2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kalkan kullanan kızlar kalkandaki biriken sütü bebeğine içiren var mı? Benim içime sinmiyor döküyorum ama bazen bir sürü süt oluyor üzülüyorum

Valla yardımmı ediyorlar eziyetmi bilmiyorum bizdedw durumlar aynı

ya bu sütün fazla gelmesi bende oluo ve hep genzine kaçıo boğulcak die ödüm kopuyoo sağma makinemde yok napsam bilemedim walla emzirmeye korkar oldm artk
Canım Manuel tek sağma makinesi al bence lanisoh un 40 TL falan Bende çok dolu oldumu sanıyorum birazını difrize atıyorum sonra emziyorum 2 kere tıkandı çok korktum artık çok dolu vermiyorum

Canım göğsün mü dolu ondan mı şler acaba emziremiyosan dolmuştur silikon üç kullandinmi

Difrizde 3 ay normal buz dolabında 1 gün oda sıcaklığında 3 saat bekletiliyor diye biliyorum genede Dr a sor yada buradaki arkadaşlar yanlışsa düzeltsin

Benim oğlum da öyle canım. Kafasını sağa sola çeviriyor tutmuyor. Ben kafasını tutup zorla mememe gömüyorum. 5 dk filan bogusuyoruz, kıyameti kopariyor ama pes etmiyorum. O pes ediyor sonunda :) inatçı olman lazım.

Süt sağanlara bir sorum var. Memenin tamamını boşaltmak mümkün mü? Ben kız emdikten sonra yaklaşık 20-30 dk sağıp bırakıyorum. Az mı?

Aynı durum bendede var. 17 Mart doğurmam gerekiyordu ama olmadı. Salı günü sezeryan ile alınacak. Benimkide aşırı hareketli. Dün aşağı doğru baya hareket ve baskı hisettim. Bugün Nstde bir kaç sancı çıktı. Şimdilik tık yok.

Hep 20 dk emiyordu.son 5-10 dk gözü kapalı emer sonrada uyurdu.Şimdi 10. Dkdan sonra tiksiniyor gibi bi tavra giriyor anlam veremiyorum

Canım ilk günler benimki de 30-40 dk emiyordu. 2 gündür 15-20 dk emiyor. Ama artık süt arttığı için eskiden 30-40 dkda aldığı süt miktarını şimdi 15 dk da alabiliyor ondan. Telaş etme.

Bende baktım tadına aynen şekerli süt gibi. Bende bol bol komposto içiyorum :)

karnımız aşağı indikten ne kadarzaman sonra doğum oluyor bilen var mi kızlar ?

Canim mikrosefalinin belirgin bir kafa şekli var alnı dar benimki öyle

araştırdım da bu kader değil yani çoğu çocuk akranlarıyla normal zihinsel faaliyetler gösterebiliyormuş. 2 yaşına kadar da düzelme ihtimali varmış.üzülmedim desem yalan..inşallah seninki de düzelenlerden olur canım.

Bizimkindede var cnm.. dr antibiotikli bi krem verdi 3 gundur onu suruoz kuruttu sanki.. ama gobeginin icinde minik kirmizi kan pihtisi var ama kan fln yok..

Hemen doktora gostermen gerek canim. Bir yerde okumustum kokuli iltihap akiyorsa doktora goturmek gerekiyormus.
Dün acile gittik enfekte olmuş dedi hafif kana geçip geçmediğine bakacaklardı pis labrotuarcı damarı bulamadı sonra kanı akıtamadı babamız ağlamaklı ben sakinleştirmeye çalıştım dayanamadık vazgeçtik eve geldik yrn kontrol var

Ayy cokk zor canim seni anlayabiliyoruz ama onu yaptirin ya obur turlu daha kotu biliyorsun krem fln bisi verir gecer en azindan.

Kizlar bas cevresi konusulmus benim oglumun 34.5 cm dogmus sizlerinki kac? 38 haftalik dogdu dr bisi demedi ama normal heralde?

Kızlar bir göğsümün alt kısmında dokununca ele gelen bir sertlik olmuş, yumru gibi. Diğerinde yok. Gece gece taktım kafaya niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…