2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
büyük kızımın çok hatırlamıyorum ama halaları yeşil diye sevinmişti sonra elaya ordan kahve oldu küçük kızımın maviydi ama nasıl desem lacivertten biraz daha acık maviden 6aydn sonra elaya döndü bununki ablasından biraz daha açık hastanedeki hemşirede bu mavi olacak dedi ne biliyim umutlandım bende sağlıklı olsunda bunlar işin keyif tarafı

Ama arkadasın bebeğini gördüm bugün aramızda bir gün var onda hiç mavilik yok koyu renk gözleri büyük ihtimalle kahve olur onunki

Evet o sekilde duzelecek. Ben de guclensin tutar diyordum oyle de oldu

Uykusuz bir gecenin daha ardından günaydın kızlar sütü az olan arkadaşlar vardı dereotu yemelerini tavsiye ederim ben de birkaç gündür yemeye başladım ve çok faydasını gördüm umarım herkeste aynı etkiyi yaratır bebelerimize yetecek kadar sütümüz olur hepimizin:)

Günaydın dereotunu direk mi yiyosun ben hic sevmem ama dun aldim sirf sut icin

Yok cnm ateş yapmadı çok şükür ama çok huysuzluk yaptı hala da huysuzluğu devam ediyor gündüz

Günaydınnnn dereotunu ben de hergün yiyorum ama benm süt sabitlemdi sanki aynı çıkıo.hiçççç istahım yok hamileyken çok yemişim şimdi canım hiç bişe istemiyor.sabah kahvaltı akşam 1 tabak yemek bu kadar.meyve bile annemin zoruyla genelde yemiyorum.

Kizlar hangi marka elektrikli sut pompasi kullaniyorsunuz
Sunu kullan yada sakin alma dediginiz marka var mi bnm kullandigim pompanin cekim gucu azaldi sanki ya
Kizda emmedigi icin mecbur bir tane daha alacam fikir verirseniz bugun almayi dusunuyorum

Evet canım öyleymiş bende korka korka yatırıyorum ama öbur türlü da 10 dk uyumuyor biraz daha buyuyunce icimiz daha rahat eder insallah

Günayıdn kızlar, hayırlı Cumalar.

Arkadaşlar 2 sorum olacak,
1.si göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar, bende dün başladım kullanmaya. Ama pek memnun kalmadım ,kalkanı takınca gögüs ucum hep ıslak kalıyor buhar yapıyor herhalde. Hem alt silikonu hem delikli plastik kısmı kullanıyorum ama hep ıslak ve o daha kötü yapıyor sanki. Ayrıca kalkan kullanınca göğüs ucum pompa yapmış gibi şişiyor, sizde de öyle oluyormu? Neyi yanlış yapıyorum?

2.si dün akşam feci migrenim tuttu sabaha karşı 5 e kadar çektim ama artık hastanelik olmak üzereydim, mecbur sütümü sağıp ilacımı içtim. Şimdi bugün tüm gün çıkan sütü sağıp dökecekmiyim? ilk çıkan sütü döksem yeterli mi? Ne kadar zaman süte geçer ki bu ilaç acaba. Bilgisi olan var mı?

Canım benim doktorum su verme dedi anne sütünden karsılıyormus zaten herseyi.

Aynıyız.sabah kahvaltı aksam bir tabak yemek.ne vakit oluyor zaten nede iştahkaldı

Sunu kullan yada sakin alma dediginiz marka var mi bnm kullandigim pompanin cekim gucu azaldi sanki ya
Kizda emmedigi icin mecbur bir tane daha alacam fikir verirseniz bugun almayi dusunuyorum

Ben mamajoo kullanıyorum canım,memnunum.

Ameda kullanıyorum memnunum canım

Nası yaptın bunu?? Nası beslenipsun ne yer ne içerein :) 2.bebeğin mi peki
Cnm bılmıorm 15gun sutum cok ııdı snr azaldı,bnde smdı eskıye donuş yapmk istiorm ama olmuo.ama ıkı gundt brz duzelme var yulafla pekmez tahınnyıyorm acaba omu ıılestrdı bi dene istersn.sen mama verıomsn pekı

Bende açım bişey yiyesim gelmiyor yorgunum kı sabah tahin pekmez yedim şimdi halim hiç kalmadı dün den beri hiç uyuyamadı nesi var kızımın ya

Karnım çok ağrıyo bugün ve kanamam değişik;daha 35 gün oldu doğum yapalı-acaba adet mi diye şüphelendim ama bilemiyorun.adet agrısı gibi karnım ağrıyor;lohusa kanamam da hiç kesilmemişti-yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…