2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim bir gece aynisini yasadik ne gaz ne kaka hemen kundak yaptik oncesinde de sicak su torbasi tuttum ayaklarina dayanabilecegi sekilde. o sekilde sakinlemisti yavrum. umarim size de iyi gelir
Dun bende karnini ovup bi bezi utuledim sicak karnina koydum ama istemedi ayaklarina deniyim birdaha.. cok saol cnm

Kızlar bi akıl verin yaa çok moralim bozuk.. kızım sabah 7:30 da kaldırdım emsin diye zaten o saate kadar ıkına ıkına uyudu ıkınırken de az az kustu hatta bi seferde fışkırtarak kustu.. 9 da uyandı tekrar emdi sonra bi daha uyumadı ve normalde. Uyulmadığında huysuzlanır ama çok sakindi bu arada 9 da emdiğinde çok gaz yaptı pek çıkaramadı arada da az az kustu yine.. 11 de yine emzitdim kucağıma aldım azcık gaz çıkardı biraz geçti sonra öğürerek ağız dolusu kustu rahat 1 bardak kusmuştur hatta daha bile fazla kusmuştur ne yapacağımı şaşırdım.. dr u arayamıyorum çünkü tlfnunu vermedi hanımefendi randevu almak için aradım cvp bekliyorum size de bi sorayım dedim belki tecrübeli annelerin başına gelmiştir

İlk defa duydum nasil biseyki?

Hih au gibi seslerini yirim ya maşallah şebeke.. benim kızım çok huysuz emziksiz uyumuyor

Cnm vakumu cok azaldi gogsumn basini kavramio.yere dusurdm bikere ondan mi bilmiorm.peki senin bebis hem biberon hem meme gdebilio mu?hani sdece meme yesede olmaz.kiralama isini nerden yapiorz
Hem biberon hem meme gidiyordu şimdi sadece meme.. ben ataşehirden kiraladım piyon emzirme çözümleri diye bir yer 2 aydın kullanıyorum bu ay vercem artık inşallh

Üşümüştür belki biraz annesi ondan rahatsız olmuştur inşAllah rahatlar bebeğin. Anne olmak ne kadar zor gerçekten

Sabah zorla çıkardım sıka sıka 1 çay kaşığı çıktı

Cnm bnm bebegim ztn erken dogdu,korkuorm bise oluck die.artk butun ay denicm napalim insallah sutume bise olmaz

Biraz kendini toparlayacaktir denersin. Çok yorma kuzuyu. Biberonla da olsa anne sütü alıyor nasılsa. Benim sütüm yetmiyor doymuyor oğlum mecbur emdiği kadar emzirip üzerine mama veriyorum. Vermek istemiyorum ama doymuyor napalim..

Hastaneye gitmesek evin rutin işleri de olmasa uyuyacağım da bana sıra gelmiyor ne yazık ki :)

Haklısın canım, şimdilik annem yapıyor ev işlerini, herkesi kendim gibi düşünüyorum. Gerçi ben de uyumuyorum pek, Bebek uyurken insanın illa yapacak bişeyi oluyor bazen duş bazen yemek yemek gibi.

Gunaydin zombi kardeslerim
Bu gece de 1er saat 1era saat yaptigim uyku denemeleri sonrasi bir rezene patlatip uyanmaya calisiyorum:) benimki meme emmediginden uykuya gecemiyor. Ben de kizim icin alip hic kullanamadigim hamak besigi cikardim salliyom ama yine uyumuyo

Kalmaz mı ağrı war tabi ama ayaklandm otururp kalkarken zorlanıorm emzirme uzun sürünce karnm ağrıo yatark deniyorum idare edioruz işte sen nasılsın bebek nasıl
Çok şükür ağrılar yok denecek kdr azaldı. Bebişte sarılık başladı çok moralim bozuldu sık beslemeye çalışıyorum

Canim biz agiz dolusu kusuyoruz ama bir seferlik birsey degil her gun boyleyiz. Doktorumuz refluden supheleniyor. Senin sadece bugune ozgu birseyse. Doktoruna danismakta fayda var ama sakin ol. Belki de gazdandır :)

Of sorma ağlamamak için zor duruyorum sütüm gider kıkm hisseder huzursuz olur diye korkuyorum yaa
İnan aynen annemin kalbini okadar kırdım strese soktum kendimle birlikte bugün gidiyor üzüleceğime o kurtulucak diye seviniyorum ben hemen ağlamaya başlıyorum içim cız ediyor bebiş huzursuz olunca.

Bende verdim emzik mecbur ama benimki çok küçük o yüzden zor tutuyor aynen canım obur bu resmen obur abimin kızına gülmüştüm benimki beşbeter çıktı
Evet canim cok zorlaniyorlar ben hatta ilk 0-6 ay almisim sonra gittik yine aventin 0-3 ay smoothie emzigini aldik. Yine zor tuttu ama alisti. oburiksler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…