2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayni sey bende var bu 3 4 gündür eskiden öyle coktu ki sütüm simdi resmen 2 saatte bir dolmuyor napicam bilemiyorum gittikçe azalmasndan korkuyorm bende
Dua okudum bolca. Insallah yeter niye boyle oldu anlamadim ben de. ek gidaya gecinceye kadar yetse ne guzel olur. Burda bir arkadas icmedigi zamanlarda sagin demis bu sefer de emmeyi birakir diye cekiniyorum. Olmadi once sagcam, sagdigim sutu de emzirmeden sonra verebilirim. Ne zor sey su annelik :/ insallah yine artar sutumuz

Canım bir iki gün sağ zaten çoğalır muhtemelen geri onları da buzluğa at istersen ya da bir öğün içirirsin günlük 3 gün durabiliyor dolabın altında günde 1 öğünle unutmaz hemen artınca bırakırsın sağmayı zaten hemen :)

Cnm masallah sutun fazlaymis sagip versen daha iyi olmaz mi
Bnm sutum az o yuzden mama veriyoruz ama bebegin emdikten snra sagip verebilirsn
Canım sağıorm emzirdkten snra onu weriorm onlada doymuo illa mama istio demek ki süt war ama doyurucu değil o kdr beslenmeme dikkat ediyorm süt çayları ne warsa iciyorum emzirmeden asla mama wermiyorm emziriorm bazen üzerne sağdgmı weriorm doymazsa mama weriyorm mecburen

Arkadaslar aklima takildida bnm bebis 30gunluk 2kere topuk kani 1kerede hepatit b yaptirdm 1.ayin sonunda hepatit b 2yazio onu yaptrdinz mi?

Kızlar yazmıştım grip olmuştum birde öksürük Boğaz yanması var aşırı derecede. Zencefilli bal yapsam . Bir zararı olurmu? Birde sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

ben oğluma yaptırdım.sonra haberi okuyunca tekrar anne olursam yaptırmam dedim.şimdi kafam karışık.evet, duyuyorum hastalık çok zor atlatılıyormuş.hatta halk arasında zehirli ishal diye tabir edilen bir hastalıkmış.yoğun serum tedavisi gerektiriyı,or.offf, bilemedim valla.

northernlights canım 24 saat kucakta kalmak istiyor. Özellikle uyumak istiyor. Uyutup yerine koyuyoruz utanıp mizildaniyor. . Alismaktan kastım bu. Gece gündüz nasıl tutalım. Onun için kısıtlıyorum
Canım 2. Haftadan sonra oluyor bu, ara ara hep böyle olacak sürekli meme ve kucak istediği dönemler olacak ama kalıcı değil canım merak etme. Atak haftaları böyle geçiyor.
@-marion- canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla büyüt, çok sevindim. Acılar geçer bir haftaya. Bol bol sütlü günlerin olsun.

mashmallow kumrudeniz kızlar rotavirüs aşısını mutlaka yaptırın. Ben kızıma yaptırmıştım ve parktan virüsü kaptı, sadece bir gün yattık hastanede allaha şükür. Doktorlar iyi ki aşısı varmış dediler. Siz de ihmal etmeyin.

Kizlar bu d vitaminini sutune damlatip versem olurmu?
Agzinin icinden disari cikiyor fln.

Emzirmenin ustune kac cc sut sagip veriyorsun canim? Benimki yine emmiyor 2 gun emdi birakti

Sütü artıran en güzsl şey emzirmek kızlar bol bol emzirin ya da sağın göğüsler boşalsın beyne uyarı gitsin süt üret süt yetmiyor diye prolaktin beyindeki hipofizden salınıyor çünkü
Kesinlikle. Ben sagarak arttirdim. Ama saginca memeler makineye gore sekillleniyor fazla uretmeye basliyor. Emse bebege gore sekkillenir.

Denerim cnm sagol insallah ise yarar
gyno ferro sano l isimli bi hap vermişti doktorum demir,folik asit,b12 yazıyor üzerinde doğum sonrası ver-di ismini sor istersen ben bıraktım ilacı sütum bebeğime fazla geldiğinden ilaç çok etkiliydi

gyno ferro sano l isimli bi hap vermişti doktorum demir,folik asit,b12 yazıyor üzerinde doğum sonrası ver-di ismini sor istersen ben bıraktım ilacı sütum bebeğime fazla geldiğinden ilaç çok etkiliydi
Hamilelikte kullanmistim daha 1 paketini hic acmamistim sagol canm bugun 1 tane ictim hergun icerim artik

rota virüsün den mi bahsediyorsunuz canım oğlum 3 yasında simdi 2,3 aylıkken virüse tutuldu hemen anlasilmadi bir gün test yaptırdı devlet hastanesi biseyi yok deyip gonderiyordu en sonunda özel hastaneye yatırdık ateşi sürekli inip çıkıyordu ishalde çok fenaydı eşime bulaştırdı oda ishal oldu kolay geçti ama yaşından dolayı atlattı oğlum bir hafta yattı devlette verdikleri potasyumlu serum kanındaki potasyumu yükseltmiş( ani böbrek felci ve kalp felci riski var) o donem çok zor geçti benim için elleri morardı kan aldırmayan kimse bana asisi olduğunu söylememişti çok dikkatli olun bu konuda canım mümkünse nadir kişilere izin verin dokunmasına çok hassaslar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…