2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bugün 40 imiz çıktı banyomuzu yaptık sonra oğlumun tırnaklarını keserken etini kestim çok kanadi ağlamaktan kıpkırmızı oldu bebegim

Peki cekim gucu nasil canm sutum cok olmadigi icin cekim gucunun yuksek olmasi daha iyi olur diye dusunuyorum

Baktimda bayagi pahaliymis ya 600-700 lira
Bn 200-300 arasi olsun istiyordum

Çekim gücü 7 kademeli canım, sen arttırıyorsun istediğin kadar.

Kızlar bugün 40 imiz çıktı banyomuzu yaptık sonra oğlumun tırnaklarını keserken etini kestim çok kanadi ağlamaktan kıpkırmızı oldu bebegim

Geçmiş olsun canım, batikon sür. Olur böyle kazalar,Bebeklerin cildi daha taze çabuk iyileşir sıkma canını.

Yeni gördüm kusura bakma canım gazide tanidik doktor vardi randevu almadik direk yenidogan ünitesine cıktık küvezlerin oldugu yerde muayne etti bi doktor cihazla sarılığına baktı okdr. Bende surekli bi doktor bulamadim 2. Ayda kalca cıkığı ultrasyonu varmıs nerde cektircez falan hic bilmiyorum siz nerde cektirmeyi dusunuyorsunuz ?

Kizlar hangi marka elektrikli sut pompasi kullaniyorsunuz
Sunu kullan yada sakin alma dediginiz marka var mi bnm kullandigim pompanin cekim gucu azaldi sanki ya
Kizda emmedigi icin mecbur bir tane daha alacam fikir verirseniz bugun almayi dusunuyorum
Ben lansinoh çiftli kullanıyorım netten 198 e aldım , genelde tekli kullanıyorım şuan ama memnunum bi sorun yaşamadım 8 kademesi 3 farklı sağım tekniği var aslında tekli de alınabilir ama ben motoru daha güçlü olur diye çiftli tercih ettim

Biz de karar verebilmiş değiliz direk radyolojidrn mi randevu almak gerekiyor acaba yoksa işitme testindeki gibi çocuk dr u yönlendirebilir mi acaba? Yine numuneyi düşünebilirşz belki üniversite hastanesinde randevu almak falan daha sorun olabilir belki

Bize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki

Kızlar benim bebeğimin göbeği düştü bu gün ama iltihaplanmış böyle olan var mı? Ne yAptınız? Sağlık ocağı bakar mı götürsem yardımcı olursanız sevinirim.

Canım benim doktorum su verme dedi anne sütünden karsılıyormus zaten herseyi.
Öyle dedim su verme dedi ama su veriyom susuyo çocuk
Ayy kıyamam yaa hangi makasla kestin? ben normal yuvarlak uçlu makastan kestim dün önce internette baktım nasıl kesilir diye uyurken kestim dikkat ettim keserken uyandi hemen kız:)

Kızıma 39. Günde 40 banyosu yaptık tuzladik kına sut karisimiyla bastan yıkadık kina kokuyor ya mis gibi :)

Ağrı kesici ile ilgili bilgim yok maalesef canım, ben minoset içmiştim onun da zararı yok diye devam ettim sütümü vermeye.
Kalkana gelince, hava deliklisini kullandığında buhar olmuyor ama diğerini kullandığında dediğin gibi buhar olabiliyor ve hep nemli kalıyor. Hoş hava deliklide de yine biraz nemli kalma oluyor atletle ya da sütyenle kapattığın için, o nemli kalması beni rahatsız etmemişti baya faydasını görmüştüm çünkü. Ucunu da dediğin gibi çıkarıyor ve biraz şişiriyor :)

Kızlar benim bebeğimin göbeği düştü bu gün ama iltihaplanmış böyle olan var mı? Ne yAptınız? Sağlık ocağı bakar mı götürsem yardımcı olursanız sevinirim.

Götür canım bakarlar hatta aksatmadan götür bence, iltihap ciddi çünkü.

Delikliyi kullanıyorum canım ama buhar yapıyor. İyi mı kötü mu bilemedim. Uçları ise pompa yapmışım gibi sis..
Bu arada benim ağrı kesici ağır birşey. Etken maddesini arattim internette 24 saat emziremeyecegim.. Neyse zaten benimki memeyi çerez niyetine içiyor her türlü üstüne mama veriyorum. Bugün tek mama ile idare edecek. Çok şikayetçi olacağını da sanmıyorum

Düştükten sonra öyle oluyor cnm. Antibiyotikli krem veriliyor. Götür bence baksınlar sana da krem versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…