2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar yardım edin bana ya.daha önce hiç hemeroidim yoktu.normal dogumdan sonra hemoroid oldum.ve suan agrısı dikişlerimin agrısını gecti.suan ne yapabilirim.otururken cok canım yanıyo.böyle olan varmı.
Canım benimde öyle oldu malesef ilk gece hemoroitten uyuyamadım hatta çok korktum kalıcı bişey diye. Normal doğum yaptım ben de. doğum Yapalı 17 gün oldu. Şuan hiç bişeyim yok. O an ki zorlanmadan dolayı olabiliyomuş. Geçti çok şükür.

Kızlar benm qğrılqrm geçmio karnım sis elime yımurta hibi bisi helio böyle olan war mk

Kızlar benm qğrılqrm geçmio karnım sis elime yımurta hibi bisi helio böyle olan war mk
Ben daha dogum yapmadim yarin yapicam ins ama ilk dogumumdan olan tecrubemibyazayim; o sislik eline gelmesi cok normal yavas yavas zamanla gidicek. Agrilarin da bir haftadan once tamamen gecmicek ama her gecen gun hafifliycek. Sezeryandaki dikis agrilarinin cabuk iyilesmesi icin bol bol yurumen lazim canim. Evet biliyorum icinden ne yurumesi ya ben geberiyorum diyosun ama yurudukce hareket ettikce daha cabuk iyilesiyor. Hareketten kastim yurumek ama merdiven fln cikma mumkun oldugu kadar. Bir hafta sonra hepsi hafiflemis olcak. Darisi basima ins.

Ben de heycandan uyuyamayanlardanim. Yarin ins bebegime kavusucam. Aklimda deli sorular. Acaba sag salim kavusucak miyim? Evdeki minnosum nolacak? Nasil adapte olucak? Ben iki cocuklu yasama nasil aliscam nasil yetiscem? Cantama korse koysam mi ameliyata girmeden saclarimi balik sirti ordursem mi toplama derdi olmasa mi orda malum bebegi bile tutup kaldirip emziremiosun. Sacma sapan konular arasi gidip gelio aklim

B Bunekibuneki geceleri gaz sancısı sıkıstırınca acıdan ağlıyorum yattgm yerden kalkmak oturmk epey zor inşallah dedign gibi gğn geçtikce azalır bebegmn daha eğilip altını hile deiştirmedm

Maşallah size canım bende seni merak ediyordum nasıl gidiyor alisabildinmi iki çocuklu hayata küçük ablamızın tepkisi nasıl oldu
Canım sorma kıskançlık ve sevgi patlamaları arasında gidip geliyoruz. Bazen canım kardeşim diye geziniyor sevmek, herkese göstermek istiyor ama bazen de özellikle memede görünce hayır olamaz olamaz diye bağırıyor evdeki kalabalıkla idare etmeye çalışıyoruz ama geceleri çok zor oluyor büyük kız ağlıyor sürekli uyumak istemiyor. İnşallah düzelir. Sizde durumlar nasıl?

Zynpunb
canım çok normal, aynı mide bulantısı gibi hiç geçmicek gibi geliyor ama salıya kendini daha iyi hissedersin, perşembeye de neredeyse eski haline dönersin. Dikişin acısı, üstüne gaz sancısı, bacak ağrısı, adet sancısı hepsi bir anda yaşandığından insanı bezdiriyor. Ama kısa süre sonra hepsi geçecek, şu an yapılacak bir şey yok, sadece ev içinde yürümeye çalış ve her uyuyuşunda uyandığında çok daha iyi hissedeceğine odaklan. Acıyı düşünme, geçici olduğunu kendine hatırlat.

