2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizde de bazi akrabalar kafayi bana taktilar cocugu niye emdirmiyosun niye mama veriyosun sutun azalir diye
Anlatiyorum anlatiyorum anlamiyolar artik bende biri geldigi zaman emdirecek gibi alip diger odaya gidiyorum sutumu sagip veriyorum yoksa milletle ugrasilmiyor

Msjin için saol canım doğru diosun kizimla daha çok ilgilenmem gerek tabi evdekilerinde anlayışlı olması gerek kızımın üstüne ncok gidiolar kardeşine dokunmasi. Diye

Biz hastaneden cıktıgımızda 13tü.14ün altı iyi deyip taburcu ettiler.iki gün sonra gittik yeniden ölçtürdük 12.8cıktı.böyle yavas yavas düşecek dedi.henüz tamamen gecmediği için hem cildinde sarılık devam ediyordu hemde uyuyordu ilk cıktıgında.suan toparladı.senin bebişte bikac günde kendisine gelir annesi.arada dürt mutlaka sütünü ver.idrarla atılıyorcünkü vücuttan

Bu gaz işini napıcaz ya. Yavrum kıvranıp duruyor, uykusu uyku değil hiç. Kıyamıyorum öyle iki büklüm görünce. Uyusa bile hep bir ıkınma, hep bir ık mık sesleri var, içim gidiyor.

Ohh içim rahatladı.çok sağol şu form olmasa napardım bilmiyorum :) çok sağoll bugün tekrar bakılcak hem çocuk doktorumuzda randevumuz var bakalım ne dicek. Bizimkinn dr gözlüğün takıldığı yerler sarı :) ve uyku durumu var inş sizinki gibi geçer

Kızlar istanbul avrupa yakasında hastane tipi süt sağma makinası kiralamadan bahsedilmişti kimdi o bulamadım ?? Ben de istiyorum madelann kini kullandım hastanede süper bişiiii

Kızlar istanbul avrupa yakasında hastane tipi süt sağma makinası kiralamadan bahsedilmişti kimdi o bulamadım ?? Ben de istiyorum madelann kini kullandım hastanede süper bişiiii
Günaydın canım. Bende not almıştım süt sağma makinası için sümer a.ş kiralıyor medelayı Avrupa ve Anadolu yakasında yerleri varmış. Numarası 2125425646

Bu gaz işini napıcaz ya. Yavrum kıvranıp duruyor, uykusu uyku değil hiç. Kıyamıyorum öyle iki büklüm görünce. Uyusa bile hep bir ıkınma, hep bir ık mık sesleri var, içim gidiyor.

Bizde de durum aynı
Sordum ama ilaç veren yok sanırım burda
Ben dr A danıştım deneyecem bir tane. Uykuda okunmayı geçtim ağlıyordu dün

Bizde de durum aynı
Sordum ama ilaç veren yok sanırım burda
Ben dr A danıştım deneyecem bir tane. Uykuda okunmayı geçtim ağlıyordu dün
Bana doktor sab simplex ve nurse harveys damla önerdi gaz icin daha kullanmadm gerçi ama sab simplex khllanan arkdslarm memnun günde 2 kere 8 damla yazmstı

Günaydııın artık ön sayfalarda temmuz ağustos annelerinin konuları var bizimkiler meme verip kaka temizleyip gaz çıkartmaktan buralara pek uğrayamıyor anladım
Benimde son 22.30 saatim kaldı bunları yapmak için.
Birkaç gündür karnımdan gıcır gıcır sesler geliyor acaba neden. Birde sığmadığı çok net anlaşılıyor artık

Bana doktor sab simplex ve nurse harveys damla önerdi gaz icin daha kullanmadm gerçi ama sab simplex khllanan arkdslarm memnun günde 2 kere 8 damla yazmstı

Ben de ikisini duydum, nurse harveys deneyecem olmazsa ilerde sab da deneriz. Bir arkadasım birinden bir arkadasım da diğerinden çok memnun. Sanırım Bebek'ten bebeğe değişiyor.

Benim canim:)
Haznedarda kiralama yeri. Sumer sirketin adi. Medela hast. tipi pompa cift biberonlu kiraladim 10 dk.da hepsini bosaltiyor

cnm her emzirmede genzine kaçma olayını yaşıyorum artk piskolojm bozuldıçuuu yine olcak die emzirmk istemez oldum o yüsden aldım pompa ilk hızlı gelen kısmı biraz sağıp yağlı süte dha cabk geçmesni istyorm çünkü diğer türlü hızlı sütle cabuk tıkanıo emmeyi bırakıo yaglı süt içmio diğer emzirmede yine sulu sütü içio kakası yeşil oldu artk sarı yapmıo tamamen int okudum ilk gelen hızlı süt sindirilmeden indiği için olur yazıo bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…