2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar yrn sbh oglusum sunnet oluyoo.. sanki beni kescekler ya nasil korkuyorum anlatamam.. ins cani yanmaz sonrasinda.. yrn bizim icin biraz zor gecicek gibi.. icinizde sunnet yaptiran varmi?
Canm hayırlı olsun şimdiden neden erken yaptiriyosunuz bi sebebi var mi ? Bende yaptiracagm kismetse su aglamalari az kesilsinde 6 ayi doldurmadan yaptırmak istiyorum kismetse

Benimde aklıma büyüme atağı geliyor.. 10 martta doğum yaptım ben. Evet emzirme durumumuz ve süt miktarımiz da aynı. Bende Dr saginca 40-50 cc bile çıkmıyor. Ve 3-4 saati buluyor dolması.. inşallah düzene gireriz.. birde yatağa yatırınca ikinip sıkılıyor garip garip sesler çıkarıyor. Gaz sorunumuz da yok niye böyle yapıyor anlamadım. Yarın Dr kontrolumuz var soracağım hepsini doktora.

Cnm bnm sutum degısıo bır gun cok ıı gelıo bır gun okdr az kı yememle alakalı herhalde

Kızlar yaa bnm bebiş iki gündür sürekli emiyor gece 3 saatte uyanan çocuk 2 saatte bir uyanmaya başladı ve hep emiyor e tabi göğüsler dolmuyor aklıma takılıyor artık yetmiyor mu sütüm acaba? Emiyor uyumuyor valla stres oldum yaaa

H Hayirlisikismet ben bahsetmistim acaba onu mu gordun? Ben aradim 200tl istedi telefonla 2 saat fln konusucaz dedi. Ben karar veremedim yani benimki emmek istese zaten emecek:) no.su var bende istersen ara konus ama bilemedim ben.
Ayyy cnm cok sevınırım.yalnız sdece konusarak mı yapıck bna ıcraat lazm,tel.da bnde anlatrm

Dertlerimz aynı benm bide yep memede kalmq istegi war deli gibi ağlıo mama werince küp gibi doyup yatıyo :) akşama kdr hiç mama wermiyorm eşim gelnce öle bi wranıo ki ac bu cock dio eşim cok ağlıyo aranıyo gün icindeki hali kayboluo mama weriyorz anca yatıyo

sağol canım.dün sabah 9- akşam 11-12 arası şekerleme yapıp uyandı.ağladı.meme hep ağzındaydı.doğrudur ben ce de.emzik almayınca beni o niyetle kullanıyor böcüğüm.

kızlar, sorunlu gebelikten dolayı yüksek lisansımı dondurmuştum.hocam aradı bugün.artık yavaş yavaş başlamalıyım tezime.ama öyle zorki..tez önerimi bile iki saatte gözden geçirebildim.çok da zor bir konum var.bi de o stres eklendi.

Ben de 10 martta doğum yaptım. Doktorun söyleyeceklerini benimle de paylaşırsan sevinirim.

Canm göğsünün kahve olan uc kısmını sik süt geliyorsa birak emsin.emdikcede artar sütün

Şükürler olsun hepimiz bebeğimize sag salim kavustukta simdi onlarla ilgili konuşuyoruz..hepimiz zor dönemlerden geciyoruz lohusalik uykusuzluk beslenememe yorgunluk derken hepmiz gayet cok zorlanıyoruz ama şükürler olsun ki Rabbim hepimizi bebislerimize kavuşturdu Allah onlarin acılarını göstermesinde biz varsin uykusuz yorgun olalım

Bnmkide oyle canm hep yan yatiyor kafasi yanlamasina bir tuhaf oldu gibime gidiyor o yuzden uyanikken iki tarafindan yastikla destekleyip sirt ustu yatmasini sagliyorum
uyurken yan yatiriyorm bogazina kusmugu kacar haberim olmaz diye
Aynı canım bende kusar dıye hep yan yatırdım kafası sivrıledi ya bakalım doktor ne dicek

Evet sadece ezmu arkadas yavrusunu rabbime teslim etti allah hıcbırımizi evlatlarımızla sınamasın.

LifeandFeel canim sormussun gaz sancisi olmuyor mu diye evet birkac gundur oluyor ama sallasam bile bunu bilmedigi icin hic fayda etmiyor bol bol pit pit sirtina vuruyorun veya yuzustu bacaklarima yatirip masaj yapiyorum ne uyurken ne de sanciis olduğunda sallamıyorum buyuk besigi de sallanan almistik o da bosuna olmus arada yine de bakariz :)

Ne kadar haklisin canim binsukur allahima saglikli bebeklerimizi kucakladik zorluklari elbet var ama kizimi dunyalara degismem

Ben de basvuru bile yapamadım ales puanım da iyudu bebeğim büyüsun biraz kesinlikle yapacagim tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…