2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bilmiyorum ki bende bakınca kaka ve krem var aynı ne yapsam bilemedim

Benim kız dün öğlenden beri kaka yapamıyor.Normalde günde 4-5 yapardı en az.Sütüm mü yaramıyor kendi mi yapamıyor ama karnı da taş gibi rahatsız.Uyarmak için erken di mi kızlar ne kadar beklesem
Erken canım 10 gün falan yapmazsa öyle yöntemlere başvurun diyorlar normalmiş sadece anne sütü alanlar kabız olmazmış uyarilirsa ona alışırmış neyse çok uzattım:) benim kızda geçen hafta 5. Günde yaptı bu hafta yine aynı sana anlatıyorum ama benimde aklım hep orda geçen hafta 1 çay kaşığı zeytin yağı verdim ertesi gün yapmıştı uyarmaktansa bu yöntem daha iyi bence canım inşallah çok bekletmeden yaparlar

Kızlar arko krem pişiğe çok çok iyi geldi ben çözümü buldum Deneyin derim artık pişik yok 1 haftadır kullanıyorum önceden bepanten kullanıyodum sürekli pişik oluyordu ... Sizlerle paylaşayım dedim

Sorma canım ana yüreği normal dense de içi rahat etmiyor gidip gelip poposunu kokluyom valla yapsa da o da rahat etse ben de 10 gün de çok uzun gün boyu yaptıkları kakaları düşününce nerde birikecek o kadar kakazeytinyağı versem mi diyorum da sonra da ilk 6 ay anne sütü harici bir şey vermeyin lafı aklıma geliyo vazgeçiyorum

Dr en az 600 gr almalı demişti 1 ayda

İlk ay 600-1000 arası normal kızlar drumuz bana 1 kg üstü de çok iyi değil fazla beslendiklerindne genelde reflü gaz gibi şikayetleri yoğun oluyor o bebeklerin demişti

Şu saate kadar sadece 3.5 saat uyudu tahmin edersiniz ki kesintisiz değil

Uykum varr
Gece uykusu da oyle tatli oluyor ki :) simdi uyusam diyorum ama aciktim. Sagolsun oglan dun gece yedi bitirdi annesini buyume atagi yasiyor sanki birkac gundur

İlk ay 600-1000 arası normal kızlar drumuz bana 1 kg üstü de çok iyi değil fazla beslendiklerindne genelde reflü gaz gibi şikayetleri yoğun oluyor o bebeklerin demişti
Aynen oyle canim hem kusmasi hem gazi cok fazla. Karnininsiskinligini bir gorseniz yanlara dogru. Doktor cok obur bebeklerde oluyor dedi.

Ya bzmki dogdugundan beri hic günde 7 8 kez kaka yapacak kadar olmadi en fazla 3 4 bez kakali oluyor oda nadir genelde 1 yada 2 bez kakali ama idrari dolu dolu yapiyor

Ya bzmki dogdugundan beri hic günde 7 8 kez kaka yapacak kadar olmadi en fazla 3 4 bez kakali oluyor oda nadir genelde 1 yada 2 bez kakali ama idrari dolu dolu yapiyor
Belki dolu dolu yapiyorsa yeterlidir. Ilk zamanlar her actigimda kaka oluyor gibiydi. Ama cok yogun olmuyordu her sefer belki de ondandir. Azalinca biraz endiselendim.

Ay ozellikle hastanelerin emzirme odalari berbatti. Afedersiniz pis bir koku oluyor. Dedigin gibi ortumu takip emziriyorum genelde ben de. Ama alt acmak icin mecburen giriyoruz odaya

O biziz işte reflü De var galiba ekseriyetle az az kusar uyanikken gazı zaten söyleniyorum bile artık ama vermezsem de ağlıyor bazen oyalamaya çalışıyorum ama yani nasıl oyalıyorum gel bi de bana sor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…