- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.061
Şuan aynı merak içindeyimBenmki de alıyor normal uca gerek kalmıyor ama keyfi alıyor canı isterse.karnı toksa.bi de güzel emiyo ama gerisi yok.sarılık diye zorlayamıyorum.senn 250 tek sefer mi günlük mü tekse maşallah :)
Ben bazen kucagimdayken yemek yapıyorum çok zor oluyo bide insanın zoruna gidiyo bi kişi de olmaz ki yav etrafta 5 dk tutsun diye geciyo içimden zor yanlızlık ayrı şehirde olduğunu çocuklar doğduktan sonra anladim
Bizimkine de sut gozu diyor herkes. Yani renkli goz yok zaten bizdede. Saglikli olsunlar da onemli degil
Gunde 20 gr aliyormus. Alt sinir dedi doktor. Goguslerim surekli sonuk. Dolmuyor hic. Hele bugun memeyle savasti resmen yavrum sut grlmiyor diye.
Yok kızlar naptnz bızde ınsan ewladıız
Bnde adanadayim canm cok sicak burasidasu konusunu araştırdım da hemen hemen her doktor vermeyin diyor.ben akdeniz bölgesinde sıcak mı sıcak bir yerde yaşıyorum ve şimdiden kısa kolluları giyip terlemeye başladık.biz onca su tüketirken nasıl vermemezlik edebilirim bebeğime?bi yerde su tüketimi zarar veriyor böbreğe falan yazmış.ne kadar doğru bilmiyorum.daha önce yazmıştım.cevap vermiştiniz.yazmayanların da doktor yönlendirmelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
mashmallow aşı ateş yaptı mı?merak ettim aşımıza az kaldı.
yukarda kaka sayısı sorulmuş.anne sütü alanlarla mama alanların kaka sayısı, rengi, kıvamı ve kokusu farklıymış.
MaşallahBenim prenses megersem yuzustu uyumak istiyormuş okdat rahat ki 3 saattir uyuyordu ben ses yaptm braz uyansin diye
Yok artık ne güzel işte :) başlarda baya verimliymiş amaYok kızlar naptnz bızde ınsan ewladııztam kndımı hollanda ınegı gbı hıssettım ılk baslarda oluodu ama smdı gunluk anca
Bnde adanadayim canm cok sicak burasida
Doktora sordum bebege su verelim mi dedim yok dedi bn mamada veriyorum ve mamayi kaynamis suyla yapiyoruz zararli olsa mamalar suyla yapilmazdi diye dusunuyorum
Can'ım mama takviyesi yap. Benimde meme almayınca mecburen mama veriyoruz aç aç olmaz kan şekeri düşer yoksa.Kızlar acil yardımmmmmm bebeğim meme tutmuyo ilk defa karnı yumuşacık açlıktan mahvoldu ağlamaktan uyuyakaldı mememe gelince basıyor çığlığı 3 kere boğazına kaçtı ondan sonra böyle oldu ne olur yapabileceğim birşey varmı söyleyin uyanınca ya yine tutmazsa
Bende su vermek istemiyorum ama kv fln verin agzi pamukcuk olmaz hem diyor.. hickirik tuttugunda minik kasigiyla iki kasik veriyirum bende..su konusunu araştırdım da hemen hemen her doktor vermeyin diyor.ben akdeniz bölgesinde sıcak mı sıcak bir yerde yaşıyorum ve şimdiden kısa kolluları giyip terlemeye başladık.biz onca su tüketirken nasıl vermemezlik edebilirim bebeğime?bi yerde su tüketimi zarar veriyor böbreğe falan yazmış.ne kadar doğru bilmiyorum.daha önce yazmıştım.cevap vermiştiniz.yazmayanların da doktor yönlendirmelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
mashmallow aşı ateş yaptı mı?merak ettim aşımıza az kaldı.
yukarda kaka sayısı sorulmuş.anne sütü alanlarla mama alanların kaka sayısı, rengi, kıvamı ve kokusu farklıymış.
Ya bı gorseydn kahve makınesı gbıydm biberonu koymasıyla dolması bir oluoduYok artık ne güzel işte :) başlarda baya verimliymiş ama
Bizim ki deniz mavisi, sonradan degisebiliyormus ama.Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göz rengi nasıl görünüyo herkes benimkine renkli olucak diyor bence imkansız bizim göz rengimiz kahverengi.
