2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar oğlum bu gece iki kere emerken baya kustu sizce sebebi ne olabilir? Hasta olmuş olabilir mı? Çünkü normalde emdikten sonra kuruyordu bı kaç kere ama şimdi baya fazla kustu

Şu bezden kacirma olayi sizlerde de cok fazla oluyor mu? prima premium care kullaniyoruz rutin olarak 2 ya da 3 saatte bir degistiriyorum (genelde her emzirmeden once, daha az kussun diye) ama son zamanlarda cok sık idrar ya da kaka kacirdigi oluyor ve kiyafetlere kusuk disinda yine degistiriyoruz ve makine hep calisiyor..Dun buradaki yorumlardan huggies aldim. Ilk denemede o da kakayi gecirdi. Ben mi takamiyorum duzgun desem, daha once takan da bendim boyle olmuyordu. Kakasi ve idrari cok dolu aliyorum ondan mi acaba ? Bazen o kadar cok oluyor ki hangi bezi takarsam takayim yine yogunluktan gececek gibi. Sık da degistiriyorum. Ne yapsam bilemedim.

Huggies bende de çok kaçırdı kakayı.Yan kısımları çok gevşek bence.Premium carede bir kere bele kaçma dışında çok yaşamadım onda iki bariyer var çıkması daha zor ama huggies defalarca oldu kakayı emme konusunda zayıf bir bez bence.

Oluyor canım. Sesli güldüğü de oluyor, tam ağlamaya başlayacakmış gibi ses çıkardığı da.

Ben prima aktif bebek kullanıyorum, kaka bir kere kaçtı sanırım o benim hatamdı ama idrar çok kaçıyor maalesef ve gece olunca bu durum özellikle üst değiştirmek çok zor oluyor.

ben primadan aynı şey üzerine değiştirdim huggies kullanıyorum çok memnunum kaçırma hiç olmadı benim kininde bezi çok dolu oluyor patlayacak gibi :))

ben çok memnun kaldım bilmiyorum artık prima çok idrar kaçırma çok oluyor az uz kaçırmıyordu oda bebeği üşütüyor

dikkat et canım bebek üşütmesin ben sırf o yüzden değiştim bez markasını bebek hasta olucak diye korktum prima çok idrar kaçırıyordu

Ah o gulmeler yokmu beni benden aliyor zaten:) dedigin gibi sesli guluyor bazen bakmalara doyamiyorum:)

Gaz damlası mı one kı? Zeytinyağ veriyom bı plastik kaşıkla. Ama yine oluyor da bı sorun var gibi geldi bilmiyom çözmem lazim
Canım sab simplex ilacın adı sütün içine ya da kaşıkla ağzına verebilirsin 3 ögün 7-8 damla.ben sütün içine koyuyorum.kaşıkla çıkarıo.z yağı kabızlığa iyi geliyo.bı damla da gazları bir araya toplayıp daha rahat çıkarmalarını sağlıyor kurtarıcımız oldu :)

Kızlar oğlum bu gece iki kere emerken baya kustu sizce sebebi ne olabilir? Hasta olmuş olabilir mı? Çünkü normalde emdikten sonra kuruyordu bı kaç kere ama şimdi baya fazla kustu
Benimki de 3 gün önce 2 kere nevar ne yok çıkardı balgamlı kustu eğer balgamlı kustuysa şükret hastalık olmaz balgamda yoksa fazla yemiştir belki annesi.

C
Cnm ıcınıze nasıl sınıosa ole yapın,bnm aldıım sut posetının ustunde,dr.ve ınternette ızledıım butun videolarda hep suda cözdürülüo diğer türlu saatlerını alır.

C
Cnm ıcınıze nasıl sınıosa ole yapın,bnm aldıım sut posetının ustunde,dr.ve ınternette ızledıım butun videolarda hep suda cözdürülüo diğer türlu saatlerını alır.

E peki doyuyor mu sence bu sekilde. Benimki bir gece emiyo guzel guzel. Gunduz genelde geveliyo ama biberon da vermiyorym
Kilo alımı totalde iyi de ilk haftalar daha iyiydi ya etkisi olmadı diyemicem valla güzel kilo alsa takmam da ilk 2 hafta günde 40 gram alırken son 2 hafta 20 ye düştü gerçi bunda bi süre memenin yarısında uyuyup benim doydu sanıp yatırmamın da etkisi var artık altını açıyorum uyanıyor bir o kadar daha emiyor öyle yatırıyorum ama genel olarak eskiden çok daha iyiydi.Bazen ben de tahammül edemeyip sağıp biberonla veriyorum bari ne içtiğini gözüm görüyor diye ama biberon etkiliyor snaırım bu emmeyi ya bir iki defa biberonla içirmiştim o mu bozdu diyorum bazen,memeyi boşaltıyo aslında bi şekilde cukcuklasa da ama ne bilim ya yarısında hava yutuyor gibi oluyor ondan çabuk yorulup uyuyo galiba anlamadım ben bir şey bu işten

Ayni anlattigin seyi ben yasiyorum su an ya. Bide isin garip tarafi bizim beyfendi artik biberoni begenmiyo:)
Gece sabah iyi emiyor gun icerisinde cozutuyor. Gun icinde sutum de azaliyo ondan mi acaba

Allah allah bende de prima hiç kaçırmadı hatta primada kucaktayken kaka bile yapsa rahat oluyorum güzel emiyor huggieste elimiz ayağımıza dolaşıyor çabuk değiştirelim çıkmadan diye.Bu bez olayı tam bir muamma sanırım :)

Ayni anlattigin seyi ben yasiyorum su an ya. Bide isin garip tarafi bizim beyfendi artik biberoni begenmiyo:)
Gece sabah iyi emiyor gun icerisinde cozutuyor. Gun icinde sutum de azaliyo ondan mi acaba
ooo neyle doyurulmayı planlıyo acaba :) benimki de olayı abarttı biberonda da cukcukluyo.Dilinde damağında mı bir şey var acaba diyorum ama görünmüyo bir şey de anlam veremedim.Bu da bazen çok iyi emiyor bir mutlu oluyorum ki sorma düzeldi galiba diye sonra yine aynı :) ondandır benim de azalıyo eskiden süt kaygısı yaşamazken şimdi en ufak şeyde kesilecekmiş gibi bi hali oluyor sütün düzgün emsin diye kendimi paralıyorım denemediğim pozisyon kalmadı yine de pek değişen bir şey olmadı.

Benim canbebe vardı o da kaçırıyordu, her gün olan bir şey değil ama oluyor maalesef. Zaten hemen farkediyorum kaçırdığını değiştiriyorum üstünü canım, drğiştiremeyecek durumdaysam da o kısma bez koyuyorum.

Ah o gulmeler yokmu beni benden aliyor zaten:) dedigin gibi sesli guluyor bazen bakmalara doyamiyorum:)

Aynen öyle :) diyorum bir de bana öyle gülse aklımı kaçırırım sanırım :))

Amin hepimize inşallah. Aileniz yokmu destek olacak?

Kızlar gogsum yumuşacık sütüm mı az acaba? Çok sert oluyordu ne oldu böle

Ozellikle bacak aralari bir garip duruyor cikinti olarak. Bel lastigi iyi gibi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…