- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.361
Kızlar dun kontroldeydik doktor kızımın gelısımını begendı 25 marta kalca ultrasonu randevusunı verdi kızımı sevdı baya gozleri mavı doktor dedi nekdr guzel gozlerin var benımde bebekken mavıymıs sonra ela oldu degısmese keske :)
Oh masallah cıkmaz canım sarılık anlasılıyo rengınden :) bızde vermıstık ılk hafta ama sonra kuzum cok guzel aldı kılo emiyosa bebek sıkıntı yok sizde ne cok bı haftalık oldunuz masallah sıze :)Maaşallah canım. Bizim ilk hafta kontrolumuz var bugün. Pazartesi ilk sarılık testi yapıldı çok şükür çıkmadı. Şimdi 2. Yapılacak ama sarı değil bebegim çıkmayacak birşey inşallah. Ödemlerini atip 200 Gr vermişti. İnşallah sutum yaramistir da almistir birkaç gram :)
Aynen öyle canim arada 2 dakika sagip sonra da verebilirsin agzina belki daha iyi tutar
Goze Anne sütü iyi geldi bebeğe bı damlattik gözüne. Geçti gibi bakalım burun aspiratör almayı dusunuyorum sorun olur muO göğüs ucu canım kalkan emme bitince takılıyor , bu arada buruna serum fizyolojik alıp şırınga ile sıkın hapşırıp çıkarıyorlar o zaman gözünü de ben kaynamış su ve pamukla sildim
ilk 2 günü atlat gerisi kolay canım yani en azıdan benim öyle oldu :)Giremiyorum birkac gündür.kızlar ben epidural normal dogum yaptım.dikişlerim cok acıyor yatamıyorum ya.normal dogum yapan arkadaslar nekadar sürede iyileştiniz
Ayy sorma biberon hic vermedim ama geri kalanı aynısını yaşıyorum memeucu çok sert çekiyor napiyim sora geçiyor ama:) bı tuturaym derken memeyi yalıyor benim bicikAynen memeyi tutturana kadar eğilip üzerine abaniyorum. Goguslerim tikaninca mecbur 1 gün boyunca hep biberonla verdim. Şimdi memeyi tutmakta inat ediyor. Bende inatciyim resmen zorla yıkıyorum ağzına. 10 dk mı alıyor ama tutuyor. Neyse kı unuttu biberini tekrar memeli arıyor. Şimdi de sut iyice dolmaya başladı 2 saat emmeyince ucu susuyor onu da tutmakta zorluk çekiyor. Silikon uç ile veriyorum önden sonra meme ucum uzayıp sununce çıkarıp memeyi tutturuyoruz. Bu arada bel kol bacak kopuyor tabi :)
Doktorlar dogdugu gun oneriyor:)Bugün bende soracağım doktora ne zaman yapilmasini öneriyor. Ona göre bende düşüneceğim. Simdiden geçmiş olsun.
Kızlar ben genel anesteziyle berenime kawuştum ağrım cok darısı doğumunu bekleynlere sağlkla alsn herkes inşallah kuxagna
Oyle bende annemin kıymetini bebeğim olunca anladım gerçekten zor . İnşallah sağlıkla büyüsünlerde biz katlanirizAnne olunca anlıyorben yavrumu her şekilde kontrol ediyorum annemi de öyle anladım ne zor şeymiş anne olmak.. ben her türlü seve seve yapıyorum. Akşamları babası ilgilensin diyom adam napsin iş güç peşinde. Alt degistirme Emzirme isi dusuyor zaten yorgunum zombi gibi oluyom hep
Ya 3 yas sendromu var ya. Allahim bu nasil sendrommus. Her seye bagirarak aglayarak karsilik veriyor. Ustune bide kardes sendromu eklendi:) bide sessiz sakin minnos bir kiz yani bunlari yapan:)
