- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.701
Buzuki orhan let your baby sleepAyy hangi sarkiymis o bende istiyorum
Bende de ev tipi pompa vardi baktim bu cocuk emmiyor duzgun biseyle sagayim dedim. Medela hem meme ucunu yipratmiyor hem cift tarafli sagim old icin zaman acisindan tasarruflu benim icin en onemlisi ise emis gucu ayarinin olmasiydi. Bebek cekisine cok yakin bisey tasarlanmis. Yani bunu kullananlari cok okudum. Medelayla aylarca sagim yapip sutunun azalmadigini soyleyen cok kisi vardi. Memnunum kisacasi tavsiye ederim.Cnm nasl pekı memnunmsn?bn phılps kullanıorm ama bı yerde yetmıck dıe dusunuorm.
Ahahha ben de bu gece actim bi dondu bakti annem gece gece napiyo der gibi bakti ve aglamaya devam ettiBuzuki orhan let your baby sleep
Benimkinde çok etkili olmadı :))
Bebeklerin cook buyuk kismi 6ile 10 arasi huzursuz olurlar ben kizimda yasamistim aylarca o saat araliginda ayakta kucakta dururduk. Banyo iyi fikir. Ben simdi her aksam oglumu yikiyorum sabaha kadar genelde sorun cikarmiyor. En azindan yikadiktan sonra uykuya rahat geciyor.Bende anlamıyorum ya hadi huzursuzluğu gazdan desek gündüz neden olmuyor benimki de akşam 6dan 1 e kadar huzursuz aynı anlattığın gibi zar zor 1de gece uykusuna geçmeyi başarıyoruz en geç 7de güne başlıyoruz tabi arada 2 3 kere emmeye kalkıyor inşallah banyo ise yarar canım ya mışıl mışıl uyusun oğlusun
Canım dün gece 3 kere kalktı yemek için artık banyodan mi gündüzde akşama kadar uyumadığındn mi bilmiyorum ama rahat geçti zaten esime verdim 4e kadsr o baktı uyudu dedi :) sabaha karşıda ben devraldım iki kere sallayınca hep gitti :)) şimdi gözler açık bakalım bu gece nasıl olcak korkuyorum artık akşam oluncaBende anlamıyorum ya hadi huzursuzluğu gazdan desek gündüz neden olmuyor benimki de akşam 6dan 1 e kadar huzursuz aynı anlattığın gibi zar zor 1de gece uykusuna geçmeyi başarıyoruz en geç 7de güne başlıyoruz tabi arada 2 3 kere emmeye kalkıyor inşallah banyo ise yarar canım ya mışıl mışıl uyusun oğlusun
Benimki de su gecirmez bant degildi hatta bi tarafi acilmisti neyse az kalmis dayan ccnm :/@tota00MorbidAngel4 su geçirmez bant takmadılar,doktor öyle söyledi. Parça parça yıkıyorum vücudumu ama karnımı eğilip yıkadığım için karnım acıyor bi 4 gün kaldı bantın çıkmasına bakalım
Onu bende merak ediyorum fena gaz cikariyoRlar üstten altan ama bi türlü yine geçmek bilmiyorAynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen üstelik benim çok küçük daha 16 günlük ağlamaktan göbeği kanadı kaç defa şimdi ısıtıcının önünde zeytinyağı ile yağladım sardım kundak ardarda saldı gazını neresinde biriktiriyo bu kadar gazı aklım almıyo
Esime soyledim olur gideriz numuneye dedi 1 aylık kontrolu var pazartesi onun icin arastirmaya girdim canim. Bende diger hastanede yanima yedek battaniye almistim onu sermistim ama mantikli o alt acmalar kullan at tarzi cunku canim :)Canım bizim ev numuneye yakın eşim önden gitti sıra aldı fakat gitmesiyle arayıp hadi evden çıkın demesi bir oldu gittik hemen girdik zaten 1 yaş altı önceliği varmış ama akşam eşim gelsin sorarım tekrar naptı nasıl sıra aldı doktor çok iyiydi valla a dan z ye ilgilendi ki bir sürü de bekleyen vardı ama hasta olmadıkça buralara sokmayın çok küçük dedi 1. Ay için sağlık ocağına gideceğim sonraki aylar ona devam ederim muhtemelen.Bi de tavsiyem bebeğine tek kullanımlık alt açma bezi götür hastanelerde ona ser ona yatırsınlar bizde doktor 9 günlük olunca hiç kullanılmamış örtü serdirdi dr ama nolur nolmaz nereye gidersen git götür derim.
