2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
çok doğru söylüyorsun insan okudukça bir an önce kendisi de yaşamak istiyor ve vakti gelmese bilse gecikmiş gibi sabırsızlanıyor. doktoruma güveniyordum ama son muayenemde acaba sezeryana mı yönlendiriyor diye kıllanmadım değil. hiç bu kadar sık takip etmemiştim bu grubu ama artık kendimi alamıyorum yazılanları takip etmekten☺

Sağol cnaim benim teşekkür ederim :) aynen sabır çok gerekli bkalım :)

Ayni anda cikarmiyorum cikardiktan 8 saat sonra couluyor buzdolabinda ona gore ayarlayip cikariyorum.
Birde farkli sutlerden kalanlari karistiyormusun ?
Genelde karistirmiyorun canim. Ama msl bazen 150cc oluyo posette ustune 30cc daha ekleyip oyle atiyorum difrize. Yapmamak mi lazim acaba?

ruzigarr Ben eskiden karistiriyordum sonra bir yerde yapmamak laZim diye okudum. Ama simdi cozdurdugunde sut bosa gidiyor. Mesela 140cc cozdurumdum 120 cc verdim dibinde 20 cc kaliyor o ne olacak ? Tam bilgim yok

Gecmis
Gecmis olsun cnm spinal zor valla hemen geciyor uyusuklugu keske epidural olsaydin. Ama 1 gecede geciyor merak etme. Sen bol bol yuru gazini cikarman lazim. Sonra oglunun gazini dusunursun:) simdilik onda gaz olmaz:) esmer pitircik saglikla buyusun

son günler bizim de artık, içerde kalacak değiller ya:) bak herkes uykusuzluktan muzdarip, bence biz uyuyalım..film, kitap falan yapalım

Kızlar yardım edin bana ya.daha önce hiç hemeroidim yoktu.normal dogumdan sonra hemoroid oldum.ve suan agrısı dikişlerimin agrısını gecti.suan ne yapabilirim.otururken cok canım yanıyo.böyle olan varmı.

42 ye bekleyen doktor burda da az risk sonuçta doktorum kilo 4 ü geçer diyor beklesende doğum zorlaşıp kafa büyüp sezeryana dönme olasılığı olduğunu risklerin arttığını söylüyor normal doğumu çok istiyorum ama o kadar da delisi olup riske girmek istemiyorum psikolojimde kaldırmaz artık doktor ayın 27 sini geçemem dedi bende 24 ü son olsun dedim kilo zaten 3700 civarı içimden o gün geçti bakalım nolcak birazdan takvimim son buluyor apartmanın merdivenlerini indim çıktım sıcak duş alıp yatıcam son ümitlerim hayırlısı neyse o olsun

Kızlar yardım edin bana ya.daha önce hiç hemeroidim yoktu.normal dogumdan sonra hemoroid oldum.ve suan agrısı dikişlerimin agrısını gecti.suan ne yapabilirim.otururken cok canım yanıyo.böyle olan varmı.
Bende de ilkinde olmuştu canım şimdi de var. Acısını hafifletmek için sıcak suya otur kaynar değil tabi. Acı yeme. Bide içeri ittirmek lazımmış krem le de ittir ov biraz. Kabız kalmamaya dikkat et. Kayısı yı kaynatıp suyunuda içebilirsn

Bende yaa önceden bukdr girmezdim şimdi her fırsatta girip bakıyorum en iyisi bakmamak kendimizi başka şeye vermek düşününce de doğumum geçmediğini farkediyorm iki haftaya yakın vat normal istediğim için en iyisi düşünmemek

Aslında bnmde şuanki korkum bekleyip bekleyip son dk sezeryan olmak. Yani kendi istegimle dr un iknasıyla. Sonucta sezeryan olunca iki hafta üç haftafan önce doğuma girebiliyosun. O sancıyla doktora yapışıtım beni sezeryan a al diye

Bende de 2 haftadır çıktı Ağrı'sı dayanılacak gibi değil bilirim. Ben doğum bile yapmadım şimdi ağrı yok ama öyle duruyor doğumdan sonra doktora gidicem. Bir leğene ılık su koy otur biraz Ağrı'sını geçiriyor. Ama şimdi senin dikişlerin olduğu için bir zararı olurmu onu bilemiyorum. Şimdiden geçmiş olsun .

Tesekkür ederim kayısı kaynattım içiyorum.

Hayırlısı olsun evet

Emzik cok anneyi rahatlatan birsey diyor herkes, bebegim cok aranan biri degil memede cok az duruyo hizli hizli cekiyo sonra kapatiyo agzini bisey verebilene ask olsun. Sizce bnde emzige simdiden baslamalimiyim.

Emzik cok anneyi rahatlatan birsey diyor herkes, bebegim cok aranan biri degil memede cok az duruyo hizli hizli cekiyo sonra kapatiyo agzini bisey verebilene ask olsun. Sizce bnde emzige simdiden baslamalimiyim.

Memeye duskunlugu cok yoksa bence henuz verme emzik canım meme basi saskinligi yaratabilirmis. Bende vermek istiyorum tutmuyor benimki surekli araniyor meme istiyor memede uyuyacak illa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…