2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
canım bol bol sağ o zaman derim ya da bebişi sürekli emzir hatta bi sağ bi sol bi sağ bi sol emzir kısa aralıklarla süt çok güzel çoğalıyor en güzel çoğaltan şey bebeğin emmesi
Canim o kadar cok emziriyorum ki inanamazsin. Cok az uyuyor. Yatiriyorum yarim saat sonra uyanip emmek istiyor. Gece bile max 1 saatlik uyur uyanir. Surekli memede. Yedigime ictigime de cok dikkat ediyorum bol sivi aliyorum. Ama niye az anlamiyorum. Ben de emme gudusunden bu kadar emiyor saniyordum meger doymayip surekli meme istiyormus

Yeni uyudu gözler Zombi gibi...yemek vardır dünden kalan Allah'tan bı çorba yapcam o kadar:) ben agladigini duyamam diye uyuyamıyorum illa basımda durcak biri lazım

Ay anladım canım, o zaman destek olmaları gerekiyor tabi ki. Herkes kendi dünyasında ama maalesef ya

Gözleri ne renk canım şu anda

Kenarları lacivert, ortası gri ile koyu yeşil arası canım.

Ay aynı durum bizde de var, bir tek ben renkli gözlüyüm az havam olsun :)) çocuk bana benziyor ama göz başka tabi:)

Benimki de gündüz öyle canım, derin uyumuyorsa 1 saat sonra falan bakıyorum aranıyor, gece uzun uyuduğu oluyor ama bazen. Günde kaç gr almış ki sınırda dediler?

Ben bazen kucagimdayken yemek yapıyorum çok zor oluyo bide insanın zoruna gidiyo bi kişi de olmaz ki yav etrafta 5 dk tutsun diye geciyo içimden zor yanlızlık ayrı şehirde olduğunu çocuklar doğduktan sonra anladim

tota00 benimkinin de goz rengi aynen dedigin gibi. Renkli olma ihtimali var mi? Esim acik kahve benimki baya koyu siyaha yakin. Ondan pek zannetmiuorum. Ama saclari sariya yakin kahve teni de beyaz oglumun.

tota00 benimkinin de goz rengi aynen dedigin gibi. Renkli olma ihtimali var mi? Esim acik kahve benimki baya koyu siyaha yakin. Ondan pek zannetmiuorum. Ama saclari sariya yakin kahve teni de beyaz oglumun.

Bence şu an süt mavisi denilen renk ya, yani renkli olcak diyemiyorum açıkçası. Sanki bir kaç ay sonra belli olur gibi:)

Benim prenses megersem yuzustu uyumak istiyormuş okdat rahat ki 3 saattir uyuyordu ben ses yaptm braz uyansin diye

Benimki de gündüz öyle canım, derin uyumuyorsa 1 saat sonra falan bakıyorum aranıyor, gece uzun uyuduğu oluyor ama bazen. Günde kaç gr almış ki sınırda dediler?
Gunde 20 gr aliyormus. Alt sinir dedi doktor. Goguslerim surekli sonuk. Dolmuyor hic. Hele bugun memeyle savasti resmen yavrum sut grlmiyor diye.

Moral bozmak yok kizlar her beslenme oncesi meme vermeye devam. Tutacaklar bir gun illaki. Tutmasa benim oglan tutmazdi biliyorsunuz hep yazdim sureci.
Cnm bnmkı cok şukur cok şukur hıc emmıo degıl,ama bnm bebiş ztn erken doğum bn smdı bı tek memeyı veremıorm.brz dha guclensn kılo alsn ozmn brz sağmaı azaltıcm.bnmkı meme ucuyla anca tuttu.hala mememde kavga cıkıo uykusunda emmıo ama canları sağolsn napalım Allahım süt versnde durmak yok sağıma dewam

Kizlar zombi gibiyim bgn.. gece gaz sancisindan resmen uyumadi.. 10dk uyuklamalarla ayaktayim ve bgnde kucakta uyuyo besiginde uyanip aglamaya baslio tekrar kucagima aliorum susuyo.. yemek yapicam esime verdim mutfakta 10dk duramadim aglamaya basladi hmn.. simdi kucagimda bi eli de yakamdan tutmus halde aglamio ama uyumuyoda.. uyusa yatirinca uyancak ay napcam delircem bgn.. belimde kopuyo.. butun gun kucakta nerdeyse 5kilo valla kas yaptim..

Günlük kaç cc sağoyorsun canım bizim doktor 450-490 arası olmalı dedi benm onkadar çıkmıyo
Cnm bnm ılk zmnlar 800den fazla cıkıodu snr stok yaptm onları kullanım dıınce sagmadıkca azaldı.suan cıktığıda oluo 250de kaldıgıda oluo ama duzenlı sağmak cok önemlı.sen göğus ucuyla denedınmı bnm bebiş yavaş yavaş ole tuttu.

Benmki de alıyor normal uca gerek kalmıyor ama keyfi alıyor canı isterse.karnı toksa.bi de güzel emiyo ama gerisi yok.sarılık diye zorlayamıyorum.senn 250 tek sefer mi günlük mü tekse maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…