2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Seninki gene küçükmüş benim 14yaşındaki kıIzım anne yemeğimi hazırla diyor yapan cocuk yapmaz oluyorlar yaş farketmiyor

3. Gunumuzde bizimde 26 cikmisti ve bi gece yatmistik hastanede.. ciftlinfototerapi gorup ertesi gun oglen almistik oglumu.. hastanede sabahlamistim cok zor biliyorum ama sutunu etkilemesine izin verme.. sagip sut ver bebegine yatarken..
Size de geçmiş olsun canım . İnşallah yavrum da hemen toparlanır. Erken doğum yaptım çok küçük bebeğim uzun sure kalır diye korkuyorum.. göğsümu emerken yorulup uyuyakaliyordu doymuyor diye sagdim verdim sutunu hiç eksik etmedim.herkes biberona alışır verme diye kiziyordu her kafadan bir ses çıkıyor. Bana akıl vermelerinden usandim

Seninki gene küçükmüş benim 14yaşındaki kıIzım anne yemeğimi hazırla diyor yapan cocuk yapmaz oluyorlar yaş farketmiyor
Ya 3 yas sendromu var ya. Allahim bu nasil sendrommus. Her seye bagirarak aglayarak karsilik veriyor. Ustune bide kardes sendromu eklendi:) bide sessiz sakin minnos bir kiz yani bunlari yapan:)

Kullaniyorum canim emzirme yastigim var arkama da yastik koysam da memeyi tutmak icin falan one egilip oyle kaliyorum

Aynen memeyi tutturana kadar eğilip üzerine abaniyorum. Goguslerim tikaninca mecbur 1 gün boyunca hep biberonla verdim. Şimdi memeyi tutmakta inat ediyor. Bende inatciyim resmen zorla yıkıyorum ağzına. 10 dk mı alıyor ama tutuyor. Neyse kı unuttu biberini tekrar memeli arıyor. Şimdi de sut iyice dolmaya başladı 2 saat emmeyince ucu susuyor onu da tutmakta zorluk çekiyor. Silikon uç ile veriyorum önden sonra meme ucum uzayıp sununce çıkarıp memeyi tutturuyoruz. Bu arada bel kol bacak kopuyor tabi :)

Öyle canım şimdiden çok özledim istemsiz yaş akıyor gözümden .annem kızıyor sutun cekilse daha mı iyi diye sıkıntı etkilenmiş ama elimde değil( inşallah benim yavrum da çabuk toparlar(

Kızlar dun kontroldeydik doktor kızımın gelısımını begendı 25 marta kalca ultrasonu randevusunı verdi kızımı sevdı baya gozleri mavı doktor dedi nekdr guzel gozlerin var benımde bebekken mavıymıs sonra ela oldu degısmese keske :)

Benım kızım acken emzık alıyo tokken atıyo e atınca aglıyo hep yanında durayım istıyo cok yorucu ama onun için canımı bıle verırım allah bıze bu duyguyu yasattıya rabbım olmayanlara nasip etsın insallah

1 öğünde yükselmez canım sıkma canını. Dün gece bizde 3.5 saat uyumsuz ama çok emmisti öncesinde. Belki De açıkmadığı icin uyanmamistir. Kalan saatlerde açığı kapatırsin :)

Aynen öyle canim arada 2 dakika sagip sonra da verebilirsin agzina belki daha iyi tutar

Kizlar yarin oglumu sunnet ettiriyoruz. Hem daha rahat atlaticak diye iyi hissesiyorum hem icim aciyo daha cok minnak Allahim canini yakarlar mi ki?

Bugün bende soracağım doktora ne zaman yapilmasini öneriyor. Ona göre bende düşüneceğim. Simdiden geçmiş olsun.

Bisey olmaz canim ama tavsiyem böyle uzun bir aradan sonra 1 2 kez 1 bucuk saattte bir emzir saglik ocaginda doktor oyle demişti bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…