- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.741
Kızlar ya yardım bebişim 4 günlük oldu. Uyanmıyo ikş gündür özellikle dün gece süt içemiyo gözleri açılmıyobtam uyanıyo uyuyo yine dr bana zinnat verdi o mu ona uyku yapıyo nasıl uyandırıcam aç kaldı sarılığa çevirir diye korkuyorum
ya gaz sancısı gibide değill ayaklarıı dümdüz yapıo kasıyo kendinş kolları hızlı hızlı hareket ettiriyo memeyi alcak gibi yapıo almıyoo kucaktada durmuyo yataktada durmuo bitek pusette sallayınca biraz duruyo snra yine aynıı zar zor uyuttum gece uyuyuuncaada 4 saat uyanmadıı şaşıp kalıyorum walla hergün akşam böyleyiz biz 3 4 gündür kolikmi bu acaba hep aynı saatlerde ?
Arkadaşlar göbeğimiz düştü ama yuvarlak ve içi kapanmamış durumda.bebeğinin göbeği böyle olan var mı?bişe nitrat tam hatırlayamadım o sürülür demişti aile hekimi
Bence buyuyunce emecekler soyle bir 3 aylik olsunlar emiyor olacaklar:)Ewt cnm cok sevınırm ıstanbuldaım anadolu yakasnda.aynen hıc olmadı gogsumu acıp orda uyutuorum.bırde bnm bebışm erken dogdu ondn mı acaba dıorm dha cok zayıf kucuk.acaba buyudukce memeyı arada cerez nıetıne cekmeyı ogretebılırmıyım
H Hayirlisikismet ben bahsetmistim acaba onu mu gordun? Ben aradim 200tl istedi telefonla 2 saat fln konusucaz dedi. Ben karar veremedim yani benimki emmek istese zaten emecek:) no.su var bende istersen ara konus ama bilemedim ben.canım ben değilim o ya k.bakma yardımcı olamadımbaşka bi arkadaş bahsetmişti
Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz? Korkuyorum ama kesmem lazım, 1.aydan sonra eldiven takmıcam çünkü beklesem mi 1 aylık olana kadar?
Geceleri bende coknkorkuyorum ya.. kafam dusuyo aniden irkiliyorum fln.. cok sinir bozucu bi durum.. korkuyorumda burnu gogsume gomulcek nefes alamicak diye.. gece emerken dakikalar saat gibi geliyor valla..
Kızlar bnm kız kesinlikle sırt üstü yatmıyor ıkınııkııp uyanıyor hep yüzüstü yatması kazım uyumadı için.. bi fikri olan var mı neden böyle yaptı ya?
Bebeklerin cook buyuk kismi 6ile 10 arasi huzursuz olurlar ben kizimda yasamistim aylarca o saat araliginda ayakta kucakta dururduk. Banyo iyi fikir. Ben simdi her aksam oglumu yikiyorum sabaha kadar genelde sorun cikarmiyor. En azindan yikadiktan sonra uykuya rahat geciyor.
Altını açınca atarım canım uyuyo şimdi benimkide :)10 günlük canım.zorlanınca kanama olabşlir dio.internette de göbek fıtığı resimlerine benziyo korktum biraz.bugün doktora gidicez inşallah hemen düzelir sana da haber veririm.resmini atsana ben de uyansın yükleyim karşılaştıralım
Kızlar bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz. Benimki beni emdikten sonra bazen 90 bazen 100 hatta bazen 120 cc mama içiyor üzerine. Bugün 20 günlük kızım. Kestiremiyorum az mı çok mu? Bana çok mama veriyorum gibi geliyor ana vermeymce de deli gibi aranıyor. İçeceğini içip bırakıyor.
