- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.101
Peki cekim gucu nasil canm sutum cok olmadigi icin cekim gucunun yuksek olmasi daha iyi olur diye dusunuyorumBen mamajoo kullanıyorum canım,memnunum.
Baktimda bayagi pahaliymis ya 600-700 liraAmeda kullanıyorum memnunum canım
Peki cekim gucu nasil canm sutum cok olmadigi icin cekim gucunun yuksek olmasi daha iyi olur diye dusunuyorum
Baktimda bayagi pahaliymis ya 600-700 lira
Bn 200-300 arasi olsun istiyordum
Kızlar bugün 40 imiz çıktı banyomuzu yaptık sonra oğlumun tırnaklarını keserken etini kestim çok kanadi ağlamaktan kıpkırmızı oldu bebegim
Yeni gördüm kusura bakma canım gazide tanidik doktor vardi randevu almadik direk yenidogan ünitesine cıktık küvezlerin oldugu yerde muayne etti bi doktor cihazla sarılığına baktı okdr. Bende surekli bi doktor bulamadim 2. Ayda kalca cıkığı ultrasyonu varmıs nerde cektircez falan hic bilmiyorum siz nerde cektirmeyi dusunuyorsunuz ?Rica ederim canım memnun kalmanıza sevindim aynı doktordur muhtemelen 2. Kattaydı odası, bizle de başka şey için gitmemize rağmen kontrole gelmişiz gibi çok ilgilendi ben de çok şaşırmıştım devlette bu kadar ilgili bir doktora denk geldiğim için ama dediğin gibi bize de mikrop kapar çok kalabalık buraya hasta olmadıkça getirmeyin dedi.Ben de 2. Ay kontrolü için düşünüyordum tekrar götürmeyi ama bi yandan doktor da haklı , gazide nasıldı çocuk polikliniğe mi gittiniz drlardan randevu mu aldınız olmadı biz de oraya götürelim.
Ben lansinoh çiftli kullanıyorım netten 198 e aldım , genelde tekli kullanıyorım şuan ama memnunum bi sorun yaşamadım 8 kademesi 3 farklı sağım tekniği var aslında tekli de alınabilir ama ben motoru daha güçlü olur diye çiftli tercih ettimKizlar hangi marka elektrikli sut pompasi kullaniyorsunuz
Sunu kullan yada sakin alma dediginiz marka var mi bnm kullandigim pompanin cekim gucu azaldi sanki ya
Kizda emmedigi icin mecbur bir tane daha alacam fikir verirseniz bugun almayi dusunuyorum
Biz de karar verebilmiş değiliz direk radyolojidrn mi randevu almak gerekiyor acaba yoksa işitme testindeki gibi çocuk dr u yönlendirebilir mi acaba? Yine numuneyi düşünebilirşz belki üniversite hastanesinde randevu almak falan daha sorun olabilir belkiYeni gördüm kusura bakma canım gazide tanidik doktor vardi randevu almadik direk yenidogan ünitesine cıktık küvezlerin oldugu yerde muayne etti bi doktor cihazla sarılığına baktı okdr. Bende surekli bi doktor bulamadim 2. Ayda kalca cıkığı ultrasyonu varmıs nerde cektircez falan hic bilmiyorum siz nerde cektirmeyi dusunuyorsunuz ?
Bize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi kiYeni gördüm kusura bakma canım gazide tanidik doktor vardi randevu almadik direk yenidogan ünitesine cıktık küvezlerin oldugu yerde muayne etti bi doktor cihazla sarılığına baktı okdr. Bende surekli bi doktor bulamadim 2. Ayda kalca cıkığı ultrasyonu varmıs nerde cektircez falan hic bilmiyorum siz nerde cektirmeyi dusunuyorsunuz ?
Bugün Ömer in aşısı yapıldı hepatitmiş .. Kalça için 45. Günü gitmemiz gerektiğini söyledi .. Erken geldi banaBize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Öyle dedim su verme dedi ama su veriyom susuyo çocukCanım benim doktorum su verme dedi anne sütünden karsılıyormus zaten herseyi.
Ayy kıyamam yaaKızlar bugün 40 imiz çıktı banyomuzu yaptık sonra oğlumun tırnaklarını keserken etini kestim çok kanadi ağlamaktan kıpkırmızı oldu bebegim
Haklısın canım ben indirimdeyken oldukça uygun almıştım. Avent bak istersen biPeki cekim gucu nasil canm sutum cok olmadigi icin cekim gucunun yuksek olmasi daha iyi olur diye dusunuyorum
Baktimda bayagi pahaliymis ya 600-700 lira
Bn 200-300 arasi olsun istiyordum
Bana da 1.ayda usg çekilecek dedi cnm. Bekliyorum 1.ayıBize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Günayıdn kızlar, hayırlı Cumalar.
Arkadaşlar 2 sorum olacak,
1.si göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar, bende dün başladım kullanmaya. Ama pek memnun kalmadım ,kalkanı takınca gögüs ucum hep ıslak kalıyor buhar yapıyor herhalde. Hem alt silikonu hem delikli plastik kısmı kullanıyorum ama hep ıslak ve o daha kötü yapıyor sanki. Ayrıca kalkan kullanınca göğüs ucum pompa yapmış gibi şişiyor, sizde de öyle oluyormu? Neyi yanlış yapıyorum?
2.si dün akşam feci migrenim tuttu sabaha karşı 5 e kadar çektim ama artık hastanelik olmak üzereydim, mecbur sütümü sağıp ilacımı içtim. Şimdi bugün tüm gün çıkan sütü sağıp dökecekmiyim? ilk çıkan sütü döksem yeterli mi? Ne kadar zaman süte geçer ki bu ilaç acaba. Bilgisi olan var mı?
Kızlar benim bebeğimin göbeği düştü bu gün ama iltihaplanmış böyle olan var mı? Ne yAptınız? Sağlık ocağı bakar mı götürsem yardımcı olursanız sevinirim.
Bize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Ağrı kesici ile ilgili bilgim yok maalesef canım, ben minoset içmiştim onun da zararı yok diye devam ettim sütümü vermeye.
Kalkana gelince, hava deliklisini kullandığında buhar olmuyor ama diğerini kullandığında dediğin gibi buhar olabiliyor ve hep nemli kalıyor. Hoş hava deliklide de yine biraz nemli kalma oluyor atletle ya da sütyenle kapattığın için, o nemli kalması beni rahatsız etmemişti baya faydasını görmüştüm çünkü. Ucunu da dediğin gibi çıkarıyor ve biraz şişiriyor :)
Götür canım bakarlar hatta aksatmadan götür bence, iltihap ciddi çünkü.
Bize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Kızlar benim bebeğimin göbeği düştü bu gün ama iltihaplanmış böyle olan var mı? Ne yAptınız? Sağlık ocağı bakar mı götürsem yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?