2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))
Canim ikeanin ust katindaki yemek bolumunde de var bir emzirme odasi aklinizda bulunsun

benimkide öyle canım doktor tahlil istedi veremedik hep yeşilli kakası anlamadım gitti doktr sen yeşil şeyler yiyorsan oda yapar dedii ama hergün yeşil şeyler yemiyorumki mikrop kapmamıştr inşallah
galiba üşüttü oğlum terlemeye başladı bakması daha bi zor oldu

siz sünnet olnuşsunuz maşAllah ben nekadar uyarsa uyusun karışmıyorum altını kirlettiğinde :)

Bebek cok yiyip sindiremediginde fazlasini yesil atarmis yada usutup gazli oldugunda yesil olurmus.. bizim dr arada yesil olur dedi..
üşüttü galiba benim oğlan

:) ayniyiz. ih ih ihh seslerinden mahvoldum. Simdi tekrar emdi refluden dolayi yarim saat dik tutuyorum uyuklamayayim diye de burayi okuyorum
Benimkide şimdi fışkırarak ne var ne yok kustu çok üzülüyorum hastamu diye. Üstüm ıslak benim onu sallamaktan değişemedim bile üşüyorum

Ya ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))
Benim arkadaş emzirme yeri yoksa acil durumlarda kabinde emziriyormus aklimizda bulunsun

Canım çok sağol, çok düşüncelisin :) son bi umut bi elimdekileri deneyeyim bakayım yine geçmezse yazarım sana. Çok şey karıştırdık malum. Belki sürekli yıkamak iyi gelir toparlar biraz.

Yanında biri olursa rahat çıkarsın da tek zor olur ya. Sen kıyafet denerken bakan oyalayan biri oluyor yanında hem. Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz sürekli. Bazı bebek bakım odaları çok pis baya mikrop yuvası gibi. Ben artık emzirmek için bakım odası aramıyorum bi kafeye falan oturursak oralarda daha rahat oluyor, takıyorum emzirme önlüğünü emziriyorum :) ya da müslin örtüler var onlar daha büyük onunla örtüyorum.

Canım çok sağol, çok düşüncelisin :) son bi umut bi elimdekileri deneyeyim bakayım yine geçmezse yazarım sana. Çok şey karıştırdık malum. Belki sürekli yıkamak iyi gelir toparlar biraz.
Tamam cnm inşallah bir an önce geçer :) ama ihtiyaç olursa yaz mutlaka :)

Melekleri 1 aylık olan daha da büyük tecrübeli annişler bebişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor kız bebiş anneleri alt temizlerken kukucuğunun içini de temizliyormuşsunuz hemşire bize ellemeyin kendi özel aurası var bozmayın demişti ne zaman temizlicez yüzdeki küçük kırmızı noktacıklar sorulmuş şampuanı azaltın kızlar haftada 1 veya 2 yapın noktalar azalıcaktır zaten meleklerin kafası bakteri oluşturmuyormuş

Ya benimki çok sık kaka yapıyor :/ yani bi kapatıyorum hop yine yapıyor. Hiç boş bez açtığım yok ki sık sık değiştiriyorum. O yüzden bi türlü pişiğini geçiremedim. Evet o iç kısmı temizlemeyin diyorlar ama kaka bulaştıysa aldırıyorum. Her temizlemede de 1 kez mendili geçiriyorum ama öyle çok detaylı temizlemiyorum orayı. Bemimkinin ağzının etrafı kırmızı noktalarla doldu o nasıl geçer acaba. Başka yerinde yok ağzının etrafı sadece. Sanki sütün bulaştığı yerler hep.

Ya bende her açtığım da alıyordum dün den beri 3 düştük emme süresi de azaldı hafif nezleydik o mu arttı acaba hiç kıyamıyorum yawruma oda yenidoğan sivilcesidir belki tatlım bilemedim şimdi sadece ağız etrafı mı yağlı acaba bebişinin

İnsan her değişiklikte korkıyor işte normal mi değil mi diye. Emme sıklığı bizim de düştü ama kakanın maşallahı var. İçeride stokladı heralde canı sıkıldıkça sallıyor ya ağzının etraf çok fena görünüyo pis bi görüntü. Yumulacık cildi ne hale geldi..

Kiziminda yuzu putur puturdu.sadece sebamedin losyon sampuan vs kullaniyorum duzeldi suan.

Benim hep kafama takilmisti bu dun ilk kez temizledim. Pisik kremleri ve kaka birikmis sanki orda korka korka aldim.. Almayayimmi artik
Ucu beyazsa sutun yagli olduguna isaretmis. Agzinin kenarında varsa ozellikle kirmizilar anne sutude leke yapabiliyormus hatta biodermanin mi ne ona ozel kremi var canim

Ağızdanmı verdin yoksa popodan sırınga seklindemi

Benim kız dün öğlenden beri kaka yapamıyor.Normalde günde 4-5 yapardı en az.Sütüm mü yaramıyor kendi mi yapamıyor ama karnı da taş gibi rahatsız.Uyarmak için erken di mi kızlar ne kadar beklesem

Canım sana yazmıştım belki görmemişsindir mısır nişastası denedinmi pudra gibi dökücen büyük kızımda senınkı gibiydi ben bunla büyüttüm 2 yaşına kadar çok faydasını gördüm doğal bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…