- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.141
Tutar canım tekrardan merak etme .. bi arkadaş demis burda memeyle kavga edince bi iki kere mama verdim içti. Öyle yapcam bakalım .kayinvalide gitsin de verecem. Yoksa mama vereyim deyince bir çocuğu doyuramayack misin diyor . Bir aylık oldum iki kere verdim mama sadece .O da çok uyanık olunca süt az oluyor o yuzdenbenimki bağımlı gibi her dk versem yer ama dün çok kötü boğuldu 3 kere tam tuttu derken 4. kere boğuldu birde baya uyumuştu açtı küstü o yüzden. Çok korktum hiç tutmicak diye.
Her şeye atlayıp yorum yapan kv lere sinir oluyorum. Sanki keyfimizden veriyoruz mamayı. Cinsler yaTutar canım tekrardan merak etme .. bi arkadaş demis burda memeyle kavga edince bi iki kere mama verdim içti. Öyle yapcam bakalım .kayinvalide gitsin de verecem. Yoksa mama vereyim deyince bir çocuğu doyuramayack misin diyor . Bir aylık oldum iki kere verdim mama sadece .O da çok uyanık olunca süt az oluyor o yuzden
Oyle mi diyorsun. Haklisin aslinda ama sut 8 saatte fln anca cozuluyor cikarmadim ki..
Cnm ben yulaf yoğurt muz yapıorm hem bebegın kalsıyumada ıhtıyacı var,ben arada sıcak sut ıcıorm soğuk sut gaz yapıomş.tahınle pekmezıde yemktn snr ıkı kaşık atıorm azıma.bırde dha cok emmesede bi iki çekınce bile göğsmü sertlestırıo.Tam tarif alıyım litfennnn :)yulafa mı katıyosun onları süt gaz yapıo yazıyo nette sütsüz yaşayamayan ben mecbur içmiyorum var mı böle bişe ?? Tahin helvası da yapıyor diyorlar
Biraz daha dene, daha kötü yapıyorsa takma zaten canım boşver :) en iyisi sütyen takmadan dolaşmak diyorlar aslında mesela ama ben de onu yapamıyorum misal:)
Cnm pompayı sormssn,bnde phılıps awentnkı var memnunm.arkadsımdn lansınhu getrdm belkı o dha ıı ceker dıe kndmkıne dewam ettm dha ıı bnce ztn cıft olması cok sacma geldı bna yada bn yapamadm tutmadan nasl oluck,yalnız en ıısı hastane tıpı kıralama adanadasn sanırm bı onu arastr ıstersn ama bı aylığı 150falnBnde adanadayim canm cok sicak burasida
Doktora sordum bebege su verelim mi dedim yok dedi bn mamada veriyorum ve mamayi kaynamis suyla yapiyoruz zararli olsa mamalar suyla yapilmazdi diye dusunuyorum
Canim ben de nefret ederim limon sıkıp yiyorum yemeklerim yanindaGünaydın dereotunu direk mi yiyosun ben hic sevmem ama dun aldim sirf sut icin
Canim oncelikle gecmis olsun. Ben de gecen gun inanilmaz bir bas agrisiyla uyandim doktorun tavsiyesiyle parol ictim minoset de icebilirsin demisti. Bana sagmam gerektigini soylemedi.Günayıdn kızlar, hayırlı Cumalar.
Arkadaşlar 2 sorum olacak,
1.si göğüs kalkanı kullanan arkadaşlar, bende dün başladım kullanmaya. Ama pek memnun kalmadım ,kalkanı takınca gögüs ucum hep ıslak kalıyor buhar yapıyor herhalde. Hem alt silikonu hem delikli plastik kısmı kullanıyorum ama hep ıslak ve o daha kötü yapıyor sanki. Ayrıca kalkan kullanınca göğüs ucum pompa yapmış gibi şişiyor, sizde de öyle oluyormu? Neyi yanlış yapıyorum?
2.si dün akşam feci migrenim tuttu sabaha karşı 5 e kadar çektim ama artık hastanelik olmak üzereydim, mecbur sütümü sağıp ilacımı içtim. Şimdi bugün tüm gün çıkan sütü sağıp dökecekmiyim? ilk çıkan sütü döksem yeterli mi? Ne kadar zaman süte geçer ki bu ilaç acaba. Bilgisi olan var mı?
Gecen gun ben de kestim ani hareket etti,kanadi-agladi ve ben de hungur hungur agladim nasil yaparim boyle birseyi diye. Babasi olmadan cesaret edemem bir daha :/Kızlar bugün 40 imiz çıktı banyomuzu yaptık sonra oğlumun tırnaklarını keserken etini kestim çok kanadi ağlamaktan kıpkırmızı oldu bebegim
Genelde 40dan sonra cekiyorlar diye biliyorum canim. bizim doktor yanilma payi olmasin diye tam 2 aylikken cektirecegiz dediBize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Ama oyle olmuyormus ki. Buzdolabinin normal kisminda cozdurun yavasca yaziyor. Ben her yerde oyle okudum. Onyuzden cozdurecegim zaman oyle yaptim.Cnm ben ılık suda cozduruorm,hatta erıyıncede,bı kaseye sıcak su koyup bıberonu ıcıne elımde test edene kadr otuturuorm
benimkinin de bugün düştü altından iltihap çıktı doktor hemen gel dedi gümüş nitrat uyguladı. batikon sür dediKızlar benim bebeğimin göbeği düştü bu gün ama iltihaplanmış böyle olan var mı? Ne yAptınız? Sağlık ocağı bakar mı götürsem yardımcı olursanız sevinirim.
Can'ım bende batikon sürüyordum ama yine iltihap tuttu. Sağlık ocağı bakmadı hastaneye götür dedi. Yarın için randevu aldım bakalım inşallah iyi olur.benimkinin de bugün düştü altından iltihap çıktı doktor hemen gel dedi gümüş nitrat uyguladı. batikon sür dedi
Sütyen takmıyorum atlet var. Onu da giyme desen illa birşey giyeceğiz o da değecek. Bugün biraz daha deneyip daha mı iyi daha mı kötü karar vereceğim.
Orası öyle tabi ki, temas ediyor muhakkak bir şey. Göğüs pedi koyuyordum ben iyileştikten sonra çok hassas olduğu dönem, bir süre de öyle idare ettim.
Canim bilmiyordum o denli yogun oldugunu tekrar gecmis olsun.baharinbahcesi cnm öyle ağrı kesici değil benim içtiğim. Migren kriz hapı. İçeriğindeki etken madde 24 saatte atılıyormus vücuttan. O yüzden emziremeyecegim. Parol minoset hatta apranax bile içilebilir mis. Çok sıkıntı olmuyor mus ama benim ilacta eletripan erken maddesi var. O yüzden sagip bahçedeki kedilere veriyorum. Onlara etki etmez inşallah. Dökmeye kıyamadım :)
Canim bilmiyordum o denli yogun oldugunu tekrar gecmis olsun.
biraz cildine de surebilirsin.
Gaz damlası mı one kı? Zeytinyağ veriyom bı plastik kaşıkla. Ama yine oluyor da bı sorun var gibi geldi bilmiyom çözmem lazimGazı olmasın uykuda ağlıyo benmkide çığlık çığlığa bi se sesli sorma minnam :) gaz damlası aldık da rahatız biraz.
Benm iştah moralle alakalı eskiye döndüm.hamileliğimi düşünüyorum bebeğime yarasın diye nası yiyodum :) çok yemişim ama hatırlayınca :))) sen de yorgunluktan yemiyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?