2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ne güzel yazmıssın ben de senn gibi rahat olmak istiyorum ama bebeğim sarılık olunca iyice emmiyo muhabbeti dönmeye başladı.tam sıkıntıdan çıkıyorum.yine başlıyor. Artık baş edememekten korkuyorum. İşin kötü yanı o lafları susturacak gücüm yok

Canim mama isini doktorunla konussan..Kilo alimina gore yetip yetmedigine okarar verebilir.

kızlar ilk gelen hızlı sulu sütü sağmak için manuel pompa aldım çok güzel çekiyor fakat gögüs ucu agrısı yapıyor yahu :/ bide acaba o hızlı sütü kaç dk sağsam normal süt seyrine ulaşabilirim acaba tecrübeli anneler söyleyebilir mi ?

Arkadaşlar gaz için ilaç kullanan var mı? Bio gaia veriyorum ama günde bi kez diyor. Akşam versem gece iyi ama gündüz kıvranıyor bugün uykusunda içini çekerek ağladı yavrum

Kizlar ara ara aklima deli sorular gelio,annelik beni deli gbi ewham yapti alindan ates olcer aldim gun gun olcuorm.heryerde koltukalti makat yazio ama alindan kac derece cikmali yazmio bi yerde dr.a soran var mi

Arkadasım bizim değer 12 küsürdü, 2 gün sonra 11 oldu. Dr 2 saatte bir emzirmeye devam artık düşer dedi

Insanin kendi annesi bile bu donemde bazen cekilmez olabiliyor. Bence bebekle ilgili en guzel karari biz verebiliriz. Biz onun annesiyiz. Ac mi tok mu usudu mu uykusu mu var..
Senin bebegin sarilik mi oldu? Oyleyse daha cok uyur ve emmek istemeyebilir. Oldu ki emmedi sagip ver. Hedef bebekleri doyurmak

Onu neden sagiyorsun ki? Bebegin su ihtiyacini o sut karsiliyor. Bide soyle bisi ogrendim. Surekli sagim yapinca ön süt artiyornhs ve sut tazyikli oluyormus. Ben bebegimi emzirmeye calisirken bu sorunu yapsiyorum bogulacak gibi oluyo ve kafasini cekiyo. Ama benim sagmaktan baska cozumum yok. Sadece emerse ancak normale doner o olay.

Sütün renginden anlarsın canım ilk süt daha sulu sonra yoğunlaşıyor ama evet neden sağıyosun boğulacak gibi falan mı oluyo bebiş onun yerine makas şeklinde akışkanlığı azaltsan göğüste daha kolay bir yol ya da alnını geriye çektir o anlarda

Canım sanırım bu sebepten sağıyormuşsun ama sütün hızlı gelmesinden ziyade bebiş biberona alışmış olabilir hızlı akıtıyorsa , biberon kullanıyo muydunuz normalde de kolaya alışırlarsa memeyi istemeyebiliyorlar sütün hızlı gelse bile ondan dolayı istememezlik yapmaz bence

Evet canım doğru diyosun kendi annene kızabiliosun ya da seni anlıo ama kvalide görümce resmen emzirmeme kafayı taktılar.sağma fikrine alışamadılar halbuki benm sütüm.çok zor bü dönemden geçio gibiyim lahusalık daha fazla etkilio herhalde.halbuki her çocuk sarılık olabilir. Sağoll canımmm

Kızlar bu bebek inlemesi dediğimiz şey nedir ya? Tam olarak nasıl ayırt etcem ben onu. Şimdide ona kafaya taktım.

Gazli gecen bi gecemiz daha oğlum kivraniyor gazdan hem ağızda. Hem alttan da çıkarıo ama bitmio ne iş anlamadım

Msjin için saol canım doğru diosun kizimla daha çok ilgilenmem gerek tabi evdekilerinde anlayışlı olması gerek kızımın üstüne ncok gidiolar kardeşine dokunmasi. Diye

Bu saat oldu uyumadi hala bizimki:/
Ben utymustum esim bakti simdi o yatti ben bakicam. Neden uyumuyi bu cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…