2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yulaf ve süt al canım cok süt yapıyor

Kızlar 4 gun sonra kırkımız cıkacak ama kızım hastaneden cıktıgımızdan beri gozunun altında beyaz sıvılce var gecmıyo doktora sorduk normal gecer dedi sizde varmı
Benim kızda da var ne zaman geçecekti? Capaklanma var hala anne sütü damlattik gözüne geçmedi ılık su ile pamukla sildim yine geçmedi

ya peki kucağımda sakinleştirsem olurmu kucağıma çok alışmasından korkuyorum şimdi yine aranıyordu tok olduğu halde ayağımda salladım uyudu

Benim kızım çok huysuzlaniyo bu aralar gaz yüzünden ikiniyor bu aralar çok da kusuyor altına baktim az yapmış. Sindirime mı geçmiyor ne? Napcaz ya

ya peki kucağımda sakinleştirsem olurmu kucağıma çok alışmasından korkuyorum şimdi yine aranıyordu tok olduğu halde ayağımda salladım uyudu
Kucağına alırsın annesi niye korkuyorsun kı evlat kokusu tadımaz mı:) bak kucağına almamalik etme boşver milleti o kızıyom valla. Aman alışmasın diyip kendileri alıyor seviyor ohh sora kızım kucağıma alınca ağlamaya başlamaz mı dedim ya milleti dinlemeseydim.. alıp oh doya doya kokla saydım emzirseydim diyom sora hep aliyom artık bakmiyom millete meme aranıyormu o halde hemen emzir. Korkma benim kızda hep aranirdi şimdi aramiyor pek..açıkınca aranıyor:)

Kv ve görümcem geliyor öğlene kadar uyuyo hep. Ohh..Geliyorlar bebeğimi seviyorlar bide bebeğimi emzirince hadi biz gidiyoruz eve!! Dur daha karpuz kesecektik dedim yemek yapıcam diyip çıkıyorlar. Çocuğuma bakıyorlar basımda dur ben yemek yapcam dedim tamam dediler öyle. Başka bişey yok bu kadar. Çocuğumu kendim bakiyom arkadaslar altlı üstlü olsa da rahatsız etmiyor görümcemi çağırıyom karışıyor birşeyler yapıyor yapma dedim kızdım kendi çocuğuna yapsın. Allah'ım ya. Bu kez kırılıyor gidiyor kalmıyor pek. Napim o annelik yapıyor halaliktan daha çok. Buna kızıyom

Delirmek uzereyimmmm.. gazli ve uykusuz bi gece.. herseyi denedim ama bu gaz cikmio oglumdan resmen.. o da ugrasio kiyamam gece 4ten bu saate kdr gaz cikartmaya calisiom.. sinirlerim cok bozuk kizlar
Canım beslenir beslenmez çıkarıyor musunuz? Bak sana bi yol daha söyleyeyim besledikten hemen sonra omzuna al sırtının üst kısmında omza doğru yani yuvarlak daire çiz bakalım bi de öyle dene gaz sancısı başladıktan sonra çıkartmak çok zor malesef beslenir beslenmez midedeyken çıkarmak en kolayı

Bol bol koklaşıyoruz ama her zaman kucağımda olması çok zor olur benim için burda kimsem yok bir başımayım. Çok emiyo sürekli ağzından süt akıyo artık sancılanıyo çok ağlıyo ondan meme vermiyorum ama sürekli aranıyor çok yorucu Allah tan 3 gündür gece uyuyor buna da şükür. Birde doktorda fazla yemesi rahatsızlık verir bebeğe kokla konuş sakinleşsin oyala meme verme dedi ama oyalayacak birşey bulamıyorum

Cnm bgn
Cnm bgn brz dha ii sanki ama suan ac gbi,mememde bgn enazindn aglamadi.aksam biberon vericm sbh birz kasikla verdim unutsun die bgnde pes etmicm.

Canım bağırsaktaki gazın da sebebi o çıkartmadığın gaz malesef.Yuttuğu hava mideye iniyor annenin yedikleryle falan ilgisinin olmadığı söyleniyor ki bence de öyle ben kızımda gaz çıkartmazsam sancı çekiyor çıkarırsam rahat yatıyor.Evet memede uyursa gaz çıkartınca uyanabiliyorlar malesef ama sonrasında sancıyla da uyanıyorlar bende bazen bu gaz çıkarma geri uyanma tekrar meme döngüsünden çıkamıyorum ama gaz çıkartmadan yatırmıyorum.Zaten gazı varsa yatar yatmaz başlıyor kıvranmaya

Egozz canım annem dün çarşıya sırf bebeğe yel cevizi almak için gitti sancıları başlarsa ver dedi. Ard arda bombardman a tutuyolarmış bu yel cevizini verince istersen araştır bi dene ben stok yaptım şimdiden kibrit ucu kadarı sütünde ezip karıştırıp veriyorsun

Cnm vakumu cok azaldi gogsumn basini kavramio.yere dusurdm bikere ondan mi bilmiorm.peki senin bebis hem biberon hem meme gdebilio mu?hani sdece meme yesede olmaz.kiralama isini nerden yapiorz

Delirmek uzereyimmmm.. gazli ve uykusuz bi gece.. herseyi denedim ama bu gaz cikmio oglumdan resmen.. o da ugrasio kiyamam gece 4ten bu saate kdr gaz cikartmaya calisiom.. sinirlerim cok bozuk kizlar
Canim bir gece aynisini yasadik ne gaz ne kaka hemen kundak yaptik oncesinde de sicak su torbasi tuttum ayaklarina dayanabilecegi sekilde. o sekilde sakinlemisti yavrum. umarim size de iyi gelir

Ay bizim oğlan hem gazlı-guzlu hem kusuklu hem de şebelek birşey oldu bizim reflümüz var sanırım bayağı kusuyoruz üzerini değiştireyim derken yine kusuyoruz. Bugün 3.atletini giydirmeye çalışırken yine kustu ve üzüntüden ağlamaklı oldum . Deniz de hissetmiş gibi hı hı au gibi sesler çıkarıp gülüyor. Sonra giydirmeme kararı alıp sarıştık bir süre. Ay kıyafetsizken bir yiyesi gelen ben miyim acaba böcük gibi minnacık birşey bir de büyümüş de annesine tepki veriyor.

Sarı oğlanla hastaneye 40 uçurmaya gidiyoruz az sonra,umarım 40ımızla sarılık da uçarr gider :)

Canım biz maalesef hiç istemememize rağmen doktorun önerisiyle çözümu emzikte bulduk. Obur olacak seninki de anlasılan :)

Dedigin gibi de yapiyorum cnm hatta yagla ovuyorum karnini o rahatlatio ama herzaman deil.. memeden sonra gegirio ama sorunu alt tarafta.. kakasini sanki kabizmis gibi ikina ikina zorla yapmaya calisio.. kabiz da deil ama cok zorlanio yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…