2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm nasl pekı memnunmsn?bn phılps kullanıorm ama bı yerde yetmıck dıe dusunuorm.
Bende de ev tipi pompa vardi baktim bu cocuk emmiyor duzgun biseyle sagayim dedim. Medela hem meme ucunu yipratmiyor hem cift tarafli sagim old icin zaman acisindan tasarruflu benim icin en onemlisi ise emis gucu ayarinin olmasiydi. Bebek cekisine cok yakin bisey tasarlanmis. Yani bunu kullananlari cok okudum. Medelayla aylarca sagim yapip sutunun azalmadigini soyleyen cok kisi vardi. Memnunum kisacasi tavsiye ederim.

Bebeklerin cook buyuk kismi 6ile 10 arasi huzursuz olurlar ben kizimda yasamistim aylarca o saat araliginda ayakta kucakta dururduk. Banyo iyi fikir. Ben simdi her aksam oglumu yikiyorum sabaha kadar genelde sorun cikarmiyor. En azindan yikadiktan sonra uykuya rahat geciyor.

Canım dün gece 3 kere kalktı yemek için artık banyodan mi gündüzde akşama kadar uyumadığındn mi bilmiyorum ama rahat geçti zaten esime verdim 4e kadsr o baktı uyudu dedi :) sabaha karşıda ben devraldım iki kere sallayınca hep gitti :)) şimdi gözler açık bakalım bu gece nasıl olcak korkuyorum artık akşam olunca bigun yıkayıp 1 gün yikamiyorum hasta olmasın diye . demek Her bebeğin belli bi saati var :) aman gece olmasında hangi saat olursa olsun çok zor :-(

Benimki de su gecirmez bant degildi hatta bi tarafi acilmisti neyse az kalmis dayan ccnm :/

Onu bende merak ediyorum fena gaz cikariyoRlar üstten altan ama bi türlü yine geçmek bilmiyor seninde erken başlamış :) 40indan sonra düzelir dicem ama . bizim 40 geçti değisen bisi olmadı daha da fena oldu

Esime soyledim olur gideriz numuneye dedi 1 aylık kontrolu var pazartesi onun icin arastirmaya girdim canim. Bende diger hastanede yanima yedek battaniye almistim onu sermistim ama mantikli o alt acmalar kullan at tarzi cunku canim :)

Onu bende merak ediyorum fena gaz cikariyoRlar üstten altan ama bi türlü yine geçmek bilmiyor seninde erken başlamış :) 40indan sonra düzelir dicem ama . bizim 40 geçti değisen bisi olmadı daha da fena oldu
Ben ümitlerimi yitireli çok oldu kafamı şartladım bu bebek böyle işin kötü tarafı uyusun diye sabaha kadar ayağımda sallıyorum sırf göbeği kanamasın fıtık olmasın diye yoksa sancıyla çığlıkla uyanıyo topuklarımda derman kalmadı

Seni çok iyi anlıyorum cnm genelde bnde ağlamasın diye salliyorum ayağımda gece çok zor yatağa koyamıyorum susmuyor bazen bnde cinnet geçiriyorum eşimi uyandirip veriyorum geçer inşallah ama 3 ay daha böyle olur sanırım

Kızlar ya yardım bebişim 4 günlük oldu. Uyanmıyo ikş gündür özellikle dün gece süt içemiyo gözleri açılmıyobtam uyanıyo uyuyo yine dr bana zinnat verdi o mu ona uyku yapıyo nasıl uyandırıcam aç kaldı sarılığa çevirir diye korkuyorum

Canım soy bebeğini. Ayağının altını gıdıjla. Burnunu sık.

Aynen benim kız da öyle büyük kızım günün büyük kısmında huzursuzdu hiç derin uykusu yoktu hala uyku sorunumuz var o yüzden şimdi 2 saat uyuyabildigime şükrediyorum

Maşallah canım çok sevindim hep aynı saatlerde yıkamaya çalış ışıkları kapat öyle öyle geceyle gündüzü ayırt etmeye başlar inşallah

Kızlar bnm kız kesinlikle sırt üstü yatmıyor ıkınııkııp uyanıyor hep yüzüstü yatması kazım uyumadı için.. bi fikri olan var mı neden böyle yaptı ya?
Öyle rahat ediyordur canım benim kızımda anca öyle derin uyuyabiliyor kafasını cevirebiliyorsa bir sorun olmaz Allah'ın izniyle büyüğü de öyleydi çok özeniyorum sırt üstü sere serpe uyuyan bebeklere :)

Cok saol bnde en ıısı kıralım.bebısım emse bıle en fzla 5dkka yada gunde ıkı kere neler yaptım ac bıle bıraktıö,sekerlı su sut damlattım olmuo,gogus ucunuda bn kullanamadm.cok dırendm olmadı bebek kazandı;(napalım yıne sut bızım sut

Aynen öyle rahat ediyor çünkü yüzüstü mışıl mışıl uyuyor.. kafasını çeviriyor ama korkuyorum bn o uyusun diye gece bi annem bi ben nöbet tuttuk valla

Ne oluyo bu bebeklere benimkide dün geceden beri aynı kusması tekrarlamadı hamdolsun biraz üşütmüştü ama huysuzluk gaz sancısı uykusuzluk ikimiz de perişan olduk
ya gaz sancısı gibide değill ayaklarıı dümdüz yapıo kasıyo kendinş kolları hızlı hızlı hareket ettiriyo memeyi alcak gibi yapıo almıyoo kucaktada durmuyo yataktada durmuo bitek pusette sallayınca biraz duruyo snra yine aynıı zar zor uyuttum gece uyuyuuncaada 4 saat uyanmadıı şaşıp kalıyorum walla hergün akşam böyleyiz biz 3 4 gündür kolikmi bu acaba hep aynı saatlerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…