2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizde Burda aileler var kv ile altlı ustluyum annemlerde bı mahalle uzak. Aynı sehirdeyiz çok şükür desteğimiz var. Yalnız değilim iki günde bı annem geliyor kv hergun gelir torunu sevmeye. Beni de seviyor kızım der ama rahatsız etmeyeyim diye sık sık gelmez. Dün kayinpederim torunu özlemiş oğlunu beklemiş eşim geç geldi dün akşam gece gidiyor ise zaten bı 5 dk göreyim dedim ama kızım uyuyordu o sırada ne yazikki. Adamcağız Göremeden gitti. Bende dedim kı esime bana yabancı değiliz diyor ama gelmiyorlar dedim eşimde niye öyle yaptığı anlam veremedi. Gelsin oğlu olmasa da gelsin sevdim işte niye bekliyor ki. Kayinpederim melek gibi adam. Hiç bişey demez karışmaz. Gelinim rahatsız olur diye gelmiyor.

Bizde Burda aileler var kv ile altlı ustluyum annemlerde bı mahalle uzak. Aynı sehirdeyiz çok şükür desteğimiz var. Yalnız değilim iki günde bı annem geliyor kv hergun gelir torunu sevmeye. Beni de seviyor kızım der ama rahatsız etmeyeyim diye sık sık gelmez. Dün kayinpederim torunu özlemiş oğlunu beklemiş eşim geç geldi dün akşam gece gidiyor ise zaten bı 5 dk göreyim demis ama kızım uyuyordu o sırada ne yazikki. Adamcağız Göremeden gitti. Bende dedim kı esime bana yabancı değiliz diyor ama gelmiyorlar dedim eşimde niye öyle yaptığı anlam veremedi. Gelsin oğlu olmasa da gelsin sevsin işte niye bekliyor ki. Kayinpederim melek gibi adam. Hiç bişey demez karışmaz. Gelinim rahatsız olur diye gelmiyor.

Ya iste onlar az emdikce sut de ona gore sekilleniyor. Ben bir iki gun daha bekleyip bakicam. Duzelmezse her gun bi paket sut cikarip iciricem napayim.

Elimdeki primalari bitirince mecburen aldigim huggiesi bitirecegim. Umarim memnun kalirim :/ Prima da

her bebeğin kilosu boyu farklı ya ondan herhalde :))

bezde koysan idrarın soğukluğu sancı yapar diye ben değiştiriyordun

Kızlar biz dün gece alt değiştirip emip 2 gibi yattık gece uyanırız diye düşündüm ama oğlan 8 e kadar uyudu bende bayılmışım resmen bende uyanamadım iki gündür böyle bu çocuk acikmiyor mu

C

Cnm ıcınıze nasıl sınıosa ole yapın,bnm aldıım sut posetının ustunde,dr.ve ınternette ızledıım butun videolarda hep suda cözdürülüo diğer türlu saatlerını alır.
Evet ben de öyle okudum ve deneyimli annelerden öyle duydum. Benmari usulu çözdürün diyorlar. En sağlıklısı oymuş

Evet ben de öyle okudum ve deneyimli annelerden öyle duydum. Benmari usulu çözdürün diyorlar. En sağlıklısı oymuş
Ewt cnm bn kndı bebişime 1aydr hep ole yapıorm,kndı bebeğme yapmadıım seı bşka bebişe nasl önerım.ben bazen buzu tam cözülmeden dolaba koyuyorm 2saat snr gelıp bakıorm o azıck buz bile erımemş tum kalıp seklinde bir gunde yıne erımz