Biraz zor ama az sk disini hepsi gecicek 4-5 gune ins herseyini tek basina yapicaksin. Gaz sancisi olmasin die de zorla kendini odada koridorda yurumek icin.. ins cabucak atlatirsin canim.

northernlights wynen bitmicek gibi hissediorm bide bu yumurta hibi bi sislk war karnmda acaba o da mı normal taş gibi ele gelio
Bitecek çok yakında hiç merak etme. Benim bugün 10. Günüm ve çok rahat hareket ediyorum ağrılar geçti, bebişi yataktan alıp altını açabiliyorum kolaylıkla. karnın değişik yerlerinde şişlik, hissizlik olabilir dikiş yüzünden, bence normaldir ama için rahat etmiyorsa bir doktorunu ara sor derim.

Kızlar nolur yardım edin. Cuma günü doğdu oğlum. Ben kendimden geçtim artık ağrı falan düşünmüyorum. Göğüs uçlarımda açıyor önemsemiyorum. Yeter ki oğlum etsin diyorum.. Ama dünden beri meme tutmama huyu çıkardı. Göğsü verdiğimde ağzına ağzını sağa sola doğru sallayıp aşırı derecede bağırıyor ağlıyor. Çok üzülüyorum ve korkuyorum tutmazsa diye. Sütü sağım veriyorum kaşıkla mecburen. Sütüm de az zaten şu an. Sagdığımda da az bir şey geliyor. Ne yapmalıyım. Noluuur bir fikri olan fikir versin lütfen

Sanki heran degil ama bazen horluomus gbime geliyor veya sut icerken horultu gbi.sali dr.a goturim dedim.chicconun pompasini almistm onuda beceremedm sanirm bise cikmadi
Kızımın burnu da tıkanmıştı ilk hafta. Ne serum fizyolojik işe yaradı ne otri bebe. O an rahatlıyprdu sonra hemen yine tıkanıyordu. Odaya soğuk buhar makinesi aldık hadi bi ümit çözer belki diye. Anında kesti çok rahat nefes alıyor şimdi.

Az cebelleşmedim bu durumla :/ şu an 1 aylık olduk bi 4 gündür falan sadece beni emmeye başladı. Bu zamana kadar ne kavgalar etti emmemek için. Direnmen lazım elbet tutacak ama seni de çok yoracak. Krizlere girercesine ağladığında sakinleştir önce, yoksa o direnmelerin sonunda kucağına geldiği an bile yaygarayı basmasına neden olabilir. Gazı varsa gazını al. Farklı pozisyon dene internetten bak nasıl tutturulur daha rahat diye. Ben emzirenanne'yi takip ediyorum instagramdan. Çok hırslandım okudukça. İlkbaşta beni tutmadı kaşıkla sağarak verdik, miktarı artınca biberona geçtik beni emmemeye devam edşyordu. Sonra uçla biraz emzirebildim, uçla bir iki çekince çıkarttım normal verdim bir iki çekti bıraktı sonra biberon. Uzun süre emzirme üzerine biberonla gittik, asla memeyle doymadı ve bi yerden sonra hep memeyi reddetti. Zamanla memede kalma süresini uzattım inat ettim. Sonra sadece geceleri biberona döndük ve bir gün birden hiç biberon vermemeye başladım. O süreçte baya yıprandım, etraftan da çok destek bekleme çocuğu ağlatıyosunlar aç bırakıyosunlar gelebilir. Sonuçta 5 dk 10 dk inatlaşmakla çocuk açlıktan ölmeyecek. Ama dediğim gibi çok ağlama krizlerine girerse sakinleştirmek şart. Bir de ilk başlarda sütün çok fazla çıkarsa zorlanıp reddedebilir, ilk aşamada sağıp biraz yoğunluğunu alabilirsin. Şu an az ama o raddeye gelebilir. Bir şey olursa yardımcı olmak isterim elimden geldiğince :)

B Bunekibuneki geceleri gaz sancısı sıkıstırınca acıdan ağlıyorum yattgm yerden kalkmak oturmk epey zor inşallah dedign gibi gğn geçtikce azalır bebegmn daha eğilip altını hile deiştirmedm
Geçecek hepsi geçecek. İlk günler böyle oluyor insan çocuğuyla ilgilenemiyor diye bi ayrı üzülüyor ama hepsi geçiyor normal hayatına dönüyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…