2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Benim de hala pantolonlarım olmuyor. Hiç alasım da yok kilo vermek istiyorum öyle alayım diyorum ama mecburen mevlit için alacam

Bu arada bizim bir aylık oğlan bugün gündüz hiç uyumadı iyi mi
Uykusu var tam dalıyor yerine koyuyoruz uyanıyor tümm gün böyleydi

Nasil yapiyorsun tam olarak. Msl benim bi posette 200cc var napcam onu?
Cnm onu cözdurunce kullanmak zorundasn brzını al gerı koy yok tekrar donduramıosn.ben depolarkn ayrıca buzdolabı poşetne koymustm onla beraber ılık bı kaba koyuyorm yarım saat bıle olmadan cozuluo biberona ne kdr yıyosa dolduruorm gerısını dolaba koyuyorm ve gunn içerısınde bitrmesi lazm yoksa bozulur.biberona koyduum sutude sıcak bir kaba koyup el ayarıyla olçüorm.cözdurduun sütü bidha donduramıosn.

Ben elbise aldim canim kumasi da rahat genişleyen tarzda bende pantalonlarima giremiyorum zaten elbise etek daha şık oluyor bence

Bizde 22 sinde yapacagiz bende mor elbise giyecegim :)

He tamam mantik ayni 1 gun icinde tuketilecek. Ben zannettim ki ilik suda cozdurunce hemen hepsini bitirmek gerwk. Tekrar dondurmam zaten. Tesekkur ederim bilgi icin iyi oldu bazen lazim oluyor veririm o sekilde

He tamam mantik ayni 1 gun icinde tuketilecek. Ben zannettim ki ilik suda cozdurunce hemen hepsini bitirmek gerwk. Tekrar dondurmam zaten. Tesekkur ederim bilgi icin iyi oldu bazen lazim oluyor veririm o sekilde
Ewt gecelerı uykulu oluorz ıkımızde cözdurmk ıı oluo hem senin için hem bebiş içim

Ewt gecelerı uykulu oluorz ıkımızde cözdurmk ıı oluo hem senin için hem bebiş içim
Gece yine de sag canim
Gunduz uretilen sutu vucut geceden belirliyormys. Gece prolaktin hormonu ne kadar salgilanirsa gunduz o kadar cok sut uretilirmis. O hormon da emzirdikce sagdikca salgilaniyor. Bana bunu dr dedi.

Kizlar kiminle konusmustuk burda bebegi memeyi bir iki vakumlayip sonra cukcukluyordu. Emmesi bozuldu diyordu. Benimki de oyle oldu ya. 10 15 dk vakumlayan cocuk 1 2 dk o sekilde emip sonra oyalanir gibi cukcuk yapiyo. Doymazki o sekilde zaten biraz sonra cikariyo memeyi.

@ ruzigarr ben de senin dediğin gibi biliyorum buzluktaki süt dışarda çözdürülmez önce altta çözdürülür diye bence mantıklı da sonuçta eti falan da öyle yapın diyorlar bence bebişleri riske atmamakta fayda var ve evet en çok hormon gece salgılanırmış süt için gece bol bol emzirin diyolar

Bendim canım o , sorun hala devam ne sebep bulabildim ne çözüm... hava yutmaktan ve gazdan ememez oluyor çocuk zaten bi süre sonra.

Yardimci olacaksa ne guzel. Ben o kadar cesit yapamam maalesef.

Hayirlisi olsun canım, Dogum gunu gibi olabilir balonla belki de dogru soyluyorsun. Evde o kadar kisiyi desteksiz karsilayamam maalesef ne guzel aileleriniz destek olabilecek.
Ev yerine disarida yapilan mevludler de var artik. Niyet onemli bu noktada diye dusunuyorum. Allah hepimizin mevludini kabul etsin

Tesekkur ederim canim bunu demen bile moral verdi bana :)

Kizlar sizin bebislerde de uykusunda ruya goruyomus gibi yuz mimikleri yapip korkup iyk iyk yapiolar mi? Bnm oglus ozellikle bgn uykusunda sanki kotu ruyalar goruyomus gibi yuzunu eksitip korkuyo.. yanagina dokunup sesleniyorum bende.. kiyamam ruya falan goruyolarmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…