Gunaydin tum anneler.pazartesi gunu burun tikanikligi ve 16 derece sarilikla yatis yaptik.dun aksam kendi istegimle cikardim kizimi hastaneden..bebegimde anne sutu sariligi varmis kuzum hala sari.yenidogan yogunbakimina aldolar melegimi.normalde 0-20 gunlik bebekler aliniyormusbenim 45 gunluk kuzum oraya biraz xlgeldi.3 4 saat yanimda yarim saat kuvozde kaldi yanimdan ayiramadim.kucagima aliyorum hemşireye teslim ederken basliyor aglamaya..tersine aliyorum..hbazende verdikten 10 dk sonra telefon ediliyor denizi annesi alsin diye.hemsire 40 gunluk bebeklerin karakteri olusmaya basliyor anne kucaginda olmak istiyor dedi.yani kizim 5 gunde 20 saatt isin tedavisi gormwdi..neyse sarilik degeri dusmeye basladi buseferde kakasi yesil ve ishal seklindeyi. bebegimin kakasinda rota virusune raslandi..nefes yoluyla bile bulasabilen bi virusmus.diger bebeklre bulasmasin diye acilen oradan cikarip tek kisilik bi oda verdiler.drsonuc burunt tikaniligiyla gittigimiz hastaneden ishalle donduk .bi gece daha kalsaydik bronsit olucaktık nerdeyse......

Bi sey daha.kizima damar yolu acilmis.elleri sisimeye baslayinca ayagindan acmislar.bunu bizim yanimuzda degil yogunbakim servisinde yaprilardun aksam gordumki.5yerde delik var.yani 5 kez denemislerki bunu ayni anda yaptiklarindan eminim..simdi gidip orayai baslarina yikmak geliyor icimden...ki pztsi kontrum var kendime hakim olamayabilirim....siz siz olun kesinlikle takip edinki yapicaginizdan eminim bu tamamen benim aptalligimdan oldu.simdi kizimin yizune bakamaya utaniyorum

her bebeğin kilosu boyu farklı ya ondan herhalde :))

bezde koysan idrarın soğukluğu sancı yapar diye ben değiştiriyordun

Soğuk değil ki, sıcak sıcak yapıyor valla :)) ıslak ıslak kalması kötü, bazen o an değiştiremeyeceğim için yarım saat koyuyorum bez, çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı.

çok geçmiş olsun.hastaneden hasta olmadan çıkmak büyük mesele hele ki devlet hastanesinde.ilgi, alaka 0..iğneye gelince senlşk bir şey değil bu.ben doğuma gittiğümde 4 kez deldiler damar yolu için.bilgisizlik, beceriksizlik işte..

1 .ay hastanede yattim canim bilirsin belki2 son zamanlar damarlarim iyice incelmisri 3.de anca bulabiliyorlardi bi fun sinirlerim bosaldi dayanamdim hickira hickira agladim .bugun el kadar bebege bunu yaptiklarini gorunce icim yaniyo...kizimin yuzune suclu gibi .bakiyorum

43.gun yuzunde sarilik devam sanki yanaginda beyaz yuvarlak alanlar olmaya basladi kulaklari da beyazladi gibi benim gibi olan arkadaslarim ne.durumdalar acaba

Bnde prima kullaniyorum cis kaka kacmasi yasamadim hic..

Bendede 6kilo kaldı baslangıc kiloma

bize 2.ayda cekilecek dediler[/QUOTEbende doğum kilosu filan kalmadı gitti bitti doğumdan önce aldığım kilolar var bakalım onları verebilecemmi

43.gun yuzunde sarilik devam sanki yanaginda beyaz yuvarlak alanlar olmaya basladi kulaklari da beyazladi gibi benim gibi olan arkadaslarim ne.durumdalar acaba
Biz de 37. Gündeyiz canım;yanaklar kızarmaya;kulaklar beyazlamaya başladı ama gözünün akı hala sarı.ne geçmez bir sarılıkmış anlamadım.doktor bizde alt kan uyuşmazlığı oldupu için sarılık riski yüksek demişti-ondan uzadı galiba-2.ay devam etmez di mi?

Aynen çok güzel kıyafetlerim var ama olmuyo maalesef mecbur alcam uyku konusunu hiç sorma aynı memede uyuyo yatıyo bagriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…