2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Doğumdan beri üzerimde bir halsizlik ve yorgunluk var ve bir türlü geçmiyor-uykusuzluktan mı bilmiyorum ana göğüslerime süt dolarken bi sızı ve vücutta halsizlik oluyor devamlı;sizde de var mı?
bende öyleyimm hatta gören bu kız niye böyle mutlu değil gülmüo filan diolarmış ama alakası yok öyle bitkin yorgunumki kolumu kaldırmaya mecalim yok o yüzden vitamine başladım bide demir ilacına başlicam sende ihmal etme çnkü bütün vitaminlerimiz sütle gidio malesef.o gögüsteki sızlama sütün aktıgı zaman oluodurr sızladıgında gögsüne bak pıt pıt süt akar yani bende öyle oluo kızım uyuyo emmio sütte kendi kendine akıo

İnan aynen annemin kalbini okadar kırdım strese soktum kendimle birlikte bugün gidiyor üzüleceğime o kurtulucak diye seviniyorum ben hemen ağlamaya başlıyorum içim cız ediyor bebiş huzursuz olunca.
Aynen hemen kaşlr küçük Emrah oluyo bütün gün öyle geziyorum sonra.. bu dönemde bira fazla hassasız galiba..
@baharindenizi gerçekten mi yani bi bardak dolusu kusuyor mu? Bnm bu 3.cü 2 ayda ama bu sefer çok fazlaydı diğer ikisi böyle değildi

Çok şükür ağrılar yok denecek kdr azaldı. Bebişte sarılık başladı çok moralim bozuldu sık beslemeye çalışıyorum

Can'ım benimkinde de başlamıştı 12 değerde. 2 gün 2 saatte bir emzirdim Dr kaka çiş yaptıkça atacak dedi. 2 gün sonra 11 e düştü. Bol bol emzir sıkma canını. Geçecek inşallah

Canim biz agiz dolusu kusuyoruz ama bir seferlik birsey degil her gun boyleyiz. Doktorumuz refluden supheleniyor. Senin sadece bugune ozgu birseyse. Doktoruna danismakta fayda var ama sakin ol. Belki de gazdandır :)

Benimki de 2 gündür kusuyor. Ama çok emdiğini düşünüyorum nefes almadan hızlı hızlı emiyor. Bazen uyumuyor saatlerce meme de. Hep reflü yatağında uyutuyorum umarım reflü değildir

Benim oğlan da dediğin gibi ağız dolusu kustu hemde üç gündür böyle en son dün doktora götürdüm ultrason istedi yaptık herhangi bisey çıkmadı kilo Suna baktı oda iyi dedi en son ya midesini üşütmüş dedi yada fazla emdiği için kusuyo, yastık kullan dedi ,her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar ,çok emmesin dedi midesi daha küçük olduğu için, seninde eğer sürekli ağlamıyorsa bence aynı sebepten olabilir

Arkadaşlar gaz için internete baktım genelde aynı şeyler yazıyor. Rezene içiyorum. Bir de dünden beri kimyon yutmaya başladım. Bebeğe yağla masaj yapayım diyorum ama bırakmıyor ağlıyor tepiniyor.
Bu gaz dediğiniz bi iki kerede çıkmaz mı acaba dün kaka da yapmıştı gaz da çıkardı ama hala durmuyordu. Kaç kere çıkacak anlamadım ki

Emmedigi takdirde sutumun gitmesinden korkuorm,yoksa bn onu yorarmiim sutumn hep geleceini bilsem hic korkmam

d

Ayy insallah bnmkide tutarda gerek kalmaz,bnde anadolu yakasindaim hangi hastaneye gdiosn takibi icin?
Cnm kocaelinde oturuyorum ben Konak hastanesinde Emel hanıma gidiyorum sadece prematüreye bakıyor çok ilgili aslında ama acil durumda ulaşmak problem mesela bugün kendisiyle görüşemedik yanındaki kızla konuştum o yüzden değiştircem Anadolu hastanesinde neşe hanım varmış iyi dediler onu denicem bi de

Bakalım 2 de gidicem ben de ne dicek?

Kizlar bugun 10 gunluk olduk ama benim sutum hala az
Bebegim memeyi tutmak istemiyor zaten cok gelmedigi icin tutsada 5 dakika snra yorgun bir sekilde biraakiyor
Mecbur sutumu sagiyorum ama en fazla 50 cc filan cikiyor
gunde 3-4 kerede mama takviyesi yapmak zorunda kaliyorum
Boyle olupta sonradan sutu artan var mi umitlerim tukenmeye basladi
Bnmde goguslerimden kendiligine sut aktigi zamanlari gorebilecek miyim cok merak ediyorum

Kızlar süt sağma için ne alayım sütüm çok az geliyor ve bebek emmiyor biberon a alıştı bari sagip vereyim

Mustak bilirmisin cnm baharatçılarda var rendeleyip kibrit ucu kadarı süte karıştırıp veriliyor yel cevizi denir bi bak internetten cnm
Muskat mi tamam evde var bende ama netten baktim sutle karisip bebege veriomesi cok zararliymis uyusturuyormus..

Stresbyapma canim 3 saati gecirme ya rmsin ya sag. Memeyi surekli uyar yani. Gelir allahin izniyle sutun.

Of sorma ağlamamak için zor duruyorum sütüm gider kıkm hisseder huzursuz olur diye korkuyorum yaa
İnan aynen annemin kalbini okadar kırdım strese soktum kendimle birlikte bugün gidiyor üzüleceğime o kurtulucak diye seviniyorum ben hemen ağlamaya başlıyorum içim cız ediyor bebiş
Muskat mi tamam evde var bende ama netten baktim sutle karisip bebege veriomesi cok zararliymis uyusturuyormus..
Benim bildiğim anne sütünü sağıp karıştırıp veriyor bi bak bakalım tekrar suyla oluyorsa suyla ver sende ama çooooook az birşey fazlası dokunur

Insallah canm simdiye kadar gelir diye umit ediyordum ama gun gectikce stres yapmaya basladim
Ben de simdiye kadar emer diye umuyordum emmedi
Ben umudumu yitirdim cunku artik cok alisti biberona. Ama senin sutunun artma ihtimali cok yuksek bence gelecek

Emzik sart uyutmak icin maalesef :) Oyi olsunlar da bir sure sonra biraktiririz emzigi diye umuyorum
Biraz zor bıraktıracaz annem de kızıyor bana şuna emzik verme ağzı pamukçuk oluyor diye bende napim emziriyom da kusuyor dedim hala meme arıyor annem de emzir diyor deli oluyom resmen offf kv ve annem de karışıyor delircem su lohusalık halimle hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…