2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bebeginiz kac saat uyuyor günde.benimki cok uyuyor ya geceleri uyanık gündüzleri uyuyor.korkuyorum iyi beslenmiyecek diye.sarılıkta atlatınca hepten panik oldum ya
Bnmkide gunduzleri cok uyuyor gecelri uyanik
Bn bazen uyurken durtukleyip biberonu veriyorum yiyip tekrar uyuyor
Ozellikle banyo yaptiklari gun daha fazla uyuyor

Uzulmeyi birakmalisin bence canim. Her anne ister cocugu memeden emip doysun. Sen emzir doymazsa mamasini ver. Eger o mamayi alacak paran olmasaydi o zaman uzul derdim sana. Cok sukur cocugun doyuyor anne sutu de aliyor. 6 aya kadar bu sekilde gidersin sonrasi ek gida. Cok uzulecek bir durum yok bunda kizimda aynen bu sekilde gittim masallah cok saglikli bir cocuk su an. Mama zehir degil soyle dusun bebegin onun sayesinde ac kalmiyor.
Benim sutten goguslerim tasiyo su an ama oglum asla memeyi emmek istemiyorr. Gonul isterdi ki emsin rahatca isim bitsin onu koklayayim o emerken. Ama malesef 3 saatte bir makineye bagliyorum kendimi.
Ben yine de olumsuz hicbir yanini gormuyorum cok sukur bebegim ac degil acikta degil annesinin guvenli kollarinda ve misler gibi bakiliyor.
Hep boyle dusun canim pozitif dusunce sutunu arttirir sakin uzulme. Uzulmek sadece sutunu azaltir baska bir ise yaramaz
Mart anneleriii yilmadan devam yolumuza:))

Kizlar benim goguslerim cok aciyo. Hadi uclarini gectim emzirdikten sonra icten bi agri giriyo sanki. Sagi emzirirken sola agri giriyo falan. Boyle hisseden var mi
O agriya dikkat et bebegin agladiginda fln da olur. Benim de oluyor mesela bi tarafi sagarken diger tarah agriyo. Bunun sebebi bor gogsu emzirirken diger gogus de aktiflesir ve sut dolmaya baslar. Hatta birini emerken diger memeden sut damlar bazen. O agri da sutun anlik gelmesinden oluyor bence. Benim de her gun olur. Ozellikle oglum uyanip arandiginda icim bi tuhaf olur ve goguslerime o agri girer:)

Yanımda bende yatırıyorum canım. Aramıza alıyoruz ohh miss.. ama bu kucak istiyor. Ağlıyor gibi yapıyor,kucağa alır almaz uyuyor. Bırakınca uyanıyor.

Ya delircem bi bck saattr emziriorm üzerine 50 cc sağdgm sütğ eerdm hala aranıyo bu cocuk
Senin bebeginin istahi iyi demekki canm yoksa sutun kalitelidir merak etme
Bnm kiza 50 cc sutumu sagip veriyorum onun ustune 30 cc mama rahat rahat doyuruyor hatta bazen mamayi tam bitirmiyor bile

İstediler.sıkıntı cıkmadı cok sükür
Canım sana bişe daha sorucam şimdi bizim değer 16 dan 11 e düştü.referansı 16 ya kadardı.aralıkta oldupu için çıkardılar hastaneden.şimdi evdeyiz ama halen uyanamıyo.sennki de öle miydi?? Tam iyileşmediğini düşünüyorum
Sizin değerler nasıldı

Kizlar benim goguslerim cok aciyo. Hadi uclarini gectim emzirdikten sonra icten bi agri giriyo sanki. Sagi emzirirken sola agri giriyo falan. Boyle hisseden var mi
Canım o anlarda genelde süt damlar göğüsten birden böyle sızı gibi giriveren bi ağrı sebebini tam bilmiyorum ama göğüs falan doluyor sanırım çünkü damla damla süt akıyor oluyor hep bende

Ya delircem bi bck saattr emziriorm üzerine 50 cc sağdgm sütğ eerdm hala aranıyo bu cocuk
açlıktan değilde belki seni istediğindendir yada memede rahatladıgı içindir bence aç oldgunu düşünme açsa ağlar memeden çektiğinde ağlıyormu ? bizimki açken memeden çekince yıkar ortalıgı mesela

yaaa inanmıyorum ne güzel. sen benden sonraydın sen de doğurduğuna göre benim de artık zamanım gelmiştir diye düşünmek istiyorum. Sağlıkla büyüt bebeğini canım tekrar tebrik ederim
Bende ben tek kaldım doğurmayan diye düşünürken:) senin mesajını yeni gördüm. Sanırım ikimiz kaldık doğurmayan :) hayırlısı bizede az kaldı galiba:)

Canım bu kadar emme ve mamanın üstüne kusma oluyor mu kızında gaz sancısı ya da? Yani mamanın bile belli haftalarda belli miktarı var öğün başına seninki çok içiyor gibi hakkaten.Emme ilkel bir refleks bebeklerde sıkıntıya düştükleri heran emmek isteyebilirler illa aç olduğu anlamına gelmez memede rahatladıklarından öyle yeterince doyduğunu düşünüyorsan ya da kusması falan oluyorsa emzik ver bence

Kızlar ben sizin bebişleri anlamadım ya biz 28 günlüğüz o kadar emdigini düşünmüyorum. 90 cc yenidoğan için çok fazla bence

İki göğsümü emdiği zaman kusuyor benim oğlan acaba bizde mi bi değişiklik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…