyice geçecek inşallahteşekkür ederim canım biraz azalmaya basladı,kremle birlikte gögüs kalkani kullandim geceleri iyi geldi gibi sanki ama şişlik oldugu gibi duruyor kendimi cok kotu hissediyorum sanki hep böyle kalacakmısım gibi
Egozz senin oğlan 4 kilo 200 gramın hakkını veriyo maşallah :))Uykusuz bir gece daha.. aglamiyoruz ama uyumuyoruz.. memede uyumak istiyoruz yine.. emzik verdim basinda bekliorum uyusunda emzigi aliyim diye.. babamiz bayildi uyudu bende zor duruyorum valla
Göğüs kalkanı bende denedim ya ise yaramadi bebiş sevmedi o ete değmek istiyorBenim ilk günden beri yarıldı canım çıkıyor emzirirken
Doğru diyorsun canım
Benim ikiside aynı durumda ne denediysem iyi gelmiyor bebeğin ağzına verirken resmen canımdan can gidiyor bide sert emiyor benim kı biraz
Dediğin gibi tek gece olan birsey de degil, yorgunluktan bayilmisim resmen ilk defa olduİnşallah yukselmemistir cnm ya aynı senin gibiyim bende gece olunca başlıyor12 4 buçuğa kadsr uyumadı uyutmaya çalıştım yorgunluktan uyudu ama yine 1 2 saate kalktı. zombi gibiyim
Can'ım dualarım seninle hayırlı doğumlu olsun inşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallahYatisim yapıldı. Onlugu de giydim bekliyorum kızlar dua edin nolur
Ödenmez gerçekten ;(Dediğin gibi tek gece olan birsey de degil, yorgunluktan bayilmisim resmen ilk defa olduAllah hepimize güç versin. Annelerin hakkı ödenmez cidden..
Hanımlar benim de sabahtır adet sancısı tarzında agrılarım var. üc saat kadar düzenli kasılmalarım oldu ama sonra gecti simdi agrılar var yine. Doktora yarın randevum var bugüne anlamadm. Sizce baska doktora gitmeli miyim. Beklesem mi.Oluyor öyle ya, ben adet sancısı bile hissetmedim öyle, büyüğüm var gibiydi. Bi gittik 7-8 cm açılmabu kasılmaları hissettiğimden doğuma kadar geçen süre de 5 saat zaten. Uzun sürse yapamazdım ben, allah dağına göre kar veriyor :)
Ayy bi tanesine bakmak bisi diilmis ben bunu anladim. Buyugune bakmasi daha zor. Kaprisleri aglamalari istekleri hic bitmiyor cani sagolsun. Tuvaletini kendi yapan cocuk bebek kucagimdaysa ille de benimle gitmek ister. Yemegi sen yedir der. Zorlu bir surec atlatiyoruz vallahi:)Bende leyla gibiyim bi çay içtim biraz kendime geldim gece iki saatte bi uyan emzir gaz çıkar altını değiştir sonra kustu üstünü değiştir saat 7.30kalk kızları okula hazırla o saatten beride ayaktayım bizdede böyle
Anne olunca anlıyorÖdenmez gerçekten ;(
Bebegi kolunla kavrayip yatarak emzirme yi denedin mi canim bana hastanede hemsire yaptirdi geceleri emziriyorum bende direkt uyuyakaliyo yerinde :)Oturmakla ilgili bir şey demedi doktorum ama rahat oturmak ne mümkün zaten. Bugün 1 hafta olacak ancak dün biraz biraz dik oturabildim. Emzirme pozisyonu da alamıyorum haliyle rahat oturamadığım için. Neyse geçecek bu günler de :)
Maalesef ayilamadim gece bir oyle bir boyle uykusuz gecti hala uyumadi cocuk gogsumu sıktım sut az geldi mama yaptim 3 olcek icti simdi uyuyo ac miydi acaba ama kucagimda uyuyi yerine koyunca uyaniyo diye ac oldugunu hic getirmedim aklimaGunaydin ayilabilen var mi?
3te uyanan oglum sutunu icti tekrar uyudubben kalktim sut sagdim sonra mide agrisi cektim. Tam dalacakken oglum uyandi sutunu icti ama uuimadi
Yani gune 3te basladim hadi hyirlisi..
Kizlar yarin oglumu sunnet ettiriyoruz. Hem daha rahat atlaticak diye iyi hissesiyorum hem icim aciyodaha cok minnak Allahim canini yakarlar mi ki?
Cnm emzirmiyorken bakım yap göğsüne devamlı krem sur sagmadigin zamanlarda
Emzikle tam uyudu dedim uzandim biyk biyk basladi.. uyandik memedeyiz yine.. buarada belim kopuyor
Heyecandan uyuyamıyorummmmm
O göğüs ucu canım kalkan emme bitince takılıyor , bu arada buruna serum fizyolojik alıp şırınga ile sıkın hapşırıp çıkarıyorlar o zaman gözünü de ben kaynamış su ve pamukla sildimGöğüs kalkanı bende denedim ya ise yaramadi bebiş sevmedi o ete değmek istiyoröyle alıştı cunku
Bnde emzik nobetindeyim.. uyusa agzindan dusurse de bende uyusam:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?