2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Keske bitse canim 2. ay da devam ederse test isyecekler bizden sizin sebep belliymiş bizde sebep de yok o yuzden bakilacak yine bulunamzsa beklemekten baska care yok 12.haftaya kadar suren varmis sadece rengi sari başka bir belirtimiz yok şükür

Geçmiş olsun canım ya üst üste zor valla neyseki dönmüşsünüz

Kızlar biz dün gece alt değiştirip emip 2 gibi yattık gece uyanırız diye düşündüm ama oğlan 8 e kadar uyudu bende bayılmışım resmen bende uyanamadım iki gündür böyle bu çocuk acikmiyor mu
6 saat iyiymis benimki 2 saati doldurmadan uyaniyor:)
Kizim 2 aylikti 8 saat uyumasina izin vermisti dr cok iyi oluyordu valla misil misil uyuyorduk ama kilo alimi iyiydi diye

Kizlar bana bir akil verin. Bu bebis her emmesinde vakumlayip emmiyo doyuyor mu bilmiyorum kontrole daha var. Biberon mu versem gunde 2 3 kez? Cok guzel emen bebege bisey oldu anlamadim.

Canim.Pisigi geçirdin mi?

Bize 1. Ayda kalça usg si çektirdi doktor erken mi ki
Bende duydum erken diyenleri ama 35 günlükkken cektirdim bende dr oyle istedi bi ayljk kontrolundeyken randevu verdirdi.
Biz ne zaman dışarı ciksak o gun belden tasma oluyor zibin atlet falan hepsi kaka oluyor maalesef. Prima kullaniyorum bnde degisik cesidiymis primuim care in memnun değilim kizardi poposu sanki bugun molfix alip denicem. Mevlut isini halledersiniz esin yardimci oluyorsa o bile halleder sana ağırlamak kalir. Bna sorsan ben yapamazdm ama cesaret edemezdm yani biraz ertelerdim yada lokma doktururdum maksat hayir yapmak sonucta zaten suan cok yorgunuz bebek bakmak kolay degil hele tek... Allah yardimcin olsun canim

Bide sen nasil tartiyorsun canim?
Saglik ocagina fln mi gidiyorsun? Bide bisi diycem 20 gr az degil mi bana dr en az 30 40 gr almasi gerek demisti. Ama bilmiyorum tabi belki normaldir.

çok geçmiş olsun Allah düşürmesin oralara canım hastanede kapmış rota virüsünüde belli Allah şifa versin. Senlik birşey değil canım yoğunbakıma nasıl müdahele ediceksin ki birde bebekelerde ve yaşlılarda damar yolu çok zor gerçekten sıkma canını sütün sancı yapar bebeğe

Soğuk değil ki, sıcak sıcak yapıyor valla :)) ıslak ıslak kalması kötü, bazen o an değiştiremeyeceğim için yarım saat koyuyorum bez, çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı.
iyi cnm bi sıkıntı çıkmadıysa ben fark edememiştim üşümüştü sancı yapmıştı

Valla benden bi annem gelicek şehir dışından 2 tanede arkadaşım diğer herkez kendi arkadaşları akrabaları diye zaten biraz gösteriş gibi yani senin anlicağan
Oyle oluyor buyukler icin. Bebisimiz icin dua okunacak en onemlisi bu, digerleri de keyifli seyler tabi. Allah kabul etsin dualarimizi

Kizlar bana bir akil verin. Bu bebis her emmesinde vakumlayip emmiyo doyuyor mu bilmiyorum kontrole daha var. Biberon mu versem gunde 2 3 kez? Cok guzel emen bebege bisey oldu anlamadim.
Evet ya emdirmeninde bu yonu skntiliymis simdiye kadar hep olcuyle besledigim icin cocugun ac olup olmadigini anliyordum boyle hic bir sey anlamadim
Keske emerken direk kac cc ictigini gorup ona gore hareket etsek

Evet 1 numarada boyle olmuyordu. Kucuk mu geliyor desek 2 numara 6 kiloya kadar diyor. Buyudukce idrar ve kaka yogunlugu da artiyor gibi. Su aldigim huggies bitsin ben de molfix deneyecegim. Verdigimiz paraya yazik cidden. Ust bas degistirmeyi gectim cocuklar hasta olacak.
Mevludu de gozum almiyor Mayisa erteledim. O yuzden de pek evde yapmak istemiyorum isin icinden cikamam gibi geliyor. Kolay seylere bakmaya calisiyorum. Dedigin gibi onemli olan hayir ve dua okunmasi. Digerleri ufak heyecanlar iste :) siz ne yaptiniz siz mi yapmistiniz 40 mevludunu?

Kizlar ben molfix 2 numara kullaniyorum ve simdiye kadar hic disina cikmadi cok memenunum hatta kizim bugun o kadar cok kaka yapmiski nasil disari tasmadi hala anlamadim
bildiginiz bezi 1 kilo gelirdi

Bir sure sonra cok takmamaya calisiyorsunuz kizlar cunku bizim her turlu tetkik defalarca yapildi. Icimiz rahat etti ama cocugumun kani ve degerleri de dustu. 3 aya kadar yuzunden ancak gidecek gibi geliyor bana da. Bacaklar,govde sonumlendi. En son gozlerden ve kafadan gidecekmis. Bitse de kurtulsak hepimiz

canm çooo çook geçmiş olsun sağlıgına cabuk kavuşsun minik bişe sorcm bzim kızda 1 haftadır yeşilli kaka yapıo senin bebişte bi belirti varmıydııı bu virüsle alakalıı

Ay Allah korusun sürekli kontrol etmek gerekiyor tabi ki. Şimdi 2 numaraya geçtik bakalım nasıl olcak onunla.

Yüzden gitmesi anca 2 nin altına düşmesi ile oluyormuş galiba canım. Bizde 1 aylık olcaz pzt günü, perşembe günü gittiğimizde vücudunda yok, yüzü de ağarmış yer yer 3-4 civarıdır şu an dedi mesela. Pek lanet bir şeymiş vallahi, zor gidiyor meret ama Allahtan çocuğa huzursuzluk veren bir rahatsızlık değil çok şükür.

Esimin tarafinda 40i cikmadan okunuyot benimde ailem sehir disindan geldigi icin 10 gunlukken okuttuk. Zaten o kdar cok gelen giden oluyor ki benimde isime geldi. Adete gore bi tebrige bi mevlude geliyolar e mevlude isi cikip gelemeyenler sonradan geliyolar hala tam bitmis degil bebek ziyaretleri. Lohusa takimi giyip yatakta bebekle yattim ben hicbir ise bulasmadim. Pilav keskek kalburabasti lohusa serbeti lokum falan dagitildi evin icinde adim atacak yer yoktu cocugum hastalanacak diye cok korktum atlattik cok sukur. Bizim tarafta boyle olmaz anne bebek toparlanir 2 3 ay sonra okutulur tabi yataktada yatiyo olmaz dogal olarak etrafta dolasir :) oyle boyle oluyor iste bir yasin okunsun hayir yapilsin yeter bebeklerimizden kiymetli degil. Esimin tarafi cok kalabalik ve birbirine duskun onun artisi yoksa yapamam bende

Kizlar ben molfix 2 numara kullaniyorum ve simdiye kadar hic disina cikmadi cok memenunum hatta kizim bugun o kadar cok kaka yapmiski nasil disari tasmadi hala anlamadim
bildiginiz bezi 1 kilo gelirdi

Bende gecicem molfixe ya onun da cesitleri var mi yoksa direk 2 numara mi alıyoruz. Bu primum care cok kotu kokuyo ya naylon gibi bi yapısi var icime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…