2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende uykuya geçmesini bekledim ama annelik işte karnı yumuşacık olmuştu açlıktan aklımdan direk mama vermeyi geçirdim annemi aradım no durdurdu uyusun uykusunda dene dedi hakikaten de işe yaradı
Sütyen takmıyorum atlet var. Onu da giyme desen illa birşey giyeceğiz o da değecek. Bugün biraz daha deneyip daha mı iyi daha mı kötü karar vereceğim.
benim göğüslerimden kan damlıyordu doktor sezeryan yaram için madecassol krem yazmıştı prespektösünde göğüs yarıkları için de yazıyordu bende birine sürüp öbürünü emdiriyordum baya duruyordu öbürü. Sonra öketi süt doluyordu hemde boş göğsüme sürüyordum budefada benimki çabucak iyileşti yoksa kanıyordu çok fenaydı
Doktora da sormuştum kullanabilirsin demişti

Tam tarif alıyım litfennnn :)yulafa mı katıyosun onları süt gaz yapıo yazıyo nette sütsüz yaşayamayan ben mecbur içmiyorum var mı böle bişe ?? Tahin helvası da yapıyor diyorlar
Ben hergun her akşam tahin helvası yiyorum ara verdim bı sure sütlaç yaptım:) birşeyler yapıyorum :)

Ben evlenmeden once ist. Ozel hastanesw calisiyordum radyoloji bolumunde kayit kabul olarak devlet hastanesinde cekilmiyor diyolardi ozmn simdi cekiliyor mu bilmiyorum..

Bugün sezeryanın 37.günü kanamam bitmisti bugün siyaha yakın bi kanamam olduğunu farkettim normal mi sizce ?

Biz bu ayın sonuna doğru yapıcaz kısmetse kv nın evinde yapıcaz benim ev biraz şehit dışında geliş gidiş zor olur bende yapalım dedi tamam dedim kıymalı pide 2 çeşit tatlı bi çeşit börek yaparım ben dedi bende bi rus salatası yaparım 2 çeşit daha biseyler yaparım ona demedim yapma falan der ama yaparım 50 kişi civarı gerçekmiş ilk oğlumda okadar oldu ele güne karşı biraz çeşit olsun istedim diyemedimde az diye kendim yaparım zaten süsler falan alçak çarşıdan zevklidir ben çıkamam zaten çocuklarla öyle yani kv halletcem cogunu

Bide kızlar ne giyceniz ilk oğlumda mevlütlü çok erken yaptık 1 hastalıktı güzel lohusa takımı giymiştim şimdi gidip biseylè alicam ama elbisemi alsam yada pantalon falanmı karar veremedim daha kiloda çok veremedim

Evet çok yorgunum.. uykusuzum alıştım galiba gunde 6-8 saat uyuyom aralıkla.. iki saatte bı emziriyorum böle daha düzenli.:)

Yarim saatte kesiyor ama ne yazık ki ağır bir ilaç. Ama mecbur kalınca içiyorum.

Cildime sürmek aklıma gelmemişti bir sonraki sagimda öyle yapayım. Kendi sutumle süt banyosu :))
Ben sürdüm kızımın yüzüne de surdum kendi yüzüme surmedim

Evde var madecasol krem var kullanayim :)

Balonla süslemek doğum günü gibi bişey geldi mevlit evde yapılır aslında. Bide pilav ayran yapicaz 200 kişilik .. okutcaz okadar abartmak gerek yok bende:) kızımın rengi mor.. kapı süsü bile mor.. pembeden sıkılmıştım değişik olsun dedim:) kendinde mor etek beyaz gömlek aldım mor esarp giycem elbise tercih etmedim çünkü düğmeli elbise bulamadım emzirecek bı nokta olmalı. O yüzden gömleği tercih ettim. Elbise diktirmedik kızıma beyaz elbise aldik halası süslemeleri yaptı mor kuşak ekledik kızıma. Değişik oldu:) yani Mevlide hazırız. 23 unde yapicaz kısmetse inşallah.

walla bende adanadayım ve bebeğime su vermeyi düşünyorum agzı kurur kuzumun nasıl su vermiyim ki bizim doktor şekerli suya bile bi zararı yok dedi

Kızlar ya bugün 12günlük olduk ama 8gündür burnumız akıyo hatta akmıyo ben çekiyorum aspiratörle.. Dr a götürdüm balgam da var hırıltı yapıyo ciğerlerine inerse hastaneye yatırırız dedi inşallah inmez sürekli burnunu temizliyorum fizyolojik serumla. Anlamadım birinden mi bulaştı narkozun etkisi mi alerji mi ilerlemez inşallah misafirde kabul etmiyorum bi süre

ohhh ne güzel herşeyiniz hazır benim burda kimsem yok o yüzden mevlütte yapmıcam belki bursaya gidersen ailemin yanına gezmeye orada yaparız :)

tüh üşüttün galiba bebeği canım dikkat et Allah şifa versin inşAllah bende çok korkuyorum hastalıktan inşAllah korktuğumuzla imtihan olmayız
@baharindenizi sen neleri tek atlatmadın canım bence bunu da halledersin cafe çok iyi düşünmüşsün.

Bugün kızımın ayak parmaklarına baktım sanki tırnak içe gömük gibi kıxlar-sadece baş parmaklar ve kızarmış-tıtnak batması olabilir mi?hiç kesmedim tırnaklarını ama aklıma takıldı

Eklentiler

• IMG_9599.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…