2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

O zaman sıkıntı değil, çok şükür öyle bir alternatifin var :)
Yani o nemli olmasını rahatsız etmiyorsa devam et kullanmaya bence, baya rahatlatıyor çünkü ben ilk günler hep onunla takıldım :)

Kızlar bizim kalça usg çekildi tip2A çıktı sanırım bir bacak daha az gelişmiş
3. Ayda tekrar çekilsin dendi ama ben 2. Ayda da götürecem

Canim cok sagol hep moral verdiniz. Simdi benim goturmeme gerek var mi acaba capaya yine de? Hic cocugu aglatmak bagirtmak da istemiyorum. Bugun de iyi gordum Allaha sukur. Umarim gelmis gecmistir.
Bence hiç gerek yok canm hastaneler mikrop yuvası zaten..ha olurda tekrarlarsa ki ben hic sanmam tekrarlayacagini o zaman götürürsün ama suan zaten düzelms benm sahsi fikrm bence gerek yok yinede sen bilirsin

Ben sacimi boyatiyorum kizlar cok kotu oldu yarin da mevlid var. Organik boyayla boyayacaklar zaten ins sute cok etkisi olmaz

Bence hiç gerek yok canm hastaneler mikrop yuvası zaten..ha olurda tekrarlarsa ki ben hic sanmam tekrarlayacagini o zaman götürürsün ama suan zaten düzelms benm sahsi fikrm bence gerek yok yinede sen bilirsin
Tesekkur ederim canim destegin icin. Hep yazdin rahatlattin beni sagol. Esimle de oyle karar aldik. Ins gelmis gecmistir. Bu arada bizim oglan pek meme emmiyo ya biberon verdim dun onu da almadi. 3 5 dk fln duruyo cekiyo kafasini noldu acaba doyuyor mudur ki. Aglayip mizmizlanmiyor da.

Çok uykum var ya uyuyamadım kv kaçıyor komsuya gitti görümceme dedim kal Burda bebeğe bak dedim yukarıya cikicam yatıcam diyerekten bakmadi. Bende sevdirmiycem kizi uyanikken çağırmam artık
Valla canım ne gorumce ne de kv insanın annesi kadar olamaz . Benim kv de de bir ay sonra geldi diğer odaya geçip uyuyor .Annem sabaha kadar başında hep .Ben ne zman uyannsam o da uyanıyor. Her işi de annme yükledi .Daha da kiskaniyor oğlumu benim annemden. Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi

Al birini vur ötekine. Benim kaynanam aynı ilçede olmamıza rağmen bir yemek yapıp göndermiyor haftada bir iki kere iki saat geliyor yiyip içip geri gidiyor benim annem şehir dışında olmasına rağmen bir ay bizimle kaldı bugün de 40 ı için geldi kadın kv yine yok uyanamamis

Bnde dun gece siparis verecektim ama yorumlari okuyunca bir tereddute dustum cekim gucu iyi degil gibi yorumlar yapilmis

Demi annesi kadar olmuyor anneme öyle ihtiyacim varki

O zaman sıkıntı değil, çok şükür öyle bir alternatifin var :)
Yani o nemli olmasını rahatsız etmiyorsa devam et kullanmaya bence, baya rahatlatıyor çünkü ben ilk günler hep onunla takıldım :)

Daha hassas yaptı gibi geldi bana.. takip takip çıkartıyorum :)

Canım ya benimki de öyle .Çok aç olunca çok güzel tutuyor yoksa karni biraz toksa kavga ediyoruz .Vermiyorum bende .Emzik veriyorum uyuyor .Bir saat sonra uyanıyor acıkıyor güzelce emiyor. Benimki de boğazına kaciyo stresle emziriyorum(

Bende açım bişey yiyesim gelmiyor yorgunum kı sabah tahin pekmez yedim şimdi halim hiç kalmadı dün den beri hiç uyuyamadı nesi var kızımın ya
Gazı olmasın uykuda ağlıyo benmkide çığlık çığlığa bi se sesli sorma minnam :) gaz damlası aldık da rahatız biraz.
Benm iştah moralle alakalı eskiye döndüm.hamileliğimi düşünüyorum bebeğime yarasın diye nası yiyodum :) çok yemişim ama hatırlayınca :))) sen de yorgunluktan yemiyosundur

Tam tarif alıyım litfennnn :)yulafa mı katıyosun onları süt gaz yapıo yazıyo nette sütsüz yaşayamayan ben mecbur içmiyorum var mı böle bişe ?? Tahin helvası da yapıyor diyorlar

evet benim de 35. gün adet agrisiyla kana basladi 41. gün bugün ara ara kanama var. hislerim adet diyor ama emin degilim nasil emin olucaz dokyora gitmeden.

benimki bağımlı gibi her dk versem yer ama dün çok kötü boğuldu 3 kere tam tuttu derken 4. kere boğuldu birde baya uyumuştu açtı küstü o yüzden. Çok korktum hiç tutmicak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…