Ewet yaa aynı dediğin gibi agzını acmaya hali yok. Bide kakası yeşil sanki su gibi kokulu annem sen üşütmüşsün ona geçmiş diyo öyle miYok tatlım ilk günler öyle oluyolar.Sarılık da başlayınca hele hiç göz açamıyorlar.Ben artık soyup ıslak pamuk değdiriyodum ona bile pek tepki vermiyordu.En son çareyi şırıngayla az biraz mama vermekte bulduk öyle gözünü açabilir hale geliyodu sonra ben memeyi veriyodum.yoksa o mayışıklıkla memeyi tutabilmesi mümkün değildi :))
Aynen yaa kakasıda yeşil sarı karışık su gibi hafif kokulu acaba ben mi üşüttüm ona geçtiCanim benim oglan da 6 gunluk gunduz cok uyuyo gece bikac sefer emmeye uyaniyo sarilik olcak diye cok korkuyorum bende
Sagol canım bende sarılık uyku yapar diye korkuyorum olmasın diye kakası da sarı yeşil renkli su gibi sizin nasıldı acaba ben üşüttüm de mi bu renkCanım uyandır, bana dediler hep bırak uyandırma uyur da büyür bebek falan diye, sarılık oldu yavrum. Soy, ıslak bezle yüzünü, kafasını sil, ayağını mıncır falan uyandır ama.
Canım gaz olsa ayaklarını kendine çeker ama ya, birde ellerini yumruk gibi yapar. Kolikte de öyleymiş, ben benimki kolik mi diye bakmıştım da öyle yazıyordu hep.
Gümüş nitrat canım. Ama göbek ilk düştüğünde öyle oluyor, biraz biraz kanaması da oluyor 3-4 güne geçiyor. Doktor bana o sürede geçmezse getir demişti, sen de takip edersin ona göre.
Yattığı yer çok yumuşak değilse kafasını rahat cevirebiliyorsa bir şey olmaz canım boğulma önleyici yastıklar var aslında onlarda çözüm olabilirAynen öyle rahat ediyor çünkü yüzüstü mışıl mışıl uyuyor.. kafasını çeviriyor ama korkuyorum bn o uyusun diye gece bi annem bi ben nöbet tuttuk valla
Bebekler bizden etkileniyorlar canm bnde midemi usutmustum ishal olmustum hic halim yoktu kizimda ishal oldu surekli kustu bn iyi olunca oda normale dondu o yuzden bebeklerimiz kadar kendimizede dikkat etmemiz gerekiyorEwet yaa aynı dediğin gibi agzını acmaya hali yok. Bide kakası yeşil sanki su gibi kokulu annem sen üşütmüşsün ona geçmiş diyo öyle mi
Bizimde bugün 20.gun aynen dünden beri doyuramadim resmen. Ben önce emzirip üzerine duruma göre 40-60 cc mama veriyorum. Dün akşam 90 cc verdim deli gibi aranıyordu hala. Üzerine biraz daha emzirdim memede uyudu. Bu sabah emzirdim 60 cc mama verdim yetmedi yarım saat sonra 60 cc daha icti. Ne oldu anlamadım...
Sagol canım bende sarılık uyku yapar diye korkuyorum olmasın diye kakası da sarı yeşil renkli su gibi sizin nasıldı acaba ben üşüttüm de mi bu renk
Etkili oldu gibi valla canm dün onunla uyudu teşekkür ederim :)Bilmem ki 2-3 gündür olan tek farklılık o emmesi uyuması aynı ben de sütümün kalitesi mi azaldı acaba diye kuruntu yapıyorum bi de yağlı kısmı az o yüzden kaka da az mı gibi benimki yapıyor ama çok az yapıyor çünkü bilemedim valla olmadı bi d vitaminini keser denerim dediğin gibi eskiden sık sık yaparken böylr yapınca korkuyor insan
Buzuki orhan let your baby sleep canım sen de dene bi bakalım etkili olacak mı :)
Canm yeşil kaka fazla yediğinden olur diye biliyorum bi doktor var takip ettiğim o öyle diyordu.yesil kaka yapiyorsa cok yiyor cok yedigi icinde hazmedemeyip uyumayip huysuzluk eder diyordu o doktor bence bosa korkutma kendni emzirme aralarini ac yeterli olurkızlar akıl verin
kızım 2 gündür uyumuyor.en fazla 10-15 dakika dalıyor uyanıyor.sürekli ağlıyor.kakası da arada çimen yeşili arada sarı.nete baktım dizanteri falan yazıyor.yeşil kaka neden olur ki?var bi derdi ama ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?