Evet canım uzamis sarilik bizimki. Dun makineyle baktilar 13 civarinda cikti. Cok mutlu olduk. Insallah dususe gecer artik. 16.8de bile fototerapi vermediler bize. Doktor dedo zaten 17 fototerapi icin sınır ama biz 20leri bile goruyoruz. Onlar cok tehlikeli dedi. Sarı sari gezcez sanirim bir sure. Ama insanlarin ay bu cocuk cok sari annesi sen emzir sık sık bunu demesinden sıkıldım yok ben aç bırakıyorum çocugu. Deniz bir de obur bir çocuk. Emmiyor desek mama vercekler ama o da yok. Senin bebis nasil buyumustur o da ? Biz 3 gundur bilincli guluyoruz :) yuzune dokunup sarkilar soyleyince guluyor. Sizinki de yakindir :)baharinbahcesi canım benım kızda banyodan sonra cok uyuyo bısey olmaz bıkereden dun doktora sordum sarılıgı 5. Gun 10 du sonra 8 e dustu diye dediki ilk hafta pik yapar 21 en som degerdir tekrar gelmene bıle gerek yoktu dedi farklı bı doktora gitmıstık o zaman . Denizin duan sarılıgı nasıl canım en son ne dedi doktor? Sanırım 3 ayı bulan cınsten sızınki
Ya bana tavuk suyu çorbası yapıp getirmişti arkadaşım onu içmek bana iyi gelmişti sende bi yakınından rica etsenCanm dün kalktm ama cok ağrm oldu gaz cıkaramadm pek tuwaletede cıkamadm onun sktnsı yasırım
Canim ayagina sicak su torbasi koymasi denesene ve hep hosaf,serbet falan ic. Ben de ilk 3 gun oyle dolastim. Sonra bir gazlandim ki 1 hafta sorma gitsinCanm dün kalktm ama cok ağrm oldu gaz cıkaramadm pek tuwaletede cıkamadm onun sktnsı yasıorım
Ay sevındım baya dusmus bence yukselmıcek :) ya bızımki sarı degıl hala soruyolar emıyo mu yok fotosentez yapıyo :) delırcem ama az kaldı o sorularda kalmaz yakındır:) bızımki de obur teyzesi cok sukur sıkkntımız yok hamıleyken cektıklerimi unutturuyor yavrum masallah kuzularımıza :)Evet canım uzamis sarilik bizimki. Dun makineyle baktilar 13 civarinda cikti. Cok mutlu olduk. Insallah dususe gecer artik. 16.8de bile fototerapi vermediler bize. Doktor dedo zaten 17 fototerapi icin sınır ama biz 20leri bile goruyoruz. Onlar cok tehlikeli dedi. Sarı sari gezcez sanirim bir sure. Ama insanlarin ay bu cocuk cok sari annesi sen emzir sık sık bunu demesinden sıkıldım yok ben aç bırakıyorum çocugu. Deniz bir de obur bir çocuk. Emmiyor desek mama vercekler ama o da yok. Senin bebis nasil buyumustur o da ? Biz 3 gundur bilincli guluyoruz :) yuzune dokunup sarkilar soyleyince guluyor. Sizinki de yakindir :)
Canım ben onunla emzırıyorum ılk gunden beri standart almıstım devam edıyorumKızlar acil.. aventin silikon ucuyla emzirmeyi denicem küçük ve standart iki sekli varmış hangisini alacam
Doğum başladıysa o sancılar hiçbir şekilde kesilmiyor. Çok düzenli oluyor saat gibi şaşmıyor. Yarınaysa randevu bence panikleme hiçHanımlar benim de sabahtır adet sancısı tarzında agrılarım var. üc saat kadar düzenli kasılmalarım oldu ama sonra gecti simdi agrılar var yine. Doktora yarın randevum var bugüne anlamadm. Sizce baska doktora gitmeli miyim. Beklesem mi.
Canım benim bebekte sarı sarı iki gözüm iki çeşme ağlıyorum sabahtan anneme dedim banyo yaptırma ancak uyanıp yiyor sütümü annem banyo yaptırdı kalkmıyor şimdide çok az emdi emmiyor uyansada mememdr uyuyor çok moralim bozukEvet canım uzamis sarilik bizimki. Dun makineyle baktilar 13 civarinda cikti. Cok mutlu olduk. Insallah dususe gecer artik. 16.8de bile fototerapi vermediler bize. Doktor dedo zaten 17 fototerapi icin sınır ama biz 20leri bile goruyoruz. Onlar cok tehlikeli dedi. Sarı sari gezcez sanirim bir sure. Ama insanlarin ay bu cocuk cok sari annesi sen emzir sık sık bunu demesinden sıkıldım yok ben aç bırakıyorum çocugu. Deniz bir de obur bir çocuk. Emmiyor desek mama vercekler ama o da yok. Senin bebis nasil buyumustur o da ? Biz 3 gundur bilincli guluyoruz :) yuzune dokunup sarkilar soyleyince guluyor. Sizinki de yakindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?