Ama tehlikeliymis canim kendilerini anne karninda zannedip nefes almayi unutabiliyorlarmis son 10 yildir sırt ustu yatirmak gerektigi soyleniyormus.Maşallahbenim prenses de hep öyle uyuyor
Ablam da ayni boyle dusundu temmuzdu gecen sene ici yanmistir cocugun dedi 1 2 kasik su verdi bi seferligine. Diskisi kan gorduk dr.a gittik su mu verdiniz dedi direkt. Ki su bebek sulari varya onu kaynatip sogutup vermistik. Sadece anne sutu alan bebek sahra cölunde yasasa yine susamaz mikrop kapmis dedi bnde vermiyorum o yuzden. Midesi doluyormus gereksiz yerehele şimdi neyse de temmuz ağustosta adana eriyor resmen.yok su ishal, pişik ve enfeksiyon yaparmış, böbrek fonksiyonlarını bozarmış filan da...tabi doktordan daha iyi bilemeyiz de onlar cehennem sıcağında yaşamıyorlar tabi.
Benim de oyle canim belime sirtima vuruyor agrisi. Refluden dolayi dik tutuyoruz agirlastikca zor oluyor. Bir an once kendileri tutsa boynumuzu iyi olacak. Kendisini de atiyor. Cok sıkı tutmak gerekKizlar zombi gibiyim bgn.. gece gaz sancisindan resmen uyumadi.. 10dk uyuklamalarla ayaktayim ve bgnde kucakta uyuyo besiginde uyanip aglamaya baslio tekrar kucagima aliorum susuyo.. yemek yapicam esime verdim mutfakta 10dk duramadim aglamaya basladi hmn.. simdi kucagimda bi eli de yakamdan tutmus halde aglamio ama uyumuyoda.. uyusa yatirinca uyancak ay napcam delircem bgn.. belimde kopuyo.. butun gun kucakta nerdeyse 5kilo valla kas yaptim..
Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göz rengi nasıl görünüyo herkes benimkine renkli olucak diyor bence imkansız bizim göz rengimiz kahverengi.
benim kızında mavi hatta camın kenarına götürünce rengi daha bi açılıyor herkes mavi bunun gözü diyolar umut dünyası işte bekliyorum bu arada benim ela babasının kahve kayınpederin yeşil kayınpederin annesinin maviymiş çekerse ona çeker diyorum ablalarının birinkahve biri elaEşimde yok bizde çok var bakalım bizimkiler boşa hevesleniyo bence :))
kahverengi olsa koyu olurmuş görümcem öyle dedi ne renk olur bilmem ama renkli olucak gözü dedi bence imkansız :))
Kızlar acil yardımmmmmm bebeğim meme tutmuyo ilk defa karnı yumuşacık açlıktan mahvoldu ağlamaktan uyuyakaldı mememe gelince basıyor çığlığı 3 kere boğazına kaçtı ondan sonra böyle oldu ne olur yapabileceğim birşey varmı söyleyin uyanınca ya yine tutmazsa
walla şu 40 çıksın rahatlarız inşallahBöyle şeyler olabiliyor canım ben de tartışmadım ama arada eşimi ilgisiz olmakla suçlayıp kızıyorum. Bütün gün ve gece Bebek'le ilgilen, ağlaması uyutması bazen duş alamıyorum, oysa eşim çalışıyor akşam gelip beş dk ilgilenip ben yatıyorum deyip yatabiliyor. Normal bu ama işte batıyor bana.
azıcık uyudu uyku arasında tuttu canım çok şükür aklım çıkacaktı çok sağolCan'ım mama takviyesi yap. Benimde meme almayınca mecburen mama veriyoruz aç aç olmaz kan şekeri düşer yoksa.
belki canım yada yeşile döner belki :)Bizim ki deniz mavisi, sonradan degisebiliyormus ama.
Benim ela babasinin su yesili gozleri. Deniz oglanin da mavi olmaya devam edebilir belki
Bizim anne tarafı heeeep renkli göz halalar da ela dedelerde renkli ama baba tarafında yokbenim kızında mavi hatta camın kenarına götürünce rengi daha bi açılıyor herkes mavi bunun gözü diyolar umut dünyası işte bekliyorum bu arada benim ela babasının kahve kayınpederin yeşil kayınpederin annesinin maviymiş çekerse ona çeker diyorum ablalarının birinkahve biri ela
uyku arasında denedim tuttu şükür çok sağol mamaya gerek kalmadı :))Canım sakinleşmeden verme tekrar, huylanmasın. İstersen bir öğün mama ver, karnı biraz doysun sonra dön tekrar sütünü ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?