2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Biz bunu kullaniyoruz cnm bebegim en cok bunu sevdi ve kendi kendine akitmiyor bebek cekmek zorunda kaliyor

Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göz rengi nasıl görünüyo herkes benimkine renkli olucak diyor bence imkansız bizim göz rengimiz kahverengi.

Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göz rengi nasıl görünüyo herkes benimkine renkli olucak diyor bence imkansız bizim göz rengimiz kahverengi.
Bana da herkes renkli olcak diyor ama banada kahverengi olcak gibi geliyor . Bakınca bituhaf göz rengi ışığa gelince bianlik koyu gri gibi anlamadım. Ama koyu duruyor çözemedim

Bana da herkes renkli olcak diyor ama banada kahverengi olcak gibi geliyor . Bakınca bituhaf göz rengi ışığa gelince bianlik koyu gri gibi anlamadım. Ama koyu duruyor çözemedim
Benimki ortası açık gri kenarlara doğru koyu larcivert mavi gibi annem yeşil gözlü çocuklarım olmadı bari bu torunum olsun diyor bende eşim açık kahve benzese benzese ona benzer diyorum çok ümitlenme diyorum :)).

Hehehe aynen benim eşimin ela benimde siyaha yakın koyukahverengi bakalım 6 aya kadar tam belli olmazmış ama isterim yeşil olsun ela olsun çok imrenerek bakardım:)

Evet canim biberonum avent ucu da anne memesine benzer olanlardan ama 1 numara. 0 numaranin varligindan bile haberim yoktu. Cok tesekkurler.

Tesekkur ederim canim. Dr browns dan da bazilari cok memnun bazilari da akitiyor yazmis forumlarda. Burada kullanan varsa bize yazsa keskeee

En rahat dr brownu aliyor benimkiler ben diger marka biboranlariminda meme ucunu doktor brownla degistirdim digerlerini akitiyorlar

6 aya kadar nitelemezmiş göz rengi canım başta hep renkli gibi oluyor sonu kahverengi:)) Benim kızında mavi şu an ama bizim kahve hiç sanmıyorum böyle kalsin keşke kalsa :)

6 aya kadar nitelemezmiş göz rengi canım başta hep renkli gibi oluyor sonu kahverengi:)) Benim kızında mavi şu an ama bizim kahve hiç sanmıyorum böyle kalsin keşke kalsa :)
Yaşlılar söyleyince tecrübe konuşuyor dedim ama bencede olmaz ikimizde kahverengi anne tarafım hep renkli baba tarafımda hep ela :)

Dimi:) bencede ama çok tatlı yorgunluk bu:) uykum hep kaçar iki saat uyup uyanmak neredeyse düzenli olarak hep uyuyan kişi bebek doğunca helak oldu işte olsun az kaldı zaten geçer zaman bunları da atlatacagiz

Ben de öyle inanılmaz uyku düşkünüydüm ama şimdi dertlenmiyorum uyuyamıyorum bile. Dediğin gibi her şey düzene gircek inşaallah :)

Şu an renkli görünür canım, süt mavisi derler hatta ama sonra şeklleniyor. Ben de bekliyorum bana benzesin yeşil olsun diye, görümcem de ne olur renkli olsun diyor her aradığında ama bakalım :))

Bugün bizimde 1. Ay kontrolümüz vardı. Aslında gün olarak 1 aylık değil, 26 günlüğüz ama geçen hafta gidince bu hafta kontrol süremizde gidelim dedik. Sarılık geçen haftadan bu yana hafiflemiş dedi doktor, ona çok sevindim. İleri tetkik yapmamıza gerek yok, kalanı da atar dedi:) küçük bir gazmanız, orda patır patır pırtladı doktorun gözünün içine baka baka kilo alımımız çok şükür iyi ama tabi aldığımız kiloyla bile şu an bir çok bebeğin doğum kilosuna yeni ulaştı düşük doğum ağırlıklı bir bebek olduğu için. Önümüzdeki ay yakalıcaz ama oğlumla inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…