Ben ümitlerimi yitireli çok oldu kafamı şartladım bu bebek böyleOnu bende merak ediyorum fena gaz cikariyoRlar üstten altan ama bi türlü yine geçmek bilmiyorseninde erken başlamış :) 40indan sonra düzelir dicem ama . bizim 40 geçti değisen bisi olmadı daha da fena oldu
Seni çok iyi anlıyorum cnm genelde bnde ağlamasın diye salliyorum ayağımda gece çok zor yatağa koyamıyorum susmuyor bazen bnde cinnet geçiriyorum eşimi uyandirip veriyorumBen ümitlerimi yitireli çok oldu kafamı şartladım bu bebek böyleişin kötü tarafı uyusun diye sabaha kadar ayağımda sallıyorum sırf göbeği kanamasın fıtık olmasın diye yoksa sancıyla çığlıkla uyanıyo topuklarımda derman kalmadı
Kızlar ya yardım bebişim 4 günlük oldu. Uyanmıyo ikş gündür özellikle dün gece süt içemiyo gözleri açılmıyobtam uyanıyo uyuyo yine dr bana zinnat verdi o mu ona uyku yapıyo nasıl uyandırıcam aç kaldı sarılığa çevirir diye korkuyorum
Aynen benim kız da öyle büyük kızım günün büyük kısmında huzursuzdu hiç derin uykusu yoktu hala uyku sorunumuz var o yüzden şimdi 2 saat uyuyabildigime şükrediyorumBebeklerin cook buyuk kismi 6ile 10 arasi huzursuz olurlar ben kizimda yasamistim aylarca o saat araliginda ayakta kucakta dururduk. Banyo iyi fikir. Ben simdi her aksam oglumu yikiyorum sabaha kadar genelde sorun cikarmiyor. En azindan yikadiktan sonra uykuya rahat geciyor.
Maşallah canım çok sevindim hep aynı saatlerde yıkamaya çalış ışıkları kapat öyle öyle geceyle gündüzü ayırt etmeye başlar inşallahCanım dün gece 3 kere kalktı yemek için artık banyodan mi gündüzde akşama kadar uyumadığındn mi bilmiyorum ama rahat geçti zaten esime verdim 4e kadsr o baktı uyudu dedi :) sabaha karşıda ben devraldım iki kere sallayınca hep gitti :)) şimdi gözler açık bakalım bu gece nasıl olcak korkuyorum artık akşam oluncabigun yıkayıp 1 gün yikamiyorum hasta olmasın diye . demek Her bebeğin belli bi saati var :) aman gece olmasında hangi saat olursa olsun çok zor :-(
Öyle rahat ediyordur canım benim kızımda anca öyle derin uyuyabiliyor kafasını cevirebiliyorsa bir sorun olmaz Allah'ın izniyle büyüğü de öyleydi çok özeniyorum sırt üstü sere serpe uyuyan bebeklere :)Kızlar bnm kız kesinlikle sırt üstü yatmıyor ıkınııkııp uyanıyor hep yüzüstü yatması kazım uyumadı için.. bi fikri olan var mı neden böyle yaptı ya?
İnşallah cnim çok sağol :))Maşallah canım çok sevindim hep aynı saatlerde yıkamaya çalış ışıkları kapat öyle öyle geceyle gündüzü ayırt etmeye başlar inşallah
Cok saol bnde en ıısı kıralım.bebısım emse bıle en fzla 5dkka yada gunde ıkı kere neler yaptım ac bıle bıraktıö,sekerlı su sut damlattım olmuo,gogus ucunuda bn kullanamadm.cok dırendm olmadı bebek kazandı;(napalım yıne sut bızım sutBende de ev tipi pompa vardi baktim bu cocuk emmiyor duzgun biseyle sagayim dedim. Medela hem meme ucunu yipratmiyor hem cift tarafli sagim old icin zaman acisindan tasarruflu benim icin en onemlisi ise emis gucu ayarinin olmasiydi. Bebek cekisine cok yakin bisey tasarlanmis. Yani bunu kullananlari cok okudum. Medelayla aylarca sagim yapip sutunun azalmadigini soyleyen cok kisi vardi. Memnunum kisacasi tavsiye ederim.
Aynen öyle rahat ediyor çünkü yüzüstü mışıl mışıl uyuyor.. kafasını çeviriyor ama korkuyorum bn o uyusun diye gece bi annem bi ben nöbet tuttuk vallaÖyle rahat ediyordur canım benim kızımda anca öyle derin uyuyabiliyor kafasını cevirebiliyorsa bir sorun olmaz Allah'ın izniyle büyüğü de öyleydi çok özeniyorum sırt üstü sere serpe uyuyan bebeklere :)
ya gaz sancısı gibide değill ayaklarıı dümdüz yapıo kasıyo kendinş kolları hızlı hızlı hareket ettiriyo memeyi alcak gibi yapıo almıyoo kucaktada durmuyo yataktada durmuo bitek pusette sallayınca biraz duruyo snra yine aynıı zar zor uyuttum gece uyuyuuncaada 4 saat uyanmadıı şaşıp kalıyorum walla hergün akşam böyleyiz biz 3 4 gündür kolikmi bu acaba hep aynı saatlerde ?Ne oluyo bu bebeklere benimkide dün geceden beri aynı kusması tekrarlamadı hamdolsun biraz üşütmüştü ama huysuzluk gaz sancısı uykusuzluk ikimiz de perişan olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?