- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.761
Canim ikeanin ust katindaki yemek bolumunde de var bir emzirme odasi aklinizda bulunsunYa ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))
galiba üşüttü oğlum terlemeye başladı bakması daha bi zor oldubenimkide öyle canım doktor tahlil istedi veremedikhep yeşilli kakası anlamadım gitti doktr sen yeşil şeyler yiyorsan oda yapar dedii ama hergün yeşil şeyler yemiyorumki mikrop kapmamıştr inşallah
siz sünnet olnuşsunuz maşAllah ben nekadar uyarsa uyusun karışmıyorum altını kirlettiğinde :)Bizde bi bucukta uyandik bu saate kadar babasi salladi ancak uyutabildik ama zaten bi saate uyanip tekrar meme ister:) gece altini acmasam cok guzel uyukluyo emerken ama acmasak da piser totolari.. biz bide sunnetliyiz ondan daha cok degistiriyorum altini..
üşüttü galiba benim oğlanBebek cok yiyip sindiremediginde fazlasini yesil atarmis yada usutup gazli oldugunda yesil olurmus.. bizim dr arada yesil olur dedi..
Benimkide şimdi fışkırarak ne var ne yok kustu çok üzülüyorum hastamu diye. Üstüm ıslak benim onu sallamaktan değişemedim bile üşüyorum:) ayniyiz. ih ih ihh seslerinden mahvoldum. Simdi tekrar emdi refluden dolayi yarim saat dik tutuyorum uyuklamayayim diye de burayi okuyorum
Benim arkadaş emzirme yeri yoksa acil durumlarda kabinde emziriyormus aklimizda bulunsunYa ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))
Canım çok sağol, çok düşüncelisin :) son bi umut bi elimdekileri deneyeyim bakayım yine geçmezse yazarım sana. Çok şey karıştırdık malum. Belki sürekli yıkamak iyi gelir toparlar biraz.Auralee cnm istersen bn sana bulurum onları mavi kutulu kremi ablam yeğenime de çok kullandı ama p.tesiden p.tesiye bulabileceğim için biraZ beklememiz gerekebilir ya da haftaiçi de bulmayı denerim tabii istersen yazarsın bana :)
Yanında biri olursa rahat çıkarsın da tek zor olur ya. Sen kıyafet denerken bakan oyalayan biri oluyor yanında hem. Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz sürekli. Bazı bebek bakım odaları çok pis baya mikrop yuvası gibi. Ben artık emzirmek için bakım odası aramıyorum bi kafeye falan oturursak oralarda daha rahat oluyor, takıyorum emzirme önlüğünü emziriyorum :) ya da müslin örtüler var onlar daha büyük onunla örtüyorum.Ya ne guzel cikmissiniz.. point daha yeni duzgundur emzirme yeri.. forumda d&r in ordaki wclerde ufak bi bbk bakim odasi var.. iki kiyafet deneyip hoop emzir gel yapcaz heralde:))
Tamam cnm inşallah bir an önce geçer :) ama ihtiyaç olursa yaz mutlaka :)Canım çok sağol, çok düşüncelisin :) son bi umut bi elimdekileri deneyeyim bakayım yine geçmezse yazarım sana. Çok şey karıştırdık malum. Belki sürekli yıkamak iyi gelir toparlar biraz.
Ya benimki çok sık kaka yapıyor :/ yani bi kapatıyorum hop yine yapıyor. Hiç boş bez açtığım yok ki sık sık değiştiriyorum. O yüzden bi türlü pişiğini geçiremedim. Evet o iç kısmı temizlemeyin diyorlar ama kaka bulaştıysa aldırıyorum. Her temizlemede de 1 kez mendili geçiriyorum ama öyle çok detaylı temizlemiyorum orayı. Bemimkinin ağzının etrafı kırmızı noktalarla doldu o nasıl geçer acaba. Başka yerinde yok ağzının etrafı sadece. Sanki sütün bulaştığı yerler hep.Melekleri 1 aylık olan daha da büyük tecrübeli annişler bebişleriniz günde kaç defa kaka yapıyorkız bebiş anneleri alt temizlerken kukucuğunun içini de temizliyormuşsunuz hemşire bize ellemeyin kendi özel aurası var bozmayın demişti ne zaman temizlicez yüzdeki küçük kırmızı noktacıklar sorulmuş şampuanı azaltın kızlar haftada 1 veya 2 yapın noktalar azalıcaktır zaten meleklerin kafası bakteri oluşturmuyormuş
Ya bende her açtığım da alıyordum dün den beri 3 düştük emme süresi de azaldıYa benimki çok sık kaka yapıyor :/ yani bi kapatıyorum hop yine yapıyor. Hiç boş bez açtığım yok ki sık sık değiştiriyorum. O yüzden bi türlü pişiğini geçiremedim. Evet o iç kısmı temizlemeyin diyorlar ama kaka bulaştıysa aldırıyorum. Her temizlemede de 1 kez mendili geçiriyorum ama öyle çok detaylı temizlemiyorum orayı. Bemimkinin ağzının etrafı kırmızı noktalarla doldu o nasıl geçer acaba. Başka yerinde yok ağzının etrafı sadece. Sanki sütün bulaştığı yerler hep.
İnsan her değişiklikte korkıyor işte normal mi değil mi diye. Emme sıklığı bizim de düştü ama kakanın maşallahı var. İçeride stokladı heralde canı sıkıldıkça sallıyorYa bende her açtığım da alıyordum dün den beri 3 düştük emme süresi de azaldıhafif nezleydik o mu arttı acaba hiç kıyamıyorum yawruma oda yenidoğan sivilcesidir belki tatlım bilemedim şimdi sadece ağız etrafı mı yağlı acaba bebişinin
Kiziminda yuzu putur puturdu.sadece sebamedin losyon sampuan vs kullaniyorum duzeldi suan.Bugün 1. Ay aşısı oldu bebişim, hepatit B yani 2. Dozu.
Dr hala sarılığı var dedi geçer Zaman'la dedi ama aklıma takıldı yine de. Biz geçti sandık meğer çocuğumun ten rengini bilmiyormuşum
Bir de yüzünde boynunda kırmızı sivilcemsi noktacıklar var hemşire bişeye alerjisi var dedi, şampuanı değiştir istersen dedi. Böyle olan var mı çocuğun yüzü ergenden beter
Benim hep kafama takilmisti bu dun ilk kez temizledim. Pisik kremleri ve kaka birikmis sanki orda korka korka aldim.. Almayayimmi artikMelekleri 1 aylık olan daha da büyük tecrübeli annişler bebişleriniz günde kaç defa kaka yapıyorkız bebiş anneleri alt temizlerken kukucuğunun içini de temizliyormuşsunuz hemşire bize ellemeyin kendi özel aurası var bozmayın demişti ne zaman temizlicez yüzdeki küçük kırmızı noktacıklar sorulmuş şampuanı azaltın kızlar haftada 1 veya 2 yapın noktalar azalıcaktır zaten meleklerin kafası bakteri oluşturmuyormuş
Ucu beyazsa sutun yagli olduguna isaretmis. Agzinin kenarında varsa ozellikle kirmizilar anne sutude leke yapabiliyormus hatta biodermanin mi ne ona ozel kremi var canimYa benimki çok sık kaka yapıyor :/ yani bi kapatıyorum hop yine yapıyor. Hiç boş bez açtığım yok ki sık sık değiştiriyorum. O yüzden bi türlü pişiğini geçiremedim. Evet o iç kısmı temizlemeyin diyorlar ama kaka bulaştıysa aldırıyorum. Her temizlemede de 1 kez mendili geçiriyorum ama öyle çok detaylı temizlemiyorum orayı. Bemimkinin ağzının etrafı kırmızı noktalarla doldu o nasıl geçer acaba. Başka yerinde yok ağzının etrafı sadece. Sanki sütün bulaştığı yerler hep.
Ağızdanmı verdin yoksa popodan sırınga seklindemiKızlar dün gaz damlası sormuştum sabahı zor ettik gece ve sabah kaka yapan kuzum bugün yapmamıştı. Hemen doğal zeytinyağı verdik -market ürünü değil- 5 dk sonra ne var ne yok çıkardı ne birikmiş ama.
Burda kabız şikayeti olanlar vardı öneririm.hem nasıl duruyor öocuklar dün karnı şişti kuzumun hemde gün içinde yapmadı diye.Yazık kuzulara
Ölçü ise sadece 1 çay kaşığı zeytinyağı
Benimki sağ gözü geçmedi anne sütü masaj fayda etmediBebeğinn gözlerinde çapak olan var mı?? Doktor tobrex verdi. Anne sütüyle de siliyorum ama geçmedi daha
Canım sana yazmıştım belki görmemişsindir mısır nişastası denedinmi pudra gibi dökücen büyük kızımda senınkı gibiydi ben bunla büyüttüm 2 yaşına kadar çok faydasını gördüm doğal bişeyAynı şeylri kullandım işte. Bi tek bepanthen alerjim var benim, her şeyi bana benziyor alerji de çekerse daha beter etmeyeyşm diye onu kullanmadm desitin kullandım. Pudra kullanırken kurutmuştu baya ama dpktor daha kötü yapar dedi. Ne yaparım bilmiyorum. Hamazinc de bi işe yaramadı sudokrem daha kötü yaptı. Bez değiştik mesele bez de değilmiş. Canı yanıyor açık yara olmuş artıkdoktor gördü mantar demedi ama mantar nasıl görünüyor? Bize her yaptığında yıkayarak temizle dedi. Ama bazen 15 dkda bir yapıyor nasıl temizleyeyim ki hasta olacak o kadar da.
:) ayniyiz. ih ih ihh seslerinden mahvoldum. Simdi tekrar emdi refluden dolayi yarim saat dik tutuyorum uyuklamayayim diye de burayi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?