2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugun 34 gunluk olduk bebegimin yuzu hala sari gibi saglik ocagi bol emzir deyip yolladi 5 gunlukken sınır 10ken 11 cikmisti sonra da dustu ama hala yuzu sari gibi canim sıkılıyor bu duruma haftaya dr a götüreceğim 50 gun surer dediler benim gibi var mi bebegim cok uyumuyor sarilik belirtileri yok kilosu da guzel bu arada

Ben varim canim.kızım 3 gunluktu 18le hastaneye yatttik.3 gun işin tedavisi gordu deger 9a düştü. Hastaneden çıktık. Ama hastaneden cikinca bebegim tekrar sararmaya basladi ilk hastaneye yattigimizdaki gibiydi.bu kez farkli bi hastaneye götürdük. Tekrar kan alindi deger bu kez 8 di .dr sarilik yok dedi.

Sagol canim insallah benimkinde de yoktur arkadasim bebek hemsiresi o da normal dedi ama ben taktim haftaya gosterecegim simdi seninki kac gunluk ve beyazladi mi yuzu

gelsene canım bak böyle bizim göbek yüzüstü durmayı hiç sevmiyorum tahminimce ağrısı var ondan bakalım yarın ne dicek sağlıkocağı ona göre doktora gideriz

Eklentiler

• IMG_20170330_163938.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 53
Masaj galiba en iyi çözüm sallamamak için sallamak çok zor benim sabaha kadar topuklarım gitti ama bi yandanda güzel ayağımda susuyo ben oturarakta olsa uykumu alıyorum geceleri bakalım bugün gündüz bende masajla geçirdim sallamadım ama saatleri saatlerine uymuyor

Aynen canım benimki d eöyle biz de 4 günlükken götürdük değer 8 çıktı dr takibe gerek yok 12 üstünü takip ediyoruz dedi o zaman gözlernin içi daha sarıydı şimdi sadece kenarlarda çok hafif kaldı ama çocuğun rengi sarı gibi hala benim de canım sıkılıyor 1 ay kontrolünde soracağım 23 günlük olduk biz de , belirtiler de yok ama bilmiyorjm nolacak

Amiiin Amiin canım. Düşünüyorum da bu kadar uykusuzluğa başka biri ya da başka bir şey sebep olsa sinir küpü olurdum ama uyandığında bana bile olmasa o yamuk yamuk gülüyorlar ya, onu gördüm mü dünyam değişiyor. Dediğin gibi Rabbim acılarını göstermesin..

Canım benimki de öyle. En son değerimiz 7.6'ydı bizim, bugün bir doktora götürdük o da dedi yüzü hafif sarı ama en son yüzden gider o da 5'in altına düşünce olur dedi. Yani ciddi bir durum yok 2 ay kadar böyle devam edebilir sorun değil dedi ben de rahatladım:)

Evet canim ne saatleri ne dr gunleri birbirini tutuyor allah sabir versin hepimize masajla cozersin inşallah sorunlari sen dene

Bisey yoktur bence canim seninki hic sinirin ustine cikmamis ki internette 2 haftalikken sarilik degeri tavan yapar sonra duser diyor insallah oyledir

Ayy cok sagol canim ya ne rahatlattin beni haftaya bende guzel seyler duyarim insallah

Benimki de buna benzer canim sadece daha kucuk deligimiz o da kilosuyla alakalidir belki gobis doldukca buyur delik
Bizim bebeğin kilosu 6 günlük kontrolde 2700 dü zayıf canım senin bebiştemi zayıf yoksa bizimki enfeksiyondan filanmı şişmiş şimdi 17 günlüğüz 5 günlükken düştü göbüş :)

Evet canim insallah en kisa zamanda tekrar bebegi olur diger bebegi de ahirette onunla kavusur
Her sütüme baktığımda onun benim sütüm bacaklarına kadar süzüldü bebeğim içemedi dediği geliyor aklıma çok üzülmüştüm Allah hayırlı bir evlat nasip etsin bunun acısını unutturucak

Maşallah bebisine insallah bian once düşer sarılığı da kıyamam bn ona :) insan korkuyor mikrop kapar diye kucucukler canlari ne ki :/ pzretesi gidiyim bakalim yazarim yine sana :)

Merhaba kızlar. Sezeryan olalı 29.gün özel bölge temizligi yapmak istiyorum sizce sakıncası olur mu ? 10. Günde yapma demisti doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…