- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.221
Bizde Burda aileler var kv ile altlı ustluyum annemlerde bı mahalle uzak. Aynı sehirdeyiz çok şükür desteğimiz var. Yalnız değilim iki günde bı annem geliyor kv hergun gelir torunu sevmeye. Beni de seviyor kızım der ama rahatsız etmeyeyim diye sık sık gelmez. Dün kayinpederim torunu özlemiş oğlunu beklemiş eşim geç geldi dün akşam gece gidiyor ise zaten bı 5 dk göreyim dedim ama kızım uyuyordu o sırada ne yazikki. Adamcağız Göremeden gitti. Bende dedim kı esime bana yabancı değiliz diyor ama gelmiyorlar dedim eşimde niye öyle yaptığı anlam veremedi. Gelsin oğlu olmasa da gelsin sevdim işte niye bekliyor ki. Kayinpederim melek gibi adam. Hiç bişey demez karışmaz. Gelinim rahatsız olur diye gelmiyor.ohhh ne güzel herşeyiniz hazır benim burda kimsem yok o yüzden mevlütte yapmıcam belki bursaya gidersen ailemin yanına gezmeye orada yaparız :)
tüh üşüttün galiba bebeği canım dikkat et Allah şifa versin inşAllah bende çok korkuyorum hastalıktan inşAllah korktuğumuzla imtihan olmayız
baharinbahcesi sen neleri tek atlatmadın canım bence bunu da halledersin cafe çok iyi düşünmüşsün.
Bizde Burda aileler var kv ile altlı ustluyum annemlerde bı mahalle uzak. Aynı sehirdeyiz çok şükür desteğimiz var. Yalnız değilim iki günde bı annem geliyor kv hergun gelir torunu sevmeye. Beni de seviyor kızım der ama rahatsız etmeyeyim diye sık sık gelmez. Dün kayinpederim torunu özlemiş oğlunu beklemiş eşim geç geldi dün akşam gece gidiyor ise zaten bı 5 dk göreyim demis ama kızım uyuyordu o sırada ne yazikki. Adamcağız Göremeden gitti. Bende dedim kı esime bana yabancı değiliz diyor ama gelmiyorlar dedim eşimde niye öyle yaptığı anlam veremedi. Gelsin oğlu olmasa da gelsin sevsin işte niye bekliyor ki. Kayinpederim melek gibi adam. Hiç bişey demez karışmaz. Gelinim rahatsız olur diye gelmiyor.ohhh ne güzel herşeyiniz hazır benim burda kimsem yok o yüzden mevlütte yapmıcam belki bursaya gidersen ailemin yanına gezmeye orada yaparız :)
tüh üşüttün galiba bebeği canım dikkat et Allah şifa versin inşAllah bende çok korkuyorum hastalıktan inşAllah korktuğumuzla imtihan olmayız
baharinbahcesi sen neleri tek atlatmadın canım bence bunu da halledersin cafe çok iyi düşünmüşsün.
Ya iste onlar az emdikce sut de ona gore sekilleniyor. Ben bir iki gun daha bekleyip bakicam. Duzelmezse her gun bi paket sut cikarip iciricem napayim.ooo neyle doyurulmayı planlıyo acaba :) benimki de olayı abarttı biberonda da cukcukluyo.Dilinde damağında mı bir şey var acaba diyorum ama görünmüyo bir şey de anlam veremedim.Bu da bazen çok iyi emiyor bir mutlu oluyorum ki sorma düzeldi galiba diye sonra yine aynı :) ondandır benim de azalıyo eskiden süt kaygısı yaşamazken şimdi en ufak şeyde kesilecekmiş gibi bi hali oluyor sütün düzgün emsin diye kendimi paralıyorım denemediğim pozisyon kalmadı yine de pek değişen bir şey olmadı.
Elimdeki primalari bitirince mecburen aldigim huggiesi bitirecegim. Umarim memnun kalirim :/ Prima daben primadan aynı şey üzerine değiştirdim huggies kullanıyorum çok memnunum kaçırma hiç olmadı benim kininde bezi çok dolu oluyor patlayacak gibi :))
ben çok memnun kaldım bilmiyorum artık prima çok idrar kaçırma çok oluyor az uz kaçırmıyordu oda bebeği üşütüyor
dikkat et canım bebek üşütmesin ben sırf o yüzden değiştim bez markasını bebek hasta olucak diye korktum prima çok idrar kaçırıyordu
Kv yasli annem de agir engelli bir kardesim var onunla ilgileniyor. Maaleaef bana yardimci olamiyorlar. Esimle altindan kalkariz umarim. Arkadaslarimdan yardim isteyecegim olmadiAmin hepimize inşallah. Aileniz yokmu destek olacak?
her bebeğin kilosu boyu farklı ya ondan herhalde :))Allah allah bende de prima hiç kaçırmadı hatta primada kucaktayken kaka bile yapsa rahat oluyorum güzel emiyor huggieste elimiz ayağımıza dolaşıyor çabuk değiştirelim çıkmadan diye.Bu bez olayı tam bir muamma sanırım :)
bezde koysan idrarın soğukluğu sancı yapar diye ben değiştiriyordunBenim canbebe vardı o da kaçırıyordu, her gün olan bir şey değil ama oluyor maalesef. Zaten hemen farkediyorum kaçırdığını değiştiriyorum üstünü canım, drğiştiremeyecek durumdaysam da o kısma bez koyuyorum.
Aynen öyle :) diyorum bir de bana öyle gülse aklımı kaçırırım sanırım :))
Evet ben de öyle okudum ve deneyimli annelerden öyle duydum. Benmari usulu çözdürün diyorlar. En sağlıklısı oymuşC
Cnm ıcınıze nasıl sınıosa ole yapın,bnm aldıım sut posetının ustunde,dr.ve ınternette ızledıım butun videolarda hep suda cözdürülüo diğer türlu saatlerını alır.
Ewt cnm bn kndı bebişime 1aydr hep ole yapıorm,kndı bebeğme yapmadıım seı bşka bebişe nasl önerım.ben bazen buzu tam cözülmeden dolaba koyuyorm 2saat snr gelıp bakıorm o azıck buz bile erımemş tum kalıp seklinde bir gunde yıne erımzEvet ben de öyle okudum ve deneyimli annelerden öyle duydum. Benmari usulu çözdürün diyorlar. En sağlıklısı oymuş
her bebeğin kilosu boyu farklı ya ondan herhalde :))
bezde koysan idrarın soğukluğu sancı yapar diye ben değiştiriyordun
Gunaydin tum anneler.pazartesi gunu burun tikanikligi ve 16 derece sarilikla yatis yaptik.dun aksam kendi istegimle cikardim kizimi hastaneden..bebegimde anne sutu sariligi varmis kuzum hala sari.yenidogan yogunbakimina aldolar melegimi.normalde 0-20 gunlik bebekler aliniyormusbenim 45 gunluk kuzum oraya biraz xlgeldi.3 4 saat yanimda yarim saat kuvozde kaldi yanimdan ayiramadim.kucagima aliyorum hemşireye teslim ederken basliyor aglamaya..tersine aliyorum..hbazende verdikten 10 dk sonra telefon ediliyor denizi annesi alsin diye.hemsire 40 gunluk bebeklerin karakteri olusmaya basliyor anne kucaginda olmak istiyor dedi.yani kizim 5 gunde 20 saatt isin tedavisi gormwdi..neyse sarilik degeri dusmeye basladi buseferde kakasi yesil ve ishal seklindeyi. bebegimin kakasinda rota virusune raslandi..nefes yoluyla bile bulasabilen bi virusmus.diger bebeklre bulasmasin diye acilen oradan cikarip tek kisilik bi oda verdiler.drsonuc burunt tikaniligiyla gittigimiz hastaneden ishalle donduk .bi gece daha kalsaydik bronsit olucaktık nerdeyse......
1 .ay hastanede yattim canim bilirsin belki2 son zamanlar damarlarim iyice incelmisri 3.de anca bulabiliyorlardi bi fun sinirlerim bosaldi dayanamdim hickira hickira agladim .bugun el kadar bebege bunu yaptiklarini gorunce icim yaniyo...kizimin yuzune suclu gibi .bakiyorumçok geçmiş olsun.hastaneden hasta olmadan çıkmak büyük mesele hele ki devlet hastanesinde.ilgi, alaka 0..iğneye gelince senlşk bir şey değil bu.ben doğuma gittiğümde 4 kez deldiler damar yolu için.bilgisizlik, beceriksizlik işte..
Bnde prima kullaniyorum cis kaka kacmasi yasamadim hic..Allah allah bende de prima hiç kaçırmadı hatta primada kucaktayken kaka bile yapsa rahat oluyorum güzel emiyor huggieste elimiz ayağımıza dolaşıyor çabuk değiştirelim çıkmadan diye.Bu bez olayı tam bir muamma sanırım :)
Bendede 6kilo kaldı baslangıc kiloma
bize 2.ayda cekilecek dediler[/QUOTEbende doğum kilosu filan kalmadı gitti bitti doğumdan önce aldığım kilolar var bakalım onları verebilecemmi
Biz de 37. Gündeyiz canım;yanaklar kızarmaya;kulaklar beyazlamaya başladı ama gözünün akı hala sarı.ne geçmez bir sarılıkmış anlamadım.doktor bizde alt kan uyuşmazlığı oldupu için sarılık riski yüksek demişti-ondan uzadı galiba-2.ay devam etmez di mi?43.gun yuzunde sarilik devam sanki yanaginda beyaz yuvarlak alanlar olmaya basladi kulaklari da beyazladi gibi benim gibi olan arkadaslarim ne.durumdalar acaba
Aynen çok güzel kıyafetlerim var ama olmuyo maalesef mecbur alcam uyku konusunu hiç sorma aynı memede uyuyo yatıyo bagriyoBenim de hala pantolonlarım olmuyor. Hiç alasım da yok kilo vermek istiyorum öyle alayım diyorum ama mecburen mevlit için alacam
Bu arada bizim bir aylık oğlan bugün gündüz hiç uyumadı iyi mi
Uykusu var tam dalıyor yerine koyuyoruz uyanıyor tümm gün böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?