2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Canım uyandır, bana dediler hep bırak uyandırma uyur da büyür bebek falan diye, sarılık oldu yavrum. Soy, ıslak bezle yüzünü, kafasını sil, ayağını mıncır falan uyandır ama.

Canım gaz olsa ayaklarını kendine çeker ama ya, birde ellerini yumruk gibi yapar. Kolikte de öyleymiş, ben benimki kolik mi diye bakmıştım da öyle yazıyordu hep.

Arkadaşlar göbeğimiz düştü ama yuvarlak ve içi kapanmamış durumda.bebeğinin göbeği böyle olan var mı?bişe nitrat tam hatırlayamadım o sürülür demişti aile hekimi

Gümüş nitrat canım. Ama göbek ilk düştüğünde öyle oluyor, biraz biraz kanaması da oluyor 3-4 güne geçiyor. Doktor bana o sürede geçmezse getir demişti, sen de takip edersin ona göre.

Bence buyuyunce emecekler soyle bir 3 aylik olsunlar emiyor olacaklar:)
Hmm ben avrupa yakasindayim da anadolu yakasinin nosunu bilmiyorum Sumer a.s. nin sitesine gir. Kiralayan firma o zaten. Oradan iletisim no.sunu alirsin ara mesela hangi gun alacaksan sabahtan. Bugun kiraliycam diyorsun ayiriyorlar.

gelsene canim baticon varsa pamuga dok gobek deligine yedir kurutuyor hemen. Gunde 2 kez yaparsin oyle demisti bana saglik ocagi.

canım ben değilim o ya k.bakma yardımcı olamadım başka bi arkadaş bahsetmişti
H Hayirlisikismet ben bahsetmistim acaba onu mu gordun? Ben aradim 200tl istedi telefonla 2 saat fln konusucaz dedi. Ben karar veremedim yani benimki emmek istese zaten emecek:) no.su var bende istersen ara konus ama bilemedim ben.

Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz? Korkuyorum ama kesmem lazım, 1.aydan sonra eldiven takmıcam çünkü beklesem mi 1 aylık olana kadar?

Ben de kesmedim daha ama kesmek lazım. 40 tan sonra mı eldiven takmasam diyordum ben de.

Geceleri bende coknkorkuyorum ya.. kafam dusuyo aniden irkiliyorum fln.. cok sinir bozucu bi durum.. korkuyorumda burnu gogsume gomulcek nefes alamicak diye.. gece emerken dakikalar saat gibi geliyor valla..

Aynen yaa.. Kesinlikle aynı düşünceleri paylaşıyorum. 15-20 dk geçsin diye saate bakıp bakıp duruyorum, ama geçmiyor üstelik etrafı izliyorum uyumayayım diye ama bi bakıyorum gözlerim kapalı

Kızlar bnm kız kesinlikle sırt üstü yatmıyor ıkınııkııp uyanıyor hep yüzüstü yatması kazım uyumadı için.. bi fikri olan var mı neden böyle yaptı ya?

Benimki de yan yatmıyor. İlla sırt üstü olacak. Yan yatıriyorum tepine tepine sırt üstü yapıyor kendini.

Bizde tam tersi yikayınca ayari bozuluyor. Yıkarken aglamiyor seviyor gibi ama sonra huzursuz oluyor. Bugün birde gündüz yıkayacağım bakalım nasıl olacak.

Altını açınca atarım canım uyuyo şimdi benimkide :)

Bizimde bugün 20.gun aynen dünden beri doyuramadim resmen. Ben önce emzirip üzerine duruma göre 40-60 cc mama veriyorum. Dün akşam 90 cc verdim deli gibi aranıyordu hala. Üzerine biraz daha emzirdim memede uyudu. Bu sabah emzirdim 60 cc mama verdim yetmedi yarım saat sonra 60 cc daha icti. Ne oldu anlamadım...

Ewet yaa aynı dediğin gibi agzını acmaya hali yok. Bide kakası yeşil sanki su gibi kokulu annem sen üşütmüşsün ona geçmiş diyo öyle mi

Sagol canım bende sarılık uyku yapar diye korkuyorum olmasın diye kakası da sarı yeşil renkli su gibi sizin nasıldı acaba ben üşüttüm de mi bu renk

Aynen öyle rahat ediyor çünkü yüzüstü mışıl mışıl uyuyor.. kafasını çeviriyor ama korkuyorum bn o uyusun diye gece bi annem bi ben nöbet tuttuk valla
Yattığı yer çok yumuşak değilse kafasını rahat cevirebiliyorsa bir şey olmaz canım boğulma önleyici yastıklar var aslında onlarda çözüm olabilir

Ewet yaa aynı dediğin gibi agzını acmaya hali yok. Bide kakası yeşil sanki su gibi kokulu annem sen üşütmüşsün ona geçmiş diyo öyle mi
Bebekler bizden etkileniyorlar canm bnde midemi usutmustum ishal olmustum hic halim yoktu kizimda ishal oldu surekli kustu bn iyi olunca oda normale dondu o yuzden bebeklerimiz kadar kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor

Büyüme atağı mı acaba? Biz sanırım aynı gün doğum yaptık. Emzirme deneyimlerimiz de paralel gidiyor. İnşallah mamadan da birlikte kurtuluruz :) az evvel uyandı 10 dk emdi emmedi uyuyakaldı yine. Mama vermeden bakalım ne kadar uyuyacak?

Kızlar bebeşler umarım iyidir biz bir aylık olduk ama hiç vakit bulamıyorum uykusuzluk bi taraftan heryerlerim özellikle belim sırtım çook ağrıyor
Birde size soracağım
Sağ göğsüm dünden beri çook ağrıyor bebiş pek emmiyor sağıyorum sık sık bu ağrı neyin nesi bilen varmı

Sagol canım bende sarılık uyku yapar diye korkuyorum olmasın diye kakası da sarı yeşil renkli su gibi sizin nasıldı acaba ben üşüttüm de mi bu renk

Evet sarılık arttıkça uyku artıyor gerçekten, sen beslemeye bak biraz zor olcak ama bir süre sonra kendileri kalkmaya başlıyorlar zaten.

Daha 4 günlük olduğu için rengi normal canım, çok katı kıvamda olmuyorlar zaten. Bugün yarın sarıya döner rengi kakasının.

Etkili oldu gibi valla canm dün onunla uyudu teşekkür ederim :)

Canm yeşil kaka fazla yediğinden olur diye biliyorum bi doktor var takip ettiğim o öyle diyordu.yesil kaka yapiyorsa cok yiyor cok yedigi icinde hazmedemeyip uyumayip huysuzluk eder diyordu o doktor bence bosa korkutma kendni emzirme aralarini ac yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…