2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Tatlım ben bezlerin hemen hemen hepsini denedim en çok beğendiğim bez huggies oldu, dene derim. Prima benim oğlanda da popoya yapışma yaptı. Sleepy biraz kalitesiz geldi, can bebe iyi ama onda çiş göstergesi yok aklında olsun. Bir de hangi bezi kullanırsan kullan bezi önce sağından solundan iyice esnet öyle bağla, çiş kaka taşma olmuyor. Pişik için bildiğim bi sihirli formülüm ne yazık ki yok sadece olabildiğince kuru tut sık değiştir altını, birde bez popoya cok temas edince yani bedeni tam oluncada oluyormuş pişik, azcık bol olursa daha rahat edebilirsin. Geçmiş olsun kuzuna.

Hayırlı olsun canım, gönlünce güle oynaya sağlıkla büyüt bebişini. Kilo çabucak alır o sağlığı iyi olsun yeter ki. Yanında hala kimse yok mu? Annen vardı döndümü? İlk günler zor olacak senin için yalnız olmak, Allah kolaylık versin. Bizler içinde kokla minnoşunu

Çok sevindim iyi olmasına ve hemen çıkmanıza :) yoğun bakım zaten çok hassas bi bölüm çalışanlarınında ekstra özenli olması gerekiyor bencede. Neyse bir daha kapısının önünden bile geçmeyin umarım.
Şimdi durumu nasıl? Canı acımıyordur inşallah. Ne kadar sürdü ameliyat? Bende kendimi alıştırmaya uğraşıyorumda

çok iyi anlıyorum canım seni merak etme bu yorgunluğun arkasına altı temiz gazı alınmış karnı doymuşsa baya uzun uyur. Ben alıştım baya huzursuz oluyor sonra bi dalıyor maşallah gece bile 3 saatte bir uyanıyor. Bir müddet huysuz oluyorlar gün içinde mutlaka

medusa76 cnö 45 dk sürüyormuş ama bebeğin ayılması felan derken bizimki yaklaşık 1 buçuk saat sürdü küçük olduğu için damar yolu bulmaları zaman alıyormuş.. şuan gayet huzurlu maşallah ama tabii ameliyattan çıkınca ve gece ağrı kesici verildi dr ağrısı çok olmucak dedi 2şer dikişimiz var.. normal hiç bir şey yokmuş gibi davranıyoruz omuzda gaz çıkar yüzüstü yatır felan sıkıntı Yok inşallah gerek kalmaz cnm ama sıkıntılı bir süreç değil gibi şimdilik inşallah böyle de gider...

Ya 2 saat bile derin derin uyusa şükretcem onun için. Helak oldu yavrum vallahi, bir düzenine girse nasıl rahatlıcaz ikimizde..

ya kızlar benim kız emmio artık memeye gelince hemen uyuyo 5 dk emip annem bugün memeden sonra şekerli su verdi luk luk içti 20 cc suyu memeden hemen sonra yanii annemde aç bu cocuk mama ver dedii sinirlerim bozuldu madm aç neden emmiyor aç değilse sekerli suyu nasıl içiyor ? sütüm çok hızlı geliyor acaba ondanmı içmek istemiyor sütümü

Aynısını bıgün biz de yaşıyoruz canım;ben de trk bakıyorum ve acaba başka sıkıntısı mı var die üzülmektrn sütüm kesilcek.devamlı emzirdim ama derin uykuya dalamadı-sütüm de kalmadı artık;halim de

Kızlar bebekleriniz 10-12 günlükken kaç kere kaka yapıyordu bizim kinin kirli bez sayısı 4 e düştü çişinide yapmamış 2 saatir

Sanırım bizim bebelere uğraşıp memeden emmek zor geliyor.

Ya emerken hala ustumdekini ısırarak tutturuyom memeyi çok acıyor vaseline baby kremi sürüyom iyi geldi o ya

Tgbhrnyhy benim kızımda öyle bı emiyor emiyor sora diliyle birakiyo ne olduysa kontrol ettim sütüm geliyor mı diye ama var sit de niye öyle yapıyor ya

Endonezya pamupu ne kızz :)
Ayva çekirdeğinden krem yaptık bakalım iyi gelecek mi zeytinyağı da deneyim.emmediği için pompayla sağıyorum oda yara oldu nedense

canım inan ugraşcak bişeyi yok sütü okadar içmiokii süt kendi kendine akıo deli olcam walla illa mamamı vermek lazm iç işte mis gibi süt bu mart bebeleri tembel tembeeeelll
Sennki de mi?? Allahım ya .çok moral bozucu.pompyla birini sağarken biri akıo bilio musun Allah şükür süt var.artık sıkıştırmıyorum.her seferinde deniyorum emmiyor emmeyi bilmiyor ben onu anladım.

Burun aspiratör kullanın o çok iyi oluyor çekiyor sumugu rahatliyor ya yavrum:) ben yapamıyom çekmeyi onu babası yapiyor:)

@orkidekaramel teşekkür ederim canım bi de vaseline deneyeyim. Pudraladım bir de bugün onu deneyeyim kanamaya başladı artık

medusa76 huggies aldım bugün isabet olmuş o zaman. Çiş göstergrsi olmasa da olur maşallah şarıl şarıl işiyor kuru bez seçeneğimiz yok hep dolu o bez direk kıvamından görüntüden anlıyorım. Saat başı da değiştiriyoeum bezi. Kaka çiş hep var . Ay ywter ki yarasın biri artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…