2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayni sey bende var bu 3 4 gündür eskiden öyle coktu ki sütüm simdi resmen 2 saatte bir dolmuyor napicam bilemiyorum gittikçe azalmasndan korkuyorm bende
Benimki de azaldi gibi geliyor sagmayi tamamen bıraktım sadece emziriyorum acaba ondan mi oldi artik zor geliyor makine ile cekmek ama bebek de daha sik icer oldu hep memede eskiden 2 saat gevince göğüsler dolar agrirdi simdi yok agro falan ya cok iyi cekiyot ki sanmiyorum ya da azaldi

Emzirmenin ustune kac cc sut sagip veriyorsun canim? Benimki yine emmiyor 2 gun emdi birakti
Yaaa mama toklugu mu arıyo sütüm mü yetmio anlamadm emzirmedm zamanlarda sağıorm 50 60 cc arası cıkıo doymaynca onu weriorm bazen onlada doymuo mama yapıorm bazende bi bi bxk saat emziriorm baktım doymuo mama weriyorum cok üzülüyorum yetmiyo doymuo die /(

Kizlar benim goguslerim cok aciyo. Hadi uclarini gectim emzirdikten sonra icten bi agri giriyo sanki. Sagi emzirirken sola agri giriyo falan. Boyle hisseden var mi

mavi_lina ben ne zaman beni isrerse alıyorum kucagma alışırsa alışsn modundayım mesela dün gece beşiğinde yatmadı resmen yanımda olmak istedi aramza aldm reflü yatağylq ıyudu kokumu istiyo sanırm

Kizlar benim goguslerim cok aciyo. Hadi uclarini gectim emzirdikten sonra icten bi agri giriyo sanki. Sagi emzirirken sola agri giriyo falan. Boyle hisseden var mi
Bnde vardı cnm;emzirme atletinin sıkıştırdığını farkettim;askılarını açtım-geçti.en büyük beden atletten sipariş ettim dün-onu bekliorum

Canim bende de oluyor birini emerken digeri de dolduğu icin oluyor sen emzirdikce kanallar aciliyor gibi dusun ben agri girince seviniyorum doluyor diye bu arada yarin icin cagirdilar subat 28 oldugu icin heyecanliyim sende mi yarin gideceksin bakalim kac.kilo oldu bidik

Ya delircem bi bck saattr emziriorm üzerine 50 cc sağdgm sütğ eerdm hala aranıyo bu cocuk

Icten bisey batıyor gibi bi ağrı mi benim de sol göğsümde böyle bi ağrı vardı ters ten emzirdim baya azaldı ağrısı ,istersen sende bi dene

Ayy izledim de anca cevap verebildim. Acaba öyle bişey mi ki. Ben bebe pudrası döktüm iki gün boyunca, sabah akşam da doktorun verdiği ilacı sürdüm. Bezi de huggies yaptım hafiflemeye başladı sanki.

Simdi 60 cc daha mama yaptım hepsni icti deli gibi ağlayp aranıyo sütüm doyurucu mu deil yetmio mu anlamıyorum cok üzülüyorm
Yok canim uzulme yeterli sutun vardir bence , zaten bebekler emerek rahatliyorlar ,benim oğlan da doymuyo diye sürekli memeyi ağzına veriyodum 10 dakika sonra hepsini kusuyordu en son doktora götürdüm sadece emmek istedikleri için istiyorlar aç oldukları için degil

Sağol canım bu akşamyine sağacağım

Günaydın anneler dun 1 ay kontrolune gittik bizde.. Kilo alimi iyi cikti sukur carsamba gunude kalca cekilcek.. Mutlu ayrildik doktordan hep böyle gider insallah :)
Masallah canm..yanilmiyorsam bebegin kilo kaybi yasamisti seninde.ne kadar kaybi olmustu ve ne kadar kilo almis geri ? Bizimkide kilo kaybi yasamisti bayada. O yüzden merak ettm

Sabahlar bizde artik 5-6 gibi basliyor.. gece uyudugu zaman bu saatlerde gozunu aciyor oglus ama gaz sancisiyla bogusuyor.. karnina yagla masaj yapiyorum biraz rahatliyor..
bu gaz sancilari ne zaman gecicek kizlar yahu?
Ahh benimde en büyük derdim.bu gaz sıkıntıları ne zaman bitecek Allahm bir rahata kavussaydik hayırlısıyla

Kızlar bebeginiz kac saat uyuyor günde.benimki cok uyuyor ya geceleri uyanık gündüzleri uyuyor.korkuyorum iyi beslenmiyecek diye.sarılıkta atlatınca hepten panik oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…