- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.881
Kızlar bebeğimin geçmek bilmeyen bi pişiği var ne yapacağımı bilmiyorum artıkher kremi denedim neredeyse geçmedi. Doktor çinko içerikli bi krem verdi ilaç, onu da 2 kez sürün günde diyor, ama henüz bi etki yok ve içime de sinmiyor sanki. Paraben var içinde. Zeytinyağı, desitin, sudokrem, mustela denedim hep, yaramadı bi işe. Bepantenden korkuyorum çünkü benim alerjim var belki kızımın da vardır iyice kötü olmasın. Çok huzursuzlaştı kaç gündğr ağlıyor ama o yara bizde olsa bizi canımız da yanardı o küçücük prima kullanıyorduk premium care değildi onu da alalım dedim o da işe yaramadı. Bez değiştirsem geçer mi acaba.. hangi bezi önerirsiniz?
Kızlar, dün akşam suyun gelmesinden 12 saat sonra zorunlu olarak sezeryana alındım. Max süre imiş,zaten bebeğin kalp atışı da düzensizleşmişti. Burda bebeği anne yanına vermiyorlar dün bi defa gördüm şimdi istedim,bekliyorum. Verselerde yavrucağı görecek halim yoktuancak kendime geldim ben de. Bu arada Mart ayının en miniminnacık yavrucağı benim haftasına göre;2200 bişeycik yavrum benim..
Kalan arkadaşların darısı başına olsun,hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Herkese teşekkürleralıntı yapamadım
Çıktık cnm evimideyiz şükür.. şimdi burdan hastane ismi vermiyim ama baya iyi büyük bi hastane.. bnm tiroid hastasıyım tüm tedavilerimi orda oluyordum ve çok memnundum ama çocuk bebek yoğun bakım felan gitmem bi daha Allah düşürmesin
Sanirim bugün hepimiz ayni dertten muzdaribiz
Kızlar gobek cukurunuz ne alemde ya poset gıbı hala p tesi 40 oluyoruz
çok iyi anlıyorum canım seni merak etme bu yorgunluğun arkasına altı temiz gazı alınmış karnı doymuşsa baya uzun uyur. Ben alıştım baya huzursuz oluyor sonra bi dalıyor maşallah gece bile 3 saatte bir uyanıyor. Bir müddet huysuz oluyorlar gün içinde mutlakaBugün oğlum inanılmaz huysuz, 15 günlük olduk, büyüme atağı denen evreden mi geçiyoruz bilemedim ama katiyen uyumadı. En sonunda banyo yaptırdık ve ilk defa emzik verdim de öyle daldı uykuya. Derdi ne anlayamıyorum ve bu beni çok üzüyorben uyuyamıyorum mühim değil de, yavrum uyuyamıyor ve çok yorgun artık, şöyle derin derin bir uyusa..
çok iyi anlıyorum canım seni merak etme bu yorgunluğun arkasına altı temiz gazı alınmış karnı doymuşsa baya uzun uyur. Ben alıştım baya huzursuz oluyor sonra bi dalıyor maşallah gece bile 3 saatte bir uyanıyor. Bir müddet huysuz oluyorlar gün içinde mutlaka
Aynısını bıgün biz de yaşıyoruz canım;ben de trk bakıyorum ve acaba başka sıkıntısı mı var die üzülmektrn sütüm kesilcek.devamlı emzirdim ama derin uykuya dalamadı-sütüm de kalmadı artık;halim deBugün oğlum inanılmaz huysuz, 15 günlük olduk, büyüme atağı denen evreden mi geçiyoruz bilemedim ama katiyen uyumadı. En sonunda banyo yaptırdık ve ilk defa emzik verdim de öyle daldı uykuya. Derdi ne anlayamıyorum ve bu beni çok üzüyorben uyuyamıyorum mühim değil de, yavrum uyuyamıyor ve çok yorgun artık, şöyle derin derin bir uyusa..
ya kızlar benim kız emmio artık memeye gelince hemen uyuyo 5 dk emip annem bugün memeden sonra şekerli su verdi luk luk içti 20 cc suyu memeden hemen sonra yanii annemde aç bu cocuk mama ver dedii sinirlerim bozuldu madm aç neden emmiyor aç değilse sekerli suyu nasıl içiyor ? sütüm çok hızlı geliyor acaba ondanmı içmek istemiyor sütümü
Az kaldı iki gün sonra çılgınlaar gibi doğuracağım nasipseTakvim bitti hala dogramadin
Ya emerken hala ustumdekini ısırarak tutturuyom memeyiCanım benimde öyle olmuştu. Her kremi denedim. Pek etki etmedi. Endonezya makyaj pamuguna zeytinyağı döktüm göğüs ucuna koydum üzerine ödül koyup bıraktım. Biraz o iyi geldi. Ucundaki yariklar kalmayıp kabuk tutmaya başladı sonra o zaman da bir tek fucidin krem işe yaradı, yaralar iyileşti. Tabii ki emdikce hala acıma var ama kanamiyor artık.
Gazi var galiba. Benim kızım da gunde4-5 kere kakasını yapıyor ya gaz cikaramiyoKızlar bebekleriniz 10-12 günlükken kaç kere kaka yapıyordu bizim kinin kirli bez sayısı 4 e düştü çişinide yapmamış 2 saatir
canım inan ugraşcak bişeyi yok sütü okadar içmiokii süt kendi kendine akıo deli olcam walla illa mamamı vermek lazm iç işte mis gibi sütSanırım bizim bebelere uğraşıp memeden emmek zor geliyor.
Endonezya pamupu ne kızz :)Canım benimde öyle olmuştu. Her kremi denedim. Pek etki etmedi. Endonezya makyaj pamuguna zeytinyağı döktüm göğüs ucuna koydum üzerine ödül koyup bıraktım. Biraz o iyi geldi. Ucundaki yariklar kalmayıp kabuk tutmaya başladı sonra o zaman da bir tek fucidin krem işe yaradı, yaralar iyileşti. Tabii ki emdikce hala acıma var ama kanamiyor artık.
Sennki de mi?? Allahım ya .çok moral bozucu.pompyla birini sağarken biri akıo bilio musun Allah şükür süt var.artık sıkıştırmıyorum.her seferinde deniyorum emmiyor emmeyi bilmiyor ben onu anladım.canım inan ugraşcak bişeyi yok sütü okadar içmiokii süt kendi kendine akıo deli olcam walla illa mamamı vermek lazm iç işte mis gibi sütbu mart bebeleri tembel tembeeeelll
Burun aspiratör kullanın o çok iyi oluyor çekiyor sumugu rahatliyor ya yavrum:) ben yapamıyom çekmeyi onu babası yapiyor:)Günaydin canm bizimkinde de hirilti var hemde 3.günden beri 2 doktora götürdüm ikiside burnundan geliyor serum fizyolojik kullan dedi kullaniyorz ama hala gecmedi ne zaman gececek merak ediyorum
Ayy tatlmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah cok şükür sorunsuz kucağına almissin ya sen ona bak.cok sevindm sanada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?