2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bıktım süt sağmaktan ağlıyorum sürekli emmiyor halen.ne kadar sağabilirim ki
Canim tesekkur ederim biberon tavsiyen icin. Ayrica lutfen bozma moralini. Yeterki sutun olsun sagarak da olsa verirsin. Bak benim sutum yetmiyormus mecbur mamaya basliyoruz. Once cok uzuldum agladim ama baktim resmen olan sutum de cekildi sondu resmen goguslerim. Toparladim simdi kendimi. Cok sukur. Ne kadar verebilirsek sutumuzu.

Kızlar nasılsınız hep okuyorum ama yazmaya vakit yok malesef. Emzirirken flan okuyorum. Kızlar bebeğimi emziriyorum bazen emmesinin yarısında ağzından gaz çıkarıyor sonra devam ediyor emmeye bu sefer emdikten sonra iki saat uğraşıyorum ama çıkarmıyor gaz mesela geceleri emziriyorum uyuya kalıyor gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor bu sefer uyutamiyorum ve bazen gazda çıkarmıyor uykusuz kalıyorum. Siz geceleri muhakkak gazını çıkarıyor musunuz? Doğru düzgün uyku uyumadik hiç . Gündüz hiç uyumuyor zaten gece de bir bir buçuk saat uyuyup uyanıyor sabah yediden sonra flan oda kalmıyor uyanıyor tamamen . Ev ı süpürmem lazım ama yok yerine koyuyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık

Benim kızım da gaz çıkarırken uyanıyor bazen ben buzuki orhan let your baby sleep ya da anne karnında kalp atımlı ses var onu açıyorum onlarla uyuyor tekrar bi dene bakalım canım fayda edecek mi

canım bol bol sağ o zaman derim ya da bebişi sürekli emzir hatta bi sağ bi sol bi sağ bi sol emzir kısa aralıklarla süt çok güzel çoğalıyor en güzel çoğaltan şey bebeğin emmesi

Benim annem babam da kahve ben maviyim belli olmaz canım oladabilir sende kesin çekinik gen vardır eşinde de varsa olabilir renkli :)
Eşimde yok bizde çok var bakalım bizimkiler boşa hevesleniyo bence :))
kahverengi olsa koyu olurmuş görümcem öyle dedi ne renk olur bilmem ama renkli olucak gözü dedi bence imkansız :))

Çok uykum var ya uyuyamadım kv kaçıyor komsuya gitti görümceme dedim kal Burda bebeğe bak dedim yukarıya cikicam yatıcam diyerekten bakmadi. Bende sevdirmiycem kizi uyanikken çağırmam artık

kahverengi olsa koyu olurmuş görümcem öyle dedi ne renk olur bilmem ama renkli olucak gözü dedi bence imkansız :))
Benim kizda öyle sut mavisi var netten arasitircaktim ne olur diye:))

Ay vallahi eşim ve annemlerde aynı şeyi diyor, renkli olcak belli diye. Ömrüm boyunca da yeşil renkli gözlü erkekleri hiç beğenmem demiştim ama oğluma aşık olabilirim tabiki :))

Çok uykum var ya uyuyamadım kv kaçıyor komsuya gitti görümceme dedim kal Burda bebeğe bak dedim yukarıya cikicam yatıcam diyerekten bakmadi. Bende sevdirmiycem kizi uyanikken çağırmam artık

Uyumadı mı hiç senin prenses, o arada kıvrılsaydın sen de:)

Yeni uyudu gözler Zombi gibi...yemek vardır dünden kalan Allah'tan bı çorba yapcam o kadar:) ben agladigini duyamam diye uyuyamıyorum illa basımda durcak biri lazım

Sağol desteğin için peki nası anlaşıldı yetmediği?? Belki benmkide yetmiyor çünkü emmediği için hergün hemen hemen aynı cc de çıkıyor.hatta moralim bozuksa daha az geliyor.

Gözleri ne renk canım şu anda

Benim kizda öyle sut mavisi var netten arasitircaktim ne olur diye:))
Ben hiç merak etmiyordum göz rengini bizimkiler aklımı bulandırdı
bende sevmem ama dediğin gibi oğlum olursa o bambaşka olur hemde eşimin tarafın da renkli gözlü yok ayrı bi havamız olur tabi Allah sağlık versin gerisi önemli değil :))

Kızlar boynumuz böyle ikigğnde bir yıkıyoruz ama bu nedir bilen var mı benek benek dr a daha 20 gün var tlfnunu da vermiyor kendileri

Eklentiler

• IMG_1290.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 81
Benim kızım da gaz çıkarırken uyanıyor bazen ben buzuki orhan let your baby sleep ya da anne karnında kalp atımlı ses var onu açıyorum onlarla uyuyor tekrar bi dene bakalım canım fayda edecek mi

Fayda etmiyor benimkine canm

Sma mama kullanan varmı kızlar nasıl begeniyormusunuz ben hipp kullanıyorum ama sma yida öneriyorlar siz ne kullanıyorsunuz.

Sağol desteğin için peki nası anlaşıldı yetmediği?? Belki benmkide yetmiyor çünkü emmediği için hergün hemen hemen aynı cc de çıkıyor.hatta moralim bozuksa daha az geliyor.
Canim baska bisey icin doktora gidiyoruz sik sik. Kilosuna bakiliyor tabi. Son hafta kilo alimi alt sinirda cikti. sut yeterli gelmiyor dedi doktoru. Zaten de cok emmek istiyor uzun uyuyamiyor. Sik sik emmek istiyor uyanip. Meger yetmiyormus